تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 492 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام بر استادان گرامی

من دانش آموز پیش تجربی هستم (از مهر ان شا الله)

الان دارم برای کنکور 89 میخونم . دانش آموز سمپاد هم هستم

مشکل من و سایر همکلاسی هام اینه که معلم ما تعریف مشتق رو خیلی ساده از کنارش گذشت و ما هیچ مثالی و ... در این مورد کار نکردیم اما مشتقمون خیلی قویه !

من فعلا با برنامه مطالعاتی کانون پیش میرم و الان ریاضیاتش به تعریف مشتق رسیده و من در حال گریه کردنم !

چیز هایی که میدونم اینهاست :

فرمولهای تعریف مشتق (از اینترنت گرفتم) و روابط مشتق گیری

اینجوری بهتون بگم که تعریف مشتق ما در حدی ضعیفه که خود مسئله های بدون پاسخ کتاب کار کانون رو هم نمیتونیم حل کنیم ! حالا من فکر کردم که یکی دو تا سوال از تعریف مشتق اینجا بپرسم تا با دیدن حلشون دیگه روی غلتک بیفتم و تعریف مشتق رو متوجه بشم !

فقط چیزی که برام مهمه اینه که برنامه مطالعاتیم بهم نخوره آخه امروز رو برای ریاضی گذاشتم و میخوام همین امروز از شر تعریف مشتق خلاص شم و برم سراغ درس های دیگه

فقط اگر ممکن هست شمرده به شمرده و برای کسی که هیچی از تعریف مشتق نمیدونه توضیح بدید (البته ریاضیم بد نیست ) (نمره نهایی 18.5)

و اما سوالها (از خود کتاب کار کانون هست)

و

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

داره خودمونی میشه maziar92142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

سلام بر استادان گرامی

مشکل من و سایر همکلاسی هام اینه که معلم ما تعریف مشتق رو خیلی ساده از کنارش گذشت و ما هیچ مثالی و ... در این مورد کار نکردیم اما مشتقمون خیلی قویه !

من فعلا با برنامه مطالعاتی کانون پیش میرم و الان ریاضیاتش به تعریف مشتق رسیده و من در حال گریه کردنم !

اینجوری بهتون بگم که تعریف مشتق ما در حدی ضعیفه که خود مسئله های بدون پاسخ کتاب کار کانون رو هم نمیتونیم حل کنیم ! حالا من فکر کردم که یکی دو تا سوال از تعریف مشتق اینجا بپرسم تا با دیدن حلشون دیگه روی غلتک بیفتم و تعریف مشتق رو متوجه بشم !

فقط چیزی که برام مهمه اینه که برنامه مطالعاتیم بهم نخوره آخه امروز رو برای ریاضی گذاشتم و میخوام همین امروز از شر تعریف مشتق خلاص شم و برم سراغ درس های دیگه

فقط اگر ممکن هست شمرده به شمرده و برای کسی که هیچی از تعریف مشتق نمیدونه توضیح بدید (البته ریاضیم بد نیست ) (نمره نهایی 18.5)

و

پیشاپیش از کمکتون ممنونم
    خيلي راحت اين همون ضرب F G هستش شما ضرب رو با متغير X مي نويسي و مشتق خودتو مي گيزي و در نهايت به جاي X عدد 2 رو ميزاري
    فهمش اين طوريه كه وقتي دلتا رو بزاري كنار صفر روي صفر به دست مياد و مي فهمي مشتق راحته

3. این کاربر از maziar92142 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک .رده بیشتر توضیح بدید بابا ناسلامتی تجربی هستم ها !

ما اصلا تعریف مشتق برای ترکیب توابع تو ریاضی 3 نداریم k

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام بر استادان گرامی

و

پیشاپیش از کمکتون ممنونم
    تعریف مشتق به این صورته

حالا مسئله اول رو به شکل زیر می نویسیم و یک f(x)l اضافه و کم می کنیم و چون h به سمت صفر میره، پس 2h هم به سمت صفر میره و اسم 2h رو میذاریم t یعنی تغییر متغیر میدیم:

و اما مسئله دوم هم که تعریف مشتق حاصل ضرب دو تابع هست که در نقطه 2 محاسبه میشه

بنابراین

که جواب میشه 7

خدا کنه درست باشه
    Last edited by mir@; 26-08-2009 at 19:45.

6. این کاربر از mir@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ددرسته و درسته دمت گرم گرفتم چی شد !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی من میتونم از این به بعد مشکلاتم رو اینجا مطرح کنم ؟ ایرادی نداره ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان ...
    راستش خیلی وقته که ریاضیات رو نتونستم خوب بخونم و همیشه مشکل داشتم توش . اما خوب کنکور آدم رو مجبور میکنه دیگه . چند وقتی هست که دارم کل فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو دوباره مرور میکنم و در این میان مغرم بعضی جاها هنگ میکنه . بخاطر همین تصمیم گرفتم سوالاتمو اینجا مطرح کنم .
    امیدوارم که بی جواب نمونن .
    فعلا چون تو مبحث دنباله ها و حد دنباله هستم چندتا سوال در مورد این مورد دارم که میپرسم ... فقط تو رو خدا ببخشید که خیلی آماتوریه ، اما نیاز دارم که از بن و ریشه مفهوم جوابها رو بفهمم .
    پیشاپیش ممنون ...

سوال اول :

این سوال میگه که یه دنباله داریم به فرم زیر :

بعد سوال اینه که چندتا از جملات این دنباله در بازه ی (3.9 , 4) قرار میگیرن ؟
    جوابی که من دارم 39 هست ولی نتونستم با محاسبه در بیارم چرا میشه این . (این جوابو از پاسخنامه سوال دارم که تشریحی نیست !!)

سوال دوم :
    خدائیش نخندینا ... این سوال خیلی بدیهی به نظر میاد اما من هر کاری میکنم نمی دونم چرا جواب من اونی نیست که تو پاسخ نامه هست !!! (فکر کنم مخم ایراد پیدا کرده !)
    سوال اینه که دنباله ی زیر به چه عدید همگراست

همینطور در همگرایی زیر هم مشکل دارم . من اصلا این دنباله رو واگرا میبینم . چون ظابطه پائین که همواره برابر 1 هست و ظابطه ی بالا هم نوسان داره بین -1 و +1 . پس دنباله همگرا نباید باشه !

و دوتا مورد دیگه هم بود که همین الان با فشار آوردن به مخ حلشون کردم ...

فعلا ...
    موفق باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان ...
    راستش خیلی وقته که ریاضیات رو نتونستم خوب بخونم و همیشه مشکل داشتم توش . اما خوب کنکور آدم رو مجبور میکنه دیگه . چند وقتی هست که دارم کل فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهی رو دوباره مرور میکنم و در این میان مغرم بعضی جاها هنگ میکنه . بخاطر همین تصمیم گرفتم سوالاتمو اینجا مطرح کنم .
    امیدوارم که بی جواب نمونن .
    فعلا چون تو مبحث دنباله ها و حد دنباله هستم چندتا سوال در مورد این مورد دارم که میپرسم ... فقط تو رو خدا ببخشید که خیلی آماتوریه ، اما نیاز دارم که از بن و ریشه مفهوم جوابها رو بفهمم .
    پیشاپیش ممنون ...

سوال اول :

این سوال میگه که یه دنباله داریم به فرم زیر :

بعد سوال اینه که چندتا از جملات این دنباله در بازه ی (3.9 , 4) قرار میگیرن ؟
    جوابی که من دارم 39 هست ولی نتونستم با محاسبه در بیارم چرا میشه این . (این جوابو از پاسخنامه سوال دارم که تشریحی نیست !!)
    سلام
    قرار میگیرن یا قرار نمیگیرن؟
    چون این دنباله به چهار منفی میل می کند،و بی نهایت جمله در این بازه دارد...
    سوال دوم :
    خدائیش نخندینا ... این سوال خیلی بدیهی به نظر میاد اما من هر کاری میکنم نمی دونم چرا جواب من اونی نیست که تو پاسخ نامه هست !!! (فکر کنم مخم ایراد پیدا کرده !)
    سوال اینه که دنباله ی زیر به چه عدید همگراست

با توجه به اینکه:

داخل جز صحیح به دو منفی میل می کند،پس حد عبارت یک می شود.

همینطور در همگرایی زیر هم مشکل دارم . من اصلا این دنباله رو واگرا میبینم . چون ظابطه پائین که همواره برابر 1 هست و ظابطه ی بالا هم نوسان داره بین -1 و +1 . پس دنباله همگرا نباید باشه !

و دوتا مورد دیگه هم بود که همین الان با فشار آوردن به مخ حلشون کردم ...

فعلا ...
    موفق باشید ...
    دقت کنید که هزار جمله اول دنباله هیچ تاثیری در همگرایی و واگرایی و یا حد دنباله ندارد!اگر جملات این دنباله را بنوسید،هزار جمله اول بین منفی یک و یک نوسان دارد،و جملات بعدی برابر یک هستند،پس حد دنباله برابر یک است.به عبارتی برای بررسی حد،جملات دنباله در بینهایت مهم هستند!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ...

سلام
    قرار میگیرن یا قرار نمیگیرن؟
    چون این دنباله به چهار منفی میل می کند،و بی نهایت جمله در این بازه دارد...
    قرار نمی گیرد درست بود ، من اشتباه تایپ کرده بودم ....

با توجه به اینکه:

داخل جز صحیح به دو منفی میل می کند،پس حد عبارت یک می شود.
    دقت کنید که هزار جمله اول دنباله هیچ تاثیری در همگرایی و واگرایی و یا حد دنباله ندارد!اگر جملات این دنباله را بنوسید،هزار جمله اول بین منفی یک و یک نوسان دارد،و جملات بعدی برابر یک هستند،پس حد دنباله برابر یک است.به عبارتی برای بررسی حد،جملات دنباله در بینهایت مهم هستند!
    بله اتفاق من هم به همین چیزی که شما میگید فکر کردم ... اما چون یه مساله دیگه بود که با این مسئله یه فرم بود . یعنی دنباله هاش شبیه این بودن اما جواب یه جور دیگه بدست میومد ... اگه پیداش کردم میزارم اینجا حتما .

ممنون بابت پاسخگویی

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ... چند تا سوال مبتدیانه ی دیگه (اسمایل چهره شطرنجی)
    دوستان حد این دنباله چند هست ؟

گزینه های موجود در تست :
    1- 0

2- ∞

3- e

4- e^2

راستی لطفا در مورد عدد e یه توضیحی کوتاه بدید ... چی هست ، از کجا اومده ، کجا ها کاربرد داره .

بسیار سپاسگذار .
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 29-08-2009 at 05:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •