کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=AryanLand;5513231]سلام.
سعید جان فرودگاه مهرآباد تا جایی که من اطلاع دارم کلا" 5 تا ترمینال داره.پروازهای خارجی رو باید بری فرودگاه امام.قبلا" هم که مهرآباد بود ترمینال 1 و 2 بود.[/QUOTE
AryanLand جان متوجه نشدید منظور منو. این دوستمون گفتن که مهرآباد پرواز خارجی نداره (چون که داره) منم در جواب گفتم ترمینال 6 و 7 پرواز خارجیه (چون میدونم تا 5 تا ترمینال داره)اینو درجواب عجیب ایشون دادم . من خودم یک هفته پیش مهرآباد نشستم. از نظر قانون پروازخارجی از مهرآباد ممنوع شده ولی تو ایران قانون کیلو چنده. کافیه یه سری بزنی خودت متوجه میشی. به عنوان مثال یه پرواز مال سه ماه پیش فرودکاه امام داشتم که بعد از 12 ساعت تاخیر منتقلمون کردن به مهرآباد و پرواز رو از مهرآباد انجام دادن. لینک زیر هم بد نیست نگاه کنی متوجه میشی که خودشون قانون خودشون رو زیرپا میزارن:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
یه نفر رو میشناسم که از انگلیس یه دونه لاکش رو آورد و مصیبت کشید تا آنلاکش کرد. اگه خواستید مشخصات ارتباطش رو بدم از خودش بپرسید. فقط به من گفت که همچین کاری رو نکنم! نصیحتم کرد. البته من گوشی ندادم و یه دونه دیزایر اچ دی اوردم هر جا رفتم هیچکس نتونست آنلاکش کنه . همه هم فقط ادعاشون میشه و درعمل کم میارن. ریسکش زیاده اگه بخوای این کارو بکنی.
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 13-10-2010 at 10:56.
جناب سبزي فسفري ولي گرون گرفتي؛قيمت جهاني اينا حول و حوش 60دلاره.پستشم 10؛12دلاره.تازه يه دونه داره چرم قهوه اي هست خيلي نازتره.
همون که جرم قهوه ای کم رنگه رو میگید یا قهوه ای سوخته؟ دوختش چه رنگیه؟ درضمن این بندهخدا اسمش سبزفسفری نه سبزی![]()
جنس بدنش چيه نرمه يا سفت و محكم چند گرفتي من كه پولم نميرشه به دوستان پيشنهاد ميدم كيف هاي گلا رو تهيه كنن آدرس نمايندگيشم دارم هر كي خواست قيمت هاش پايينه كيفيتش عاليه
Last edited by SCORPION8; 13-10-2010 at 13:19.
سلام....
برنامه خوب و یاlive wallpaper را از کجا میتونم ....download کنم؟؟؟؟
همون جناب سبز منظورم بود
من از این مدل خیلی خوشم میاد اما خیلی گرونه:
اینم یه کاور 24 دلاری واسه کسایی که دوس دارن گوشیشون سفید باشه.
برای دیدن کیف های بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن یه دونه گولا دیجی کالا بهم هدیه داد.تنها کیفی که به زور تونستم گوشیو جاش کنم همین یود.لامسب تو هیچ کیفی جا نمیشه.اونم با بدبختی کلی تغییرات تو چسبش جاش کردم.
تو سایت آندروید فارسی و هندهنلد برنامه اینا خیلی زیاده.
اینم یه wallpaper زیبا:
دوستان میخوام بمب خبری بترکونم .3 رام رسمی فرویو برای گالاکسی اومد.
I9000JXJPB
I9000XWJP6
I9000XXJPM
عکس:milad.mobi
![]()
دوستان حالا كه در آستانه
خريد اين گوشي هستم
لطف كنيد جواب مارو بدين
تا با خيال راحت بخرم![]()
عزيزم من متوجه نشدم
منظورت از پشتش چيه اين کيف پشت رو نداره به هم وصل هستن و جدا نيستن
مال من چرم ايتاليا هستش با يه کيف خيلی شيک و زيبا کلی دفترچه هم داره و 1 سال گارانتی
پست اچ ال که بين 7 الی 9 روزه ميرسه ايران 18 $
البته پست معمولی هم هست که اطمينانی بهش نيست 8$
پست ويژه به بين المللی هم هست که 3 تا 4 روزه طول ميکشه 25$
اين کيف قهوه آی که گفتين نميدونم کدوم رو ميگين شماره کيف رو بده
در کل تمام اجناس تو ايران 90% موجود نيست و بالاترين کيفيت ساخت رو دارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)