راستی اشتباهات دروازبان های فیفا رو هم ببینید تا از اشتباهات دروازبانای PES دل چرکین نشین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اشتباهات دروازبان های فیفا رو هم ببینید تا از اشتباهات دروازبانای PES دل چرکین نشین
اما در عمل سوپرمن نیست ، توی 2010 نمیشد ازش توپ گرفت ، مگر پویول که هیشکی ازش رد نمیشد . البته تو این شماره کلا از بین مدافع ها رد شدن سخت شده ، شایدم هنوز دست من نیومده ، یا شاید هم اگه Faints ها رو به کار ببریم بشه.
آخه دوست عزیز چه گیری دادی به فیفا . ما که دیگه دست از سر PES برداشتیم . هر کی خواست فیفا بزنه هر کی خواست PES بزنه هرکیم خواست هر دو رو بزنه![]()
باتشکر فراوان از bar333lona
من میدونستم که کنامی سرش بره و هرکاری بکنه و هر تغییری بده این قابلیت رو از pes برنمیداره
امروز که طریغه استفاده از دریبل رو یاد گرفتم رفتم نشستم تمرین کردم و اینم نمونش دریبل سخت نشده فقط سبک بازی عوض شده اگر دریبل زدن بلد باشین یکم تمرین کنین دستون میاد و یه هیجان خاصی از دریبل زدن بهتون دست میده خیلی شگفت انگیز بود
فقط کاش که بازی سیو داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
top player
گل هم نشد![]()
قابلی نداشت با تمرین بیشتر میشه گل های قشنگی زد
جالبه 5 تا بازیکن دنبال یه بازیکن؟!!تو فوتبال واقعی کم پیش میاد این مورد
من اگه جای شما بودم به جای شوت زدن یه پاس عرضی مینداختم سمت چپ شماره 17 خالی بود
PES 11 Database Editor Released
این نرم افزار همونطور که از اسمش پیداست میتونین دیتابیس بازی رو بوسیله اون ادیت کنید
نسخه های از این نرم افزار قبلا برای سری های قبلی این بازی هم منتشر شده بود
دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الته خب مطمئنا خیلی چیزها وجود داره فقط عوض شده
مثلا همین دریبل
یا شوت
ممکنه شوت کردن هم قلقی دیگر داشته باشه در این فوتبال
به هر حال باید مدتی بگذره تا همه چی دست ادم بیاد
راستی پنالتی در 2010 سخت بود اما زیاد سخت نبود
حالا اینو دیگه نمیدونم
میتونی یه توضیح مختسر راجبش بدی چطوری unnamed_25.bin از توی dt04.img بردارم
من دموی pes2011 رو بازی نکردم ولی ظاهرآ بازم خانوادگی میفتن به جونه یه بازیکن. مثل دوران ابتدائی که زنگ تفریح یه توپه داغون بچه ها مینداختن تو حیاطو 100 نفر میرفتن دنبال توپ. هرکی توپو داشت دیگه پا واسش باقی نمیذاشتن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)