سلام دوستان براي يه خونه 220 متري مودم TP-LINK Modem TD-W8951N خوبه ؟؟؟ راستش اتاقم كه كامپيوتر توش هست جداست و فاصله داره با اتاق هاي ديگه لپ تاپ و كامپيوتر جدا هستن و ميخوام با تلفن هم برم نت ... يا تبلت ! بنظرتون خوبه اين مدل ؟ مشكلي پيش نمياد؟
سلام دوستان براي يه خونه 220 متري مودم TP-LINK Modem TD-W8951N خوبه ؟؟؟ راستش اتاقم كه كامپيوتر توش هست جداست و فاصله داره با اتاق هاي ديگه لپ تاپ و كامپيوتر جدا هستن و ميخوام با تلفن هم برم نت ... يا تبلت ! بنظرتون خوبه اين مدل ؟ مشكلي پيش نمياد؟
آقا مودم w8960 tp-link امروز از بازار رضا گرفتم با گارانتی فرادانش 163 تومن. هرجا قیمت کردم از 170 شروع میشد تا 200 ! این ارزون ترینش بود کسی آدرس خواست بدم بره بگیره.
با lan وصل شدم به اینترنت و تنظیمات wlan هم انجام دادم با گوشی بهش وصل میشم و کانکت هم میشه اما هیچ صفحه ای باز نمیکنه چرا ؟ ارور میده no gateway reply
از سرعتش اصلا رضایت ندارم نسبت به مودم معمولی قبلیم خیلی کند تره adsl مخابرات 512 دارم ولی سرعت باز کردن صفحات در حد 256 هست ، تنظیم خاصی نداره که سرعت مرور اینترنت به حداکثر ممکن برسه؟
Last edited by lexuus; 08-04-2013 at 22:52.
دوستان یه سوال فنی داشتم
من مودم مبین نت داشتم،میشد مودمو تو وایرلس hiden کرد،اونجوری هرکسی نمیتونه مودمو ببینه جز کسی که اسمشو میدونه
تو مودم TP-LINK مدل TD-W8968 میشه همچین کاری کرد؟
سلام
اگه می شه آدرس شو به من بدید
چون پستم کمه نتونستم پخ بدم
اگه شماره تلفنش رو هم داشتید لطف کنید.
ممنون
آنتن های این روتر قابل تعویض هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من شرمنده تو این زمینه یه ناشی به تمام معنا هستم.
راستش من خونه از اینترنت ADSL مخابرات استفاده میکنم ولی میخوام مودمم رو با یه مودم wifiدار عوض کنم چون تازگیها لپ تاپ گرفتم از اونور هم یه رسی ور لینوکسی گرفتیم میخوام از اینترنت تو اون هم استفاده کنم.
در نتیجه دوستان اگه 1 مدل مودم خوب معرفی کنن به من واسه یه خونه 90 متری که قرار یه لپ تاپ و یه گوشی و یه رسی ور بهش وصل بشن چی بگیرم!!!! چون مطالبی که تو صفحه های قبل دوستان نوشته بودن من خیلی گیج شدم هرکسی یه چیزی پیشنهاد داده! در ضمن بودجه من حداکثر 110-120 بیشتر نیست. ممنون میشم یه چیزی پیشنهاد بدین که واقعا مشکل نداشته باشه و البته مهمترین چیز واسه من اینه که مودم جون سخت باشه چون من 24 ساعته روشن میزارم و معمولا تو نت هستم!
سلام
دوستان یه lan usb میخوام بخرم زیر 50 ت ، برا اتصال به اینترنت یه مودم ایسوس دارم میخوام اینو وصل کنم به کامپیوتر بصورت وای فای وصل شم. چی بگیرم ؟
با 120 تومن انتخاب های محدودی داری ولی اگه یه طبقه باشه میشه چیزایی پیدا کرد. اینا هست
asus n10 هست 125 تومن
dlink 2730u هست 115 تومن
dlink n150 هست 115 تومن
tp link 8951 هست 110 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نظرتون چیه ممنون میشم راهنمایی کنید من برا گوشیم و لبتابم میخوام تو خونه 200 متری
ایا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سایت دیجی کالا قیمت 134 زده
سلام خدمت دوستان گلم
8960 با 8968 ؟
دوستان کدومشون بهترن ؟ از همه نظر ؟ کیفیت +کارایی + انتن دهی +امکانات و...
تا 170 تومن انتخاب دیگه ای دارم ؟
این قابلیت 3g دقیقا کارش چیه ؟ خوب اگه با مودم سیم کارت خور بهش (8968) وصل بشه و ما هم با مودم به اینترنت کانکت بشیم خوب نمیشه با همون مودم 3g به اینترنت کانکت بشیم .خوب الان فرقش چیه که ادم بره دنبال این مودم با این امکانات؟
ببخشید اگه سوالم ناشیانه بود .!
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)