کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من میخوام pasue کنم تو کنسول چی بنویسم؟
کلا وقتی خواستی دستوری رو با کلید مورد نظر اجرا کنی از این دستور در f1 استفاده کن
bind "klid" "dastoor"به جای "kilid" کلید مورد نظر رو به حرف کوچیک می زنی به جای دستورم که دستور رو میزنی برای مثال برای pause می نویسی bind p say /pause در این جا p کلید و say /pause دستوره یا
bind y player_name YURI در این جا وقتی y رو می زنی اسم تی به YURI تغییر میکنه دوسن عزیز سوال داشتی بپرس![]()
![]()
وای وای وای مردم از خنده چه جوری نوشتم her her her
کسی کمک نمیکنهههههههههههههه؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز احتمالا 1 سوتی میدی .
مثلا شما میخوای تو سرورت مپ xyz_blocker رو داشته باشی بنابراین باید این مپ رو در فایل autoexec.cfg با این دستور وارد کنی.
برای مپ اولیه : sv_map xyz_blocker
برای تعویض مپ توسط وت : add_vote "xyz_blocker" "sv_map xyz_blocker"
حالا سرور باید از 1 جایی این مپ ها رو بخونه اون جا کجاست؟ اینجا : (برای مثال)
1. d --> program files ---> teeworlds --> data --> maps
2.c --> user --> hajoo --> appdata (baraye didane app data bayad show hiden files koni ) --> roaming --> teeworlds --> maps
حالا اگه مپی که میخوایم تو این پوشه (maps( نبود چیکار کنیم؟ این کارو :
میریم به مسیر زیر
c --> user --> hajoo --> appdata (baraye didane app data bayad show hiden files koni ) --> roaming --> teeworlds --> downloadedmaps
مپی که میخواستیو پیدا میکنی ولی بعد اسمش 1 سری اعداد هست مثل : xyz_blocker_04t88f964t9hh63
که باید تغییرش بدی به xyz_blocker و بریزیش توی پوشه ی maps که در بالا گفتم (1 یا 2 )
حالا برو سرورتو ران کن حالشو ببر
به قول جیگر تی ان تی :
همیشه موفق و پیروز باشید .![]()
![]()
متاسفانه موفق و پیروز نبودم
نشد!
همون config یا همون فایل تکست رو بساز بده من
مرسی
یکی کمک کنهههههههه لطفا![]()
سلام.چرا سرور های پرشین پریده کجاست؟
من پیشنهاد میدم که سرور catch 16 که بی مصرفست رو حذف کنین تا شاید کمی وضعیته پینگامون بهتر بشه !!!شاید!![]()
کی اومده گند زده تو سرور.پینگ هی میره 1000 میاد 60 ای بابا اعصاب نموند نروتو بیا درستش کن اه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)