خیلی بازی توپیه بهبه خیلی جالبه
خیلی بازی توپیه بهبه خیلی جالبه
سلام من این بازی hot-pursuit رو خیلی دوست دارم من این بازی رو از قبل داشتم ولی کراک لامصب آنتی ویروسم پاک کرد راستی قبل از اینکه کراک پاک بشه تقریبا دو سه ماه پیش میشه بازی رو به خوبی میاورد ولی حالا ایندفعه کراک پیدا کردم الان بازی رو نصب کردم نمیاره شما میگی مشکل از کجاست ؟؟؟؟ کارت گرافیکم دایرکس هم اصلا مشکلی نداره نمیدونم چرا اینحوری شده وقتی بازی اجرا میکنم باز میشه تبلیغاتی هم نشون میده من اینترنت رو قطع میکنم چون میخوام آفلاین بازی کنم ولی بعد از تبلیغاتی اصلا نمیاره یه اوکی میاد عکسبرداری هم کردم میتونیدی ببینید
خواهش میکنم کمکم کنید مشکلش از کجاست ؟
من فکر میکنم مشکلش این باشه که بازیه مشکل داره.
بازی رو به کل پاک کن بعد دوباره نصب کن.
من بازی رو سه بار نصب کردم شایدم بیشتر بازم نشد فکر کنم کراکی که دانلود کردم با بازی فرق میکنه چون کراک بعدا از اینترنت پیدا کردم شاید سازگار نباشه بازم امتحان میکنم ببینم چشه ممنون از نظرات شما
مهندس جون اگه فکر میکنید مشکل از کرک هست.
یه عکس از ایکون بازی و یه عکس از ایکون کرک بزار ببینم.
خب قربونت برم تو یک نگاه به این کرک و بازی بنداز این کجاش شبیه همن حالا احتما 99 درصد رو میدم که مشکل از کرک هست تو
باید تو اینترنت بری کرک اصل این بازیو بگیری
شبیه هم بودن مهم نیست مهم اینه که بازی رو کراک کنه من یادم میاد کراک همین بوده آنتی ویروسم پاک کرده باید دنبالش بگردم که یه کراک دیگه باشه یا اینکه از دوستم بازی رو بگیرم امتحان کنم حالا ببینم چی میشه
Last edited by مهندس معماری; 25-08-2012 at 14:42.
دوستان کسی اینجا کراک این بازی HOT PURSUIT رو داره یا نه هر جا میرم میبینم با خود بازی باید دانلود کنم اگر خودتون دارید لطف کنید در اینجا بذارید تا دانلود کنیم ممنون میشم
سلام
وقتی من بازی رو کرک کردم و activation هم انجام دادم.ضمنا ورژن بازی هم به 1050 آپگرید کردم.
اما وقتی وارد بازی میشم,در بخش press any key بازی کرش میکنه و این ارور رو میده.
ضمنا درایور هم آپدیت هست و یکبار هم 2 سال پیش این بازی رو بدون مشکل اجرا کردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)