تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 447 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان براي يه خونه 220 متري مودم TP-LINK Modem TD-W8951N خوبه ؟؟؟ راستش اتاقم كه كامپيوتر توش هست جداست و فاصله داره با اتاق هاي ديگه لپ تاپ و كامپيوتر جدا هستن و ميخوام با تلفن هم برم نت ... يا تبلت ! بنظرتون خوبه اين مدل ؟ مشكلي پيش نمياد؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا مودم w8960 tp-link امروز از بازار رضا گرفتم با گارانتی فرادانش 163 تومن. هرجا قیمت کردم از 170 شروع میشد تا 200 ! این ارزون ترینش بود کسی آدرس خواست بدم بره بگیره.

با lan وصل شدم به اینترنت و تنظیمات wlan هم انجام دادم با گوشی بهش وصل میشم و کانکت هم میشه اما هیچ صفحه ای باز نمیکنه چرا ؟ ارور میده no gateway reply

از سرعتش اصلا رضایت ندارم نسبت به مودم معمولی قبلیم خیلی کند تره adsl مخابرات 512 دارم ولی سرعت باز کردن صفحات در حد 256 هست ، تنظیم خاصی نداره که سرعت مرور اینترنت به حداکثر ممکن برسه؟
    Last edited by lexuus; 08-04-2013 at 22:52.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی داشتم
    من مودم مبین نت داشتم،میشد مودمو تو وایرلس hiden کرد،اونجوری هرکسی نمیتونه مودمو ببینه جز کسی که اسمشو میدونه
    تو مودم TP-LINK مدل TD-W8968 میشه همچین کاری کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا مودم w8960 tp-link امروز از بازار رضا گرفتم با گارانتی فرادانش 163 تومن. هرجا قیمت کردم از 170 شروع میشد تا 200 ! این ارزون ترینش بود کسی آدرس خواست بدم بره بگیره.

با lan وصل شدم به اینترنت و تنظیمات wlan هم انجام دادم با گوشی بهش وصل میشم و کانکت هم میشه اما هیچ صفحه ای باز نمیکنه چرا ؟ ارور میده no gateway reply

از سرعتش اصلا رضایت ندارم نسبت به مودم معمولی قبلیم خیلی کند تره adsl مخابرات 512 دارم ولی سرعت باز کردن صفحات در حد 256 هست ، تنظیم خاصی نداره که سرعت مرور اینترنت به حداکثر ممکن برسه؟
    سلام
    اگه می شه آدرس شو به من بدید
    چون پستم کمه نتونستم پخ بدم
    اگه شماره تلفنش رو هم داشتید لطف کنید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من شرمنده تو این زمینه یه ناشی به تمام معنا هستم.
    راستش من خونه از اینترنت ADSL مخابرات استفاده میکنم ولی میخوام مودمم رو با یه مودم wifiدار عوض کنم چون تازگیها لپ تاپ گرفتم از اونور هم یه رسی ور لینوکسی گرفتیم میخوام از اینترنت تو اون هم استفاده کنم.
    در نتیجه دوستان اگه 1 مدل مودم خوب معرفی کنن به من واسه یه خونه 90 متری که قرار یه لپ تاپ و یه گوشی و یه رسی ور بهش وصل بشن چی بگیرم!!!! چون مطالبی که تو صفحه های قبل دوستان نوشته بودن من خیلی گیج شدم هرکسی یه چیزی پیشنهاد داده! در ضمن بودجه من حداکثر 110-120 بیشتر نیست. ممنون میشم یه چیزی پیشنهاد بدین که واقعا مشکل نداشته باشه و البته مهمترین چیز واسه من اینه که مودم جون سخت باشه چون من 24 ساعته روشن میزارم و معمولا تو نت هستم!

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

سلام
    دوستان یه lan usb میخوام بخرم زیر 50 ت ، برا اتصال به اینترنت یه مودم ایسوس دارم میخوام اینو وصل کنم به کامپیوتر بصورت وای فای وصل شم. چی بگیرم ؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان من شرمنده تو این زمینه یه ناشی به تمام معنا هستم.
    راستش من خونه از اینترنت ADSL مخابرات استفاده میکنم ولی میخوام مودمم رو با یه مودم wifiدار عوض کنم چون تازگیها لپ تاپ گرفتم از اونور هم یه رسی ور لینوکسی گرفتیم میخوام از اینترنت تو اون هم استفاده کنم.
    در نتیجه دوستان اگه 1 مدل مودم خوب معرفی کنن به من واسه یه خونه 90 متری که قرار یه لپ تاپ و یه گوشی و یه رسی ور بهش وصل بشن چی بگیرم!!!! چون مطالبی که تو صفحه های قبل دوستان نوشته بودن من خیلی گیج شدم هرکسی یه چیزی پیشنهاد داده! در ضمن بودجه من حداکثر 110-120 بیشتر نیست. ممنون میشم یه چیزی پیشنهاد بدین که واقعا مشکل نداشته باشه و البته مهمترین چیز واسه من اینه که مودم جون سخت باشه چون من 24 ساعته روشن میزارم و معمولا تو نت هستم!
    با 120 تومن انتخاب های محدودی داری ولی اگه یه طبقه باشه میشه چیزایی پیدا کرد. اینا هست

asus n10 هست 125 تومن
    dlink 2730u هست 115 تومن
    dlink n150 هست 115 تومن
    tp link 8951 هست 110 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نظرتون چیه ممنون میشم راهنمایی کنید من برا گوشیم و لبتابم میخوام تو خونه 200 متری

ایا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو سایت دیجی کالا قیمت 134 زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گلم
    8960 با 8968 ؟

دوستان کدومشون بهترن ؟ از همه نظر ؟ کیفیت +کارایی + انتن دهی +امکانات و...
    تا 170 تومن انتخاب دیگه ای دارم ؟
    این قابلیت 3g دقیقا کارش چیه ؟ خوب اگه با مودم سیم کارت خور بهش (8968) وصل بشه و ما هم با مودم به اینترنت کانکت بشیم خوب نمیشه با همون مودم 3g به اینترنت کانکت بشیم .خوب الان فرقش چیه که ادم بره دنبال این مودم با این امکانات؟
    ببخشید اگه سوالم ناشیانه بود .!
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •