تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 311 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خوب دیگه خوبیش همینه که شما مثه نسخه قبل به راحتی نتونی اینکار رو انجام بدی
    بابا آخه دیگه بازیکنایی مثل مسی و رونالدو که باید بتونن 4 تا دریبل بدن ... تو فوتبال واقعی هم مسی تو یه بازی کلی بازیکن دریبل می زنه .

خوب شما وقتی پاس رو پر میکنی بازیکن تا وقتی که قدرت پاس مشخص نشده که پاس نمیده... اینم دیگه از اون بهانه های بنی ااسرائیلی بود
    خوب میتونستن سرعت پر شدن رو بیشتر کنن یا اون اندازه کلشو کم کنن .

اتفاقا سیستم تکل زنی فیفا خیلی عالیه... و بازهای واقعی بازکن وقتی با سرعت میوه و تکل میکنه شاهد تکل های یلند و گاها بسیار بلند هستیم. تو فیفا سرعت و ورزن و همچنین قدرت بازیکن توی تکل ها و همچنین مسافت اونا تاثیر داره...
    بدبختی اینجاست که همه در همه حالت تکل بلند میزنن ، آدم جرات نمیکنه تکل بزنه چون ممکنه توپ رو از نفر اول بگیره ولی اگه یکی کنارش باشه خطا میشه . (خداییش این ایراده بازیه نه نقطه قوتش)

اینم دیگه ته ایراد بود...
    بازی واقعی همینه... تو بازیهای واقعی چنتا شوت پشت 18 توی هر بازی گل میشه؟!
    بازیکنی مثل گیبسون توی منچستر یونایتد تو یه بازی (یادم نیست جلوی کی بود) 4 تا شوت پشت محوطه زد 2 تاش رفت تو گل و یدونش خورد به تیر .
    حالا شما تو فیفا با گیبسون 100 تا شوت پشت محوطه بزن اگه یکیش رفت تو دروازه ...

نمیدونم دیگه سیستم تنه زنی رو تو نسل حاضر از بهتر چطوری می خوان طراحی کنن؟!!
    من منظورم سیستم تنه زنی نبود . مصاف رو در رو یعنی یه بازیکن داره میره یکی از روبروش بیاد توپ رو ازش بگیره .

اگه بقیه ایراد هات هم مثه ایراد های بالا باشه که واقعا جای تقدیر داره
    فکر نمی کنم اینایی که نوشتم ایرادهای کوچیکی باشه
    امروز داشتم بازی می کردم ، با رونی رفتم گوشه محوطه سانتر کنم ، وقتی سانتر کرد لیز خورد رو زمین یه بازیکن حریف اومد خورد بهش داور خطا گرفت ( اینم یه ایراد دیگه )

----------------------
    ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .

2. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بابا آخه دیگه بازیکنایی مثل مسی و رونالدو که باید بتونن 4 تا دریبل بدن ... تو فوتبال واقعی هم مسی تو یه بازی کلی بازیکن دریبل می زنه .
    تو بازی میشه دریبل زد که به مهارت شما بستگی داره نه ایراد بازی
    خوب میتونستن سرعت پر شدن رو بیشتر کنن یا اون اندازه کلشو کم کنن .
    خوب اونوقت تو حالت دستی این حساسیت اینقدر مشکل زا میشه که نگو و اصلا نمیشه پاس آروم به بازیکنی که نزدیکت هست داد
    بازیکنی مثل گیبسون توی منچستر یونایتد تو یه بازی (یادم نیست جلوی کی بود) 4 تا شوت پشت محوطه زد 2 تاش رفت تو گل و یدونش خورد به تیر .
    آره علی دایی هم تو یه بازی دو تا گل هد زد پس تو فیفا هم باید حتما تو هر بازی یدونه بزنه دیگه اگه نزنه یه وقتی مشکل از مهارت شما تو شوت زنی نیست بلکه ایراد از بازیه
    مشکل اینجاست که اینا ایراد نیست شما کمبود مهارتت رو داری گردن مشکلات بازی میدازی
    امروز داشتم بازی می کردم ، با رونی رفتم گوشه محوطه سانتر کنم ، وقتی سانتر کرد لیز خورد رو زمین یه بازیکن حریف اومد خورد بهش داور خطا گرفت ( اینم یه ایراد دیگه )
    توی بازیهای واقعی این سر خوردن های اتفاقی رو هم خطا میگیرن... شما بزنی زیر پای حریف چه عمد و غیر عمد و چه اتفاقی و غیر اتفاقی خطا هست....
    ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .
    مشکل اینجاست که این بازی خیلی واقعی تر از قبل شده و گل زدن و شوت زدن و دریبل زدن سخت تر شده که به مهارت شما بستگی داره و نه ایراد بازی... همه از شبیه ساز خوششون نمیاد

+
    رفقا چنت ها چی هستن؟
    دوست من چنت همون سرود های تماشاگران هست که تو بازی می خونن
    Last edited by Masoud King; 03-10-2010 at 14:34.

4. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

در حین بازی پاس هم مثل شوت پر میشه و ممکنه شل پاس بدی و نرسه به بازیکن.

نمیشه از حالت دستی درش بیاری ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در حین بازی پاس هم مثل شوت پر میشه و ممکنه شل پاس بدی و نرسه به بازیکن.

نمیشه از حالت دستی درش بیاری ؟
    چرا همون قبل بازی توی کنترلر ستینگ یه گزینه واسه این کار داره که 2 حال On و Off داره .

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

چرا همون قبل بازی توی کنترلر ستینگ یه گزینه واسه این کار داره که 2 حال On و Off داره .
    دوست من اینجوری که من نمیدونم کدومه میشه اسم اون حالت رو بگین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

رفیق خب بازی مثل همه ی موارد موزیک، فیلم، ورزش و ... سلیقه ای هست. یه نفر از فوتبال خوشش میاد یکی متنفره. شما هم حق داری از بازی خوشت نیاد. انسان و طبیعت میلیون ها سال که برپا اند و هنوز ایراد دارن چه برسه به صنعتی که 20 30 سال بیشتر نیست عمرش، پس اگه ایرادی داره ما باید فعلا باش بسازیم تا بعدا رفع بشه.
    فک کنم مسعود بود تو نقدش حرف قشنگی زد، شما باید تو این بازی نقش دروازه بان رو بازی کنی تا بفهمی کار دروازه بان که CPU انجام میده چقد حساب کتاب داره. وقتی دو بازی انجام بدی کمتر از دروازه بان میتونی ایراد بگیری. پس یه کم سطح توقع رو پایین بیاری میتونی لذت ببری.
    فیفا امسال شد مثل تیم ملی تو 2006 شده که همه انتظار قهرمانی () داشتن ازش

10. 4 کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من شک ندارم شما نسخه 11 کنسولی رو بازی نکردی اینو میشه از همین چیزی که نوشتی فهمید .

بدبختی اینجاست که همه در همه حالت تکل بلند میزنن ، آدم جرات نمیکنه تکل بزنه چون ممکنه توپ رو از نفر اول بگیره ولی اگه یکی کنارش باشه خطا میشه . (خداییش این ایراده بازیه نه نقطه قوتش)
    از اینجا هم معلوم میشه نسخه 11 کنسولی رو بازی نکردی چون توی این نسخه انواع تکلها برای بازیکنان مختلف با مهارتهای متفاوت طراحی شده .

شما باید بیشتر تمرین کنی مطمئن باش مهارت شوتزنیت خیلی افزایش پیدا میکنه .
    اصلا شما آمار شوتهای توی چارچوب توی فوتبال واقعی میدونی چقدره ؟

شوتهای توی چارچوب در لیگهای مختلف :

من منظورم سیستم تنه زنی نبود . مصاف رو در رو یعنی یه بازیکن داره میره یکی از روبروش بیاد توپ رو ازش بگیره .
    این مورد هم به زیبایی توی نسخه 11 کنسولی طراحی شده و تقریبا میشه گفت جزء چند مورد برجسته این نسخه به حساب میاد .

به هر حال بازی کامپیوتریه دیگه به نظر شما یک کم توقعمون بالا نیست با این محدودیت زمانی که سازندگان بازی دارن ؟
    Last edited by 4039; 03-10-2010 at 14:52.

12. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ویرایش :
    آفا این پستو حذف کنین .
    من امروز حوصله مباحثه ندارم .
    Last edited by Alireza.M67; 03-10-2010 at 14:53. دليل: بی نتیجه بودن بحث ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
    اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
    passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
    analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
    auto switching رو رو چی بزارم
    pitch wear برای چیه
    ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
    توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
    توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
    و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
    دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم حداقل به یکیشم شده جواب بدین مرسی

15. این کاربر از javad_vosogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دوست من اینجوری که من نمیدونم کدومه میشه اسم اون حالت رو بگین.
    دقیقا یادم نیست اسمش چی بود می ترسم بگم گمراه بشی .
    ولی خیلی واضحه بری معلومه ...
    نوشته کمک تنظیم قدرت پاس که 2 حالا روشن و خاموش داره .

17. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •