تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 290 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لینک دانلود چی ؟؟؟ از کجا دانلود می کنید ؟؟؟ برای دانلود به اینجاها هم سر بزنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی این سایته iw_22.iwd و iw_23.iwd که در وبلاگ ایران مدرن وار فیر 2 گفته رو داره؟
    والا گشتم نداشت.
    یکی یه جا آپلود کنه تورو خدا.
    دمتون گرم.

راستی من پینگم دورو بر 50 است.
    با این پینگ میشه بازی کرد.
    adsl لمم 256 هست.
    Last edited by erfandj; 28-03-2011 at 12:11.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام فقط تو لن بازی کنم ولی این Steam نمیذاره چه کنم دوستان، اگه کرکی چیزی هست معرفی کنین تا دانلود کنم.

ورژن بازی 1.0.159

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام فقط تو لن بازی کنم ولی این Steam نمیذاره چه کنم دوستان، اگه کرکی چیزی هست معرفی کنین تا دانلود کنم.

ورژن بازی 1.0.159
    برو این وبلاگ آموزش لن+انلاین هست
    کد:
    لینکایی که داده
    از لینک کمکی که گذاشته دانلود کن
    اگه لینک کمکی فیلتر بود از سایتهای لیچ واسه مستقیم کردنش استفاده کن

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دمت گرم این لیچرا خیلی بدردم خورد.
    یه سایت لیچر خوب ایرانی اینه:
    کد:
    Last edited by erfandj; 31-03-2011 at 12:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا خسته نباشین
    من همه کارایی که تو پستایه قبلی بود رو انجام دادم ولی باز نتونیستم این بازیو تو خونه شبکه کنم همون لن
    در اصل نمیتونم سرور بسازم
    مقتی میرم واسه سرور شدن
    استارت سرورو که میزنم از بازی میاد بیرون و یه پنجره وا میشه به اسمه کنسول...
    نمیدونم باید چی کار کنم... منون میشم اگه کمک کنین

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام سرور 20 نفره به سازم میشه؟512kb

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دم همتون گرم بالاخره درست شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ولی همش عین مرغ میکشنم

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

دوست عزیز که اموزش لن رو گذاشتی اون صفحه که در کل باید بیاد میاد اما مختصر توضیح میخواد که نداده ومن بصورت سئوالی در اوردم
    ایشون اول اموزش اینگونه قید کرداند
    (خوب فرض میکنیم چند تا کامپیوتر (مثلا) 8 تا از طریق شبکه lan به هم وصلن. و بازی mw2 به همراه تمام فایل های پچ و غیره که برای بازی مولتی پلیر لازمه توی همه ی کامپیوتر ها موجوده.)

1- این فایلها و پچها وغیره چی هستند از کجا باید دانلود کرد

(ابتدا مطمئن شید که بازی همه ی کامپیوتر ها دارای اخرین ورژن alteriw هست. اگر احیانا شک داشتید که ورژن بازی ها با هم فرق دارن این فایل رو بگیرید و بریزید در پوشه ی بازی همه ی کامپیوتر ها. حجم : پ
    5.5mb
    2- حالا فرض کنیم ورژن همه بازیها با هم فرق دارند مال من 1.5.8.0 هستش اون یکی 1.3.3.7aهستش حالا چطور همه اونها رو به یک ورژن در بیارم

اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست و لی اگر کامپیوتر ها دارای آخرین ورژن بازی بودند قدم دوم رو دنبال کنید .)
    3- اینجا رو هیچ توضیحی نداده اخرین ورژن چی ورژنی هستش تا جایی که یادمه این فایل فقط رو ورژن 1.3.37a کار میکنه اصلا من رو این قسمت حرفش موندم (اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست)
    (قدم پنجم :
    حالا بقیه کامپیوتر ها بازی رو اجرا کنن و وقتی بازی اجرا شد ، به ویندوز برگردند و در کنسول بازی ای پی کارت شبکه کامپیوتر سرور رو با پیشوند کانکت واد کنند.
    حالا همه به کامپیوتر سرور جوین میشن و میتونید از بازی لذت ببرید.)
    یعنی چی یعنی وقتی وارد بازی بشی وبعد به ویندزو برگردی این پنجره کنسولی سروکلش پیدا میشه یا باید گزینه ای چیزی انتخاب کنی تا تشریف بیاره

از بابت آموزش بسیار ممنونم اما در سطح سواد بنده نبود اخه حرفه ای راهنمایی کرداند
    دوستان این بازی نسخه ای وجود دراه که بدون دنگو فنگ شبکه زد ایا روشی هست که من بتونم شبکه بزنم اگه میشه لطف کنید بزارید گناه داریم یتیم ایم بی پناهیم عاجزیم
    Last edited by xlife; 04-04-2011 at 13:20. دليل: به تو چه وسط این هیرو بیری وقت گیر اوردی این سئوال رو می پرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز که اموزش لن رو گذاشتی اون صفحه که در کل باید بیاد میاد اما مختصر توضیح میخواد که نداده ومن بصورت سئوالی در اوردم
    ایشون اول اموزش اینگونه قید کرداند
    (خوب فرض میکنیم چند تا کامپیوتر (مثلا) 8 تا از طریق شبکه lan به هم وصلن. و بازی mw2 به همراه تمام فایل های پچ و غیره که برای بازی مولتی پلیر لازمه توی همه ی کامپیوتر ها موجوده.)

1- این فایلها و پچها وغیره چی هستند از کجا باید دانلود کرد

(ابتدا مطمئن شید که بازی همه ی کامپیوتر ها دارای اخرین ورژن alteriw هست. اگر احیانا شک داشتید که ورژن بازی ها با هم فرق دارن این فایل رو بگیرید و بریزید در پوشه ی بازی همه ی کامپیوتر ها. حجم : پ
    5.5mb
    2- حالا فرض کنیم ورژن همه بازیها با هم فرق دارند مال من 1.5.8.0 هستش اون یکی 1.3.3.7aهستش حالا چطور همه اونها رو به یک ورژن در بیارم

اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست و لی اگر کامپیوتر ها دارای آخرین ورژن بازی بودند قدم دوم رو دنبال کنید .)
    3- اینجا رو هیچ توضیحی نداده اخرین ورژن چی ورژنی هستش تا جایی که یادمه این فایل فقط رو ورژن 1.3.37a کار میکنه اصلا من رو این قسمت حرفش موندم (اگر فایل با لا(5.5mb) رو در پوشه ی بازی کامپیوتر ها ریختید نیازی به انجام قدم دوم آموزش نیست)
    (قدم پنجم :
    حالا بقیه کامپیوتر ها بازی رو اجرا کنن و وقتی بازی اجرا شد ، به ویندوز برگردند و در کنسول بازی ای پی کارت شبکه کامپیوتر سرور رو با پیشوند کانکت واد کنند.
    حالا همه به کامپیوتر سرور جوین میشن و میتونید از بازی لذت ببرید.)
    یعنی چی یعنی وقتی وارد بازی بشی وبعد به ویندزو برگردی این پنجره کنسولی سروکلش پیدا میشه یا باید گزینه ای چیزی انتخاب کنی تا تشریف بیاره

از بابت آموزش بسیار ممنونم اما در سطح سواد بنده نبود اخه حرفه ای راهنمایی کرداند
    دوستان این بازی نسخه ای وجود دراه که بدون دنگو فنگ شبکه زد ایا روشی هست که من بتونم شبکه بزنم اگه میشه لطف کنید بزارید گناه داریم یتیم ایم بی پناهیم عاجزیم
    داشی باید بری این وبلاگه هم فایل ها رو داره هم آموزشو داره.
    این دوستمونم از اونجا کپی کرده.
    کد:
    در ضمن آموزش آنلاینم داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •