تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 284 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

والا علی جان ، ببین یه بحثی هست که من همیشه تو انجمن لپ تاپ به همه میگم ، و اون اینکه برند اصلا تعیین کننده کیفیت و امکانات نیست ! اصلا برند ها نباید با هم مقایسه بشن و این کاری اشتباه هست . هرچند سیاست های کلی اپل به دلیل انحصار در تولید فقط و فقط یک مدل آیفون در سال ( زمان میانگین ) این مقایسه رو باز هم زیر سوال میبره .
    درست این هست بگیم که گلکسی اس 2 در مقابل آیفون حرفی برای گفتن نداره ( فرضا گفتم به عنوان مثال ) نه اینکه سامسونگ حرفی برای گفتن در مقابل اپل نداره .
    بحث بادا سامسونگ جدا هست ، سیاست اصلی سامسونگ بادا نیست ، در واقع مثل اپل فقط یک شاخه رو دنبال نمیکنه ، اگه اپل هم سیاستی مثل برند های دیگه داشت و میومد اندروید و ویندوز موبایل رو هم تولید میکرد یه چیزی ، ولی واقعا این وسط اپل همه چیز رو زیر سوال برده
    از یه طرف خودش داره از قطعات و لوازم کمپانی هایی مثل ال جی و سامسونگ استفاده میکنه ، از یه طرف اینا برای همدیگه شاخ و شونه میکشن ! هرچند بازار مصرفشون از بازار فروش جدا هست .
    من خودم طرفدار برند سامسونگ نیستم ولی خودتون نگاه کنین ، الان اپل مجبور هست توی آیفون 5 یه تغییرات جدیدی اعمال کنه چون در غیر اینصورت واقعا از نظر سخت افزاری دیگه حرفی برای گفتن نداره ، بحث اپلیکیشن ها و بازی ها و ... هم دیگه دورانش تموم شد ، الان مارکت های اندروید مثل آیفون غنی و کامل هست و هر برنامه و بازی مطرح و قدرتمندی برای هر دو پلتفرم عرضه میشه .
    همین گلکسی اس 2 انصافا از نظر امکانات بسیار کامل و مجهز هست و بخوایم با آیفون مقایسه کنیم واقعا غیر از رزولوشن پانل رتینا چه چیز دیگه ای رو میتونید مقیاس قرار بدید ؟ ( بحث اپلیکیشن نیست ، دیزاین و طراحی هم سلیقه ای هست )
    باید قبول کرد که دوران آیفون 4 تموم شده ، حداقل میخواین روی آیفون مانور بدید صبر کنید تا آیفون بعدی بیاد تا حرفی برای گفتن داشته باشه ( حرفم کاملا بدون تعصب بود الان نریزید سر من ! )

خیلی خواستی ما نفهمیم ولی سامسونگی انتقاد پذیر هستی ، خوشم اومد

ولی نظرت رو در مورد چند تا چیز میخوام بدونم :

۱. اکوسیستم جذابی که محصولات اپل دارن و هیچ برندی هنوز نتونسته این رو ایجاد بکنه که به قول تو انحصار طلبی هستش ، اینو مدیر عامل نوکیا هم گفته بود ( اکوسیستمه رو )

۲. iOS , ( شاید اپ های زیادی واسه اندروید باشه ولی والا این چیزه دیگریست ، حتی وقتی خودم سامسونگ داشتم نظرم همین بود )

۳. کلا برند با کیفیت تر محصولات کمتری به بازار میده این توی دنیای لپ تاپ ، لباس ، ماشین و ... و این یه چیز اثبات شده هست

دیدی دل و اچ پی توی لپ تاپ چه کانفیگ های بالایی میدن با قیمت های ارزون و از چپ و راست مدل میدن ولی کیفیت اکثرشون مخصوصا دل

۴. شما گلکسی ۲ رو که بزارب کنار ( از لحاظ زمان تولید میگم ) ، با همین خروجی محدوده اپل ، انصافا ایفون ۴ رقیب بسیار جدی و قوی واسه گلکسی اس وان بود و حتی پیروز

۵. اپل سالی یه بار یه گوشی تمام عیار میده و سامسونگ هم تقریبا همینه ، شما نگاه به ۴ جی و این بچه های گلکسی نکن ، پارسال شاخه اپل ایفون ۴ بود و شاخه سامسونگ گلکسی اس وان . و امسال هم همینه ایفون ۵ و گلکسی اس ۲ . > پس اپل فقط توی گوشی های میان قیمت و ارزان قیمت وارد نشده هنوز

۶. نظرت در مورد طراحی های گلکسی هاچیه راستی کیفیت ساخت چقدر واست اهمیت داره ؟

دیگه بقیش رو بیخیال خسته شدم پیام رفیقه عزیزم

قربونت . علی
    Last edited by ravani_13; 14-06-2011 at 23:52.

2. 6 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m_f_sh_85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا من كه استقبال ميكنم ملت ما برن به سمت برندهاي ديگه چون واقعا هر كيو ميبينم آيفون داره حتي نميفهمه آيتونز چيه چه برسه بقيه مسائلش.فقط گرفته كه رو بقيه رو كم كنه به نظر من براي ايرانيا همون سامسونگ بهتره كه منو فارسي و بلوتوث داره

4. 4 کاربر از m_f_sh_85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خواستی ما نفهمیم ولی سامسونگی انتقاد پذیر هستی ، خوشم اومد

ولی نظرت رو در مورد چند تا چیز میخوام بدونم :

۱. اکوسیستم جذابی که محصولات اپل دارن و هیچ برندی هنوز نتونسته این رو ایجاد بکنه که به قول تو انحصار طلبی هستش ، اینو مدیر عامل نوکیا هم گفته بود ( اکوسیستمه رو )

۲. iOS , ( شاید اپ های زیادی واسه اندروید باشه ولی والا این چیزه دیگریست ، حتی وقتی خودم سامسونگ داشتم نظرم همین بود )

۳. کلا برند با کیفیت تر محصولات کمتری به بازار میده این توی دنیای لپ تاپ ، لباس ، ماشین و ... و این یه چیز اثبات شده هست

دیدی دل و اچ پی توی لپ تاپ چه کانفیگ های بالایی میدن با قیمت های ارزون و از چپ و راست مدل میدن ولی کیفیت اکثرشون مخصوصا دل

۴. شما گلکسی ۲ رو که بزارب کنار ( از لحاظ زمان تولید میگم ) ، با همین خروجی محدوده اپل ، انصافا ایفون ۴ رقیب بسیار جدی و قوی واسه گلکسی اس وان بود و حتی پیروز

۵. اپل سالی یه بار یه گوشی تمام عیار میده و سامسونگ هم تقریبا همینه ، شما نگاه به ۴ جی و این بچه های گلکسی نکن ، پارسال شاخه اپل ایفون ۴ بود و شاخه سامسونگ گلکسی اس وان . و امسال هم همینه ایفون ۵ و گلکسی اس ۲ . > پس اپل فقط توی گوشی های میان قیمت و ارزان قیمت وارد نشده هنوز

۶. نظرت در مورد طراحی های گلکسی هاچیه راستی کیفیت ساخت چقدر واست اهمیت داره ؟

دیگه بقیش رو بیخیال خسته شدم پیام رفیقه عزیزم

قربونت . علی
    بابا من اصلا فن سامسونگ نیستم ! این رو به صراحت چند جا اعلام کردم : دی
    من فقط دارو واقع بینی میکنم و چیزی که درسته رو میگم ! من نه طرفدار اپل هستم نه سامسونگ
    IOS بی نقص و کامل و در کل یه چیز پرفکت نبود ، اگه بود نمیومد تو ورژن 5 از اندروید کپی برداری کنه .
    این که میگین اپل محصول با کیفیت تر ولی با تعداد کمتر به بازار میده ابهام داره ! درستش اینه اپل محصول با کیفیت و تعداد بالا تولید میکنه اما صرفا فقط در یک شاخه ! کی گفته آیفون به تعداد کم تولید شده ؟! اپل تنوع مدل نداره وگرنه مثل بقیه تا جایی که بازار درخواست داره در حال تولید هست .
    دل و اچ پی و ... رو بیخیال ، اینا تخصصی تو تولید کردن اسمارت فون مثل سامسونگ و اپل و ال جی و نوکیا و ... ندارن و مقایسه کردنشون هم جالب نمیشه .
    مقایسه آیفون 4 با گلکسی اس هم نمیشه دقیق آیفون رو برتر دونست ، هر کدوم مزایای خودشون رو دارن و تا همین الانش هم گوشی های پر فروشی بودن .
    طراحی گلکسی اس رو من خودم نمیپسندم ولی اس 2 انصافا خیلی پیشرفت داشته ، طراحی سلیقه ای هست

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

IOS بی نقص و کامل و در کل یه چیز پرفکت نبود ، اگه بود نمیومد تو ورژن 5 از اندروید کپی برداری کنه .
    این مساله ی کپی برداری که میگین.
    من چندجا خواستم اینو بگم..
    ما باید ببینیم ملاکمون چیه..
    طرف میگه iOS بلوتوس و فایل منیجر و... اینا نداره بدرد نمیخوره!
    خب شما بگین apple چیو از google android کپی کرده؟!
    اگه اینجوره چرا نمیگین adndroid بلوتوس و ... از symbian کپی کرده؟!
    شاید iOS و iPhone امکانات sony k320 رو نداشته باشه برای 1فرد عادی ولی برای ما apple یها کاملا کامله!
    به قوله شما پرقکت
    درسته iOS کارهایی هم هست که نمیتونه انجام بده ولی مهم نیست چون من به اونا احتیاجی ندارم :وی

8. 2 کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مساله ی کپی برداری که میگین.
    من چندجا خواستم اینو بگم..
    ما باید ببینیم ملاکمون چیه..
    طرف میگه iOS بلوتوس و فایل منیجر و... اینا نداره بدرد نمیخوره!
    خب شما بگین apple چیو از google android کپی کرده؟!
    اگه اینجوره چرا نمیگین adndroid بلوتوس و ... از symbian کپی کرده؟!
    شاید iOS و iPhone امکانات sony k320 رو نداشته باشه برای 1فرد عادی ولی برای ما apple یها کاملا کامله!
    به قوله شما پرقکت
    درسته iOS کارهایی هم هست که نمیتونه انجام بده ولی مهم نیست چون من به اونا احتیاجی ندارم :وی
    باشه دوست عزیز
    سعی کنیم منطقی بحث کنیم نه از روی علاقه و تعصب ، وقتی حرفی برای گفتن نباشه همین میشه
    در ضمن بلوتوث یه تکنولوژی هست که منحصرا دست یک برند نیست نه یک ایده مثل Notification Center ، اگه اینطوریه اپل برای اولین بار تو آیفون صفحه لمسی استفاده کرده یا دوربین یا هرچیز دیگه ای رسما کپی برداری کرده ، یا خیلی تکنولوژی های دیگه .
    هر چیزی رو باید درست در دسته بندی خودش سنجید .
    بحث من چیز دیگه ای هست ، این نیست که بیاییم تعصب نشون بدیم روی برند .

10. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هرچند سیاست های کلی اپل به دلیل انحصار در تولید فقط و فقط یک مدل آیفون در سال ( زمان میانگین ) این مقایسه رو باز هم زیر سوال میبره .
    شما الان این فرض رو داری که سیاست های شرکت های دیگه درست هستند و اپل یه سیاست خاص رو دنبال میکنه. ولی چیزی که ما باهاش هر شرکتی رو مقایسه میکنیم خود اونها نیستند ، از کجا معلوم سیاست "خاص" اپل همون سیاست درست باشه و بقیه نادرست؟ حالا هر سیاستی که لوکس شده باشه و همه دنبالش میکنند صرفا درست نیست! دقیقا مثل این حرفت:
    ولی واقعا این وسط اپل همه چیز رو زیر سوال برده
    کسی جایی چیزی نوشته یا آیه ای چیزی داریم که حتما باید سیستم عامل توسط یه شرکت دیگه نوشته شده باشه؟ چی بهتر از این که هم سخت افزار و هم نرم افزار دست خودت باشه؟ تازه سامسونگ که مثلا بادا رو داره و دیگه باید بچسبه و اونو پیشرفت بده ولی هنوز با حاج زنبور عسل تعاملات رو حفظ کرده
    الان مارکت های اندروید مثل آیفون غنی و کامل هست و هر برنامه و بازی مطرح و قدرتمندی برای هر دو پلتفرم عرضه میشه .
    هنوز نه ، کلا پروسه قرار گرفتن یه App توی مارکت آندروید با App store فرق میکنه ، چون پروسه ها فرق میکنه پس نباید تعداد زیاد رو حتما نشونه کیفیت هم بدونیم. در حالی که هنوز App store از لحاظ تعداد بالاتره با وجود این سخت گیری که اپل داره ، این سخت گیری رو گوگل داره؟
    یه اشتباهی هم که ما ها همیشه میکنیم اینه که یه محصول رو میایم روی ورق کاغذ بررسی و مقایسه میکنیم. حالا گالکسی پردازنده دو هسته ای داره و امکانات فلان و فلانش خیلی بالاتره باید بیای ببینی چه گلی به سر مصرف کننده زده ، باید ببینی توی عمل وقتی داری باهاش کار میکنی چقدر بهت لذت میده و چقدر به کارت میاد.

متاسفانه اپل همین هست. بی حکمت هم نیست که هرکی ازش استفاده میکنه عاشقش میشه و دیگه غیر از اون چیزی رو نمیخواد. این رو که نمیتونیم انکار کنیم. بحث یه نفر دو نفر هم نیست.

12. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علی جان باید صبر کرد برای آیفون 5 تا بتونید با امثال گلکسی اس 2 و سنسیشن و ... مقایسه کنید .
    من هم به زور مقایسه نمیکنم و نمیگم بیایم روی کاغذ بررسی کنیم ، آقا خودتون دارید بحث میندازید : دی
    چیزی که بدیهی هست و نمیشه رد کرد اینه که آیفون 4 دیگه زور این رو نداره با یه گوشی High End سال 2011 رقابت کنه ! حالا بخواد بهترین کیفیت رو در سیستم عامل مورد استفاده داشته باشه یا غنی ترین مارکت رو داشته باشه یا خیلی دیزاین سک/سی داشته باشه ... .
    مگر اینکه توی آیفون 5 باز اپل یه ایده جدید رو کنه یا واقعا دستی به سر و گوش سخت افزارش بکشه ، چه میدونم معماری A5 رو استفاده کنه یا دوربین رو بالاتر ببره و فیلمبرداری 1080p بزاره ... به هر حال مجبور به این کارها میشه مطمئن باشید .

باز هم از همین تریبون اعلام کنم من طرفدار نه سامسونگ هستم نه اپل : دی

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چیزی که بدیهی هست و نمیشه رد کرد اینه که آیفون 4 دیگه زور این رو نداره با یه گوشی High End سال 2011 رقابت کنه ! حالا بخواد بهترین کیفیت رو در سیستم عامل مورد استفاده داشته باشه یا غنی ترین مارکت رو داشته باشه یا خیلی دیزاین سک/سی داشته باشه ... .
    حرف الان مشابه وقتی بود که نزدیک 8 ماه از عرضه iPad گذشته بود و جناب XOOM اومده بودن قد علم کرده بودند که من فلانم و من برترین تبلت دنیام و ...
    حتی با اینکه آیفون هنوز آیفون هست ولی باز هم نمیشه از حق گذشت و طبیعتا با گذشت این همه وقت قطعا تکنولوژی های جدید تر روی کار میان و این چیز اجتناب ناپذیری هست و نباید چماق بشه برای کوبیدن آیفون4! همونطوری که زوم نباید خودشو چماق میکرد
    اپل مجبور به هیچ کاری نمیشه ، این بقیه (به خصوص) سامسونگ هستند که همیشه باید سریع تر بدوند تا به اپل برسند. این رو که قبول داری؟ ماشاءالله سامسونگ که کلا صبر نداره ، فردا شب معرفی iPad 2 گالکسی 10.1 رو معرفی کرد و داد زد که آی من نازک ترم !!!

16. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kayvanhendi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ادعا نمیکنیم که بهترینیم

اما خرسندیم که بهترین ها ما را برگزیده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

وقتی یه محصول اپل میخری بعدا که میخوای ارتقا بدی و تعویض بکنی ۹۰ درصد به فکر مدل جدید تر اپل اون هستی اما :

موقعی که از یه یه برند دیگه خرید میکنی مثلا سامی ، بعده ها که خواستی عوض بکنی اصلا فکر اینکه سامسونگ باید اولویت باشه نیستی معمولا و تنها دنبال یه گوشی بهتری حالا هر چی باشه ، یعنی خیلی راحت از سامی سوویچ میکنی به نوکیا یا موتورولا

اپل یه چیزی داره که عامل این علاقه و لذت میشه و اون رو نمیشه با عدد سی پی یو و این چیزا بیان کرد ، بلکه یه حسسه که باید حتما تجربه بشه

19. 5 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •