آخیش بلاخره فهمیدم![]()
آخیش بلاخره فهمیدم![]()
دوستان این ارور چیه به من میده :
ArgumentException: get_loadedLevelName can only be called from the main thread.
Constructors and field initializers will be executed from the loading thread when loading a scene.
Don't use this function in the constructor or field initializers, instead move initialization code to the Awake or Start function.
Car..ctor ()
راستی وقتی خروجی واسه آندروید میگیرم تو گوشی آرم یونیتی رو نشون میده و از بازی میپره بیرون . راه حلی به ذهنتون نمیرسه ؟
1.اگه میشه کد که این ایرور میده نشون بده بنینم شی static تعریف کردی ؟؟؟
2.نگاه کن از تو حالت پلیر بازی از حالت شبیه ساز نباشه و ARM6 یا ARM7 باشه.
بعده اضافه شدن این کدا این ارورها میاد »string InLevel = Application.loadedLevelName;
void Start () {
//Save System
System.IO.File.WriteAllText("Save.txt" , InLevel );
}
یعنی ممکنه اجرا نشدنش ربطی به این خطا داشته باشه ؟ چون تو خوده یونیتی اجرا میشه
2.نگاه کن از تو حالت پلیر بازی از حالت شبیه ساز نباشه و ARM6 یا ARM7 باشه.
این همینه
string InLevel = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .loadedLevelName;
اینو دستی وارد کردم برطرف شد ارور ولی بازم خروجی اجرا نمیشه . یعنی وقتی تک مرحله ها رو خروجی میگیرم میشه ولی وقتی جمع میکنم نمیشه . نمیدونم مشکل از گوشیمه چیه چون با شبیه ساز اندروید تو کامپیوتر اجرا میشه !
سلام
من یکی از دوستانم کرک Unity 4.1.2 رو میخواد
اومده اصن کرکش؟
سلام ,اره اومده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه سوال سخت
چه جوری واسه بازی نقشه بسازم ؟
من الان یه نقشه ساختم که موقعیت پلایر رو نشون میده ... میخوام موقعیت دشمنام هر جا باشن نشون بده نمیدونم باید چی کار کنم
بزار واضح تر بگم ... الان دشمن اگه تو موقعیت پلایر باشه توی نقشه نشون میده ولی من میخوام خیلی فاصله هم داشته باشه بازم توی نقشه نشون بده.
بابا بفهمید چی میگم دیگه![]()
سلام دوستان.می بخشید یه دفعه وسط تاپیک آموزشیتون این سوالو میپرسم.
میخواستم بدونم اگه بخوام یه بازی بسازم که محیطش مثل مسابقات 20 سوالی باشه.(یعنی پرسیدن سوال و جواب های 4 گزینه ای)
یه چیزی تو مایه های برنامه هایی مثل گوی و میدان که در شبکه های صدا و سیما پخش میشه.
بهترین نرم افزار بازی ساز برای اساخت این جور چیزا چیه؟
آموزش ساخت این جور بازیها به زبان فارسی در جایی قرار داره؟
سلام
من دارم کم کم استای پروژرو تو انجین لود میکنم
یه سوال درباره ی Collider یونیتی داشتم
تو یونیتی کولایدر همون کالیژن یونیتی هست که برای محاسبات فیزیک و برخورد و ... استفاده میشه و مثلا وقتی تیر به یک شی میزنیم جای تیر یا همون آلفا روی اون قرار میگیره درسته؟
من داشتم مپ Bootcamp رو چک میکردم که ببینم اینا کولایدرا رو در چه حدی لو کار کردن دیدم برا یه تیر چراق برق یه cube کذاشته کفتم اینجوری که نمیشه اینجوری وقتی به سمتش شکیک کنیم جای تیر روی هوا میمونه نه روی تیره برق
درسته یا من اشتباه میکنم؟
حالا نمیدونم چرا بازی Bootcamp اجرا نمیشه play رو میزنم این ارور رو میده! میشه راهنمایی کنید؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)