تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 1049 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مدل 790 صدای زیاد جالبی نداره ولی از نظر ظاهری شکیله
    مدل 780 به شخصه من از شکلش خوشم نمی اید ولی صداش خیلی بهتر از 790 و اینکه صدا را خودش به بهترین نحو تنظیم میکنه
    مدل 1085 هم فکر کنم وایرلس باشه
    p.s : احتمالا باید بتونه فایل های فول اچ دی را پخش کنه چون توی مشخصاتشم نوشته همراه با یک کابل hdmi برای پخش فایل های فول اچ دی حالا به هر حال اگه پلیرشم نتونه پخش کنه میتونه یک wd بگیره

کسی در مورد مدل t1090 اطلاعاتی داره یا اینکه این مدل را داشته باشه ؟

شکل سوکتش همینه؟ -->
    صدای 780 و 790 هر دو تقریباً تو یه سطح هستند 780 یه مقدار صداش تیز تره و 790 صداش یه مقدار عمیق تره.
    به نظر می رسه 780 جایگزین 790 شده و دیگه 790 نمی یاد.
    780 ورودی HDMI هم داره ولی تا اونجایی که من می دونم فایل های فول اچ دی رو پخش نمی کنه.
    1090 هم مورد خوبیه با توجه به قیمتش به نظرم می ارزه ولی ورودی HDMI نداره.
    AUX هم به ورودی صدای آنالوگ می گن معمولاً و اکثراً سوکت هاش از نوع RCA است یا همون چیزی که به AV معروفه. این سوکتی هم که شما اینجا قرار دادین شبیه سوکت S-Video است.

2. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

بهترین سینمای خانگی تا 3 میلیون تومن چی پیشنهاد میدید؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهترین سینمای خانگی تا 3 میلیون تومن چی پیشنهاد میدید؟
    بايد كامپوننت هاي جدا بگيري.
    بستگي داره بيشتر بخواي تو چه زمينه هزينه كني؟ صداي خيلي قوي در سينما و موزيك عالي و يا تصوير خيلي عالي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

صدای 780 و 790 هر دو تقریباً تو یه سطح هستند 780 یه مقدار صداش تیز تره و 790 صداش یه مقدار عمیق تره.
    به نظر می رسه 780 جایگزین 790 شده و دیگه 790 نمی یاد.
    780 ورودی HDMI هم داره ولی تا اونجایی که من می دونم فایل های فول اچ دی رو پخش نمی کنه.
    1090 هم مورد خوبیه با توجه به قیمتش به نظرم می ارزه ولی ورودی HDMI نداره.
    AUX هم به ورودی صدای آنالوگ می گن معمولاً و اکثراً سوکت هاش از نوع RCA است یا همون چیزی که به AV معروفه. این سوکتی هم که شما اینجا قرار دادین شبیه سوکت S-Video است.
    با درود
    این مسیله که میگید full hd پخش نمیکنه به خاطر پلیرشه یا تیونر نمی تونه پخش کنه میخوام ببینم با وصل کردن wd میشه مشکل اکثر فرمتها که پخش نمیکنه و hd را حل کرد ؟
    ال جی این سری محصولاتش up scailing داره ؟
    progressive scan چیه ؟
    simplink چیه ؟
    1090 اطمینان دارید ورودی hdmi نداره چون توی کاتولگ های شرکت ال جی با ورودی و خروجی hdmi زده این مدل را و همچنین این مدل جدید حساب میشه یا قدیمی ؟

6. این کاربر از image369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام . لطفا نظرتون رو درمورد سينماهاي خانگي پاناسونيك بگيد و اينكه كدوم مدلش خوبه و ايا ارزش خريدن داره يا نه . چون من اكثر وسايل صوتي و تصويريم پاناسونيك است ، براي همين به اولين گزينه اي كه براي خريد سينماي خانگي فكر كردم همين مارك پاناسونيك بود . لطفا دراينمورد راهنمايي كنيد.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    این مسیله که میگید full hd پخش نمیکنه به خاطر پلیرشه یا تیونر نمی تونه پخش کنه میخوام ببینم با وصل کردن wd میشه مشکل اکثر فرمتها که پخش نمیکنه و hd را حل کرد ؟
    ال جی این سری محصولاتش up scailing داره ؟
    progressive scan چیه ؟
    simplink چیه ؟
    1090 اطمینان دارید ورودی hdmi نداره چون توی کاتولگ های شرکت ال جی با ورودی و خروجی hdmi زده این مدل را و همچنین این مدل جدید حساب میشه یا قدیمی ؟
    تیونر که اصلاً ربطی به پخش فایل نداره پلیر نمی تونه فایل های Full HD رو پخش کنه بله با وصل کردن هر نوع اچ دی مدیا پلیر می تونید این فایلها رو پخش کنید.
    بله up scailing دارند.
    توی صفحات قبل همین تاپیک در مورد اسکن Progressive و Interlace بحث شده در حال حاضر تقریباً 99 درصد محصولات جدید از اسکن پروگرسیو استفاده می کنند.
    من تو سایت ال جی دیدم 1090 ورودی HDMI نداره من هم از نزدیک پشت دستگاه رو ندیدم ولی صداش رو شنیدم قابل قبوله.

9. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مطمئنا ورودی HDMI نداره

11. این کاربر از FAHIM2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تیونر که اصلاً ربطی به پخش فایل نداره پلیر نمی تونه فایل های Full HD رو پخش کنه بله با وصل کردن هر نوع اچ دی مدیا پلیر می تونید این فایلها رو پخش کنید.
    بله up scailing دارند.
    توی صفحات قبل همین تاپیک در مورد اسکن Progressive و Interlace بحث شده در حال حاضر تقریباً 99 درصد محصولات جدید از اسکن پروگرسیو استفاده می کنند.
    من تو سایت ال جی دیدم 1090 ورودی HDMI نداره من هم از نزدیک پشت دستگاه رو ندیدم ولی صداش رو شنیدم قابل قبوله.

با درود خدمت دوستان منم اکثر مدلهای ال جی را تست کردم به غیر از همین 1090 برای همین از نزدیک ندیدمش هنوز اصلا هنوز توی بازار این مدل موجوده ؟ وضعیتش چه طوریه ؟
    در مورد ورودی hdmi همونطور که گفتم از نزدیک ندیدم ولی در سایت های رسمی ال جی ایم مدل را با ورودی و خروجی hdmi زده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین اگر براتون امکان داشته باشه کمی در مورد اسکن Progressive و Interlace صحبت کنید ممنون میشم من توی این تاپیک چیزی در این مورد نتونستم پیدا کنم

progressive scan چیه ؟
    simplink چیه ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چند تا سوال کوچولو:

من برای پخش فیلم های HD از usb خود TV استفاده میکنم که h264 رو ساپورت میکنه.
    میخوام یه سیستم صوتی 6 کاناله بگیرم و صدا رو از اسپیکر tv به اون منتقل کنم. چطور میشه این ارتباط رو برقرار کرد؟
    مدل تلویزیون smsung c650 هست و کانکشن اپتیکال داره (نمیدونم ورودی یا خروجی! از کجا میشه فهمید؟)

چون تا حالا تجربشو ندارم پرسیدم.
    قاعدتا باید یه سینمای خانگی بگیرم که ورودی اپتیکال داشته باشه و اونطوری وصل کنم، درسته؟
    ضمنا از چه جور کابلی برای اتصال اپتیکال استفاده میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش دمتون گرم اما این مدل 1090 و 780 رو بهتر پسندیدم.من برام ورودی و خروجی HDMI مهمه و تو خود سایت گلدیران مدل 1090 رو زده با ورودی و خروجیه HDMI چه جوریاس کسی تا حالا این مدل رو از جلو ندیده؟؟؟. در ضمن ما خودمون یه انبارمونو اجاره دادیم به گلدیران و از هر کدومشون که خودشون این کاره هستن میپرسم 1090 رو پیشنهاد می کنند اما هیچ کدوم نمی دونن ورودی HDMI داره یا نه؟؟؟؟؟؟

ککککمممممکککک کی میدونه 1090 ورودی و خروجی HDMI داره یا نههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •