تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 472 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید اینجانب یک دستگاه سمند موتورملی پایه گاز سوز(دوگانه )مدل 88 دارم که وقتی چراغ ها راروشن میکنی یا کولررا روشن می کنی یادرسربالایی بدون سرعت اولیه گیرمی کنی خودرو تک کارمی کند حتی اگه مدتی درترافیک باشی باز تک کارمی کند وباید ماشین راخاموش کنی ومدتی بایستی وبعد استارت بزنی تا معمولی کارکند یعنی در واقع وقتی جریان برق زیاد می کشی خودرو تک کار می کند البته باید آمپرآب هم کمی بالا رود (یک سوم ) رانشان دهدوقتی موتور سرد است یا چراغ ها روشن نیست خودرو معمولی کارمی کند لطفا برای تعمیر وعیب یابی راهنمایی کنید. البته قبلا نیز تک کار می کرد که با تمیز کردن شیربرقی درست شد. ناگفته نماند دینام سالم وباطری نو است شمع ووایروکویل را نیز عوض کردم ولی درست نشد.باتشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من دو تا مشکل دارم
    1. چراغ چک روشن شده و مثل دفه های قبل دیگه خاموش نمی شه
    دفه های قبل بعد از چند روز خاموش میشد ولی الان نمی شه
    اون دفه ها بردمش دیاگ گفت ماله شیر مخزنه یا یه همچین چیزی
    گفت اصلا نگران نباش خطری نداره
    حالا نمی دونم درست گفته یا نه
    ولی بوی گاز یا مشکل خاصی دیده نمی شه ولی هنوز چراغ چک ماشین روشنه
    2. وقتی صبحا میخوام استارت بزنم یه جور صدای خس خس از استارت ماشین میاد انگار استارت رو استارت میخوره با وجود اینکه اینجور نیست و کلا ماشین
    باید چند تا استارت بخوره وبعضا به زحمت روشن میشه
    بردم باطری سازی گفت که گیر بکس استارتت خشک شده و باید روغن کاری بشه
    40 تومن هم دستمزد داره
    به نظرم اومد حرف الکی می زنه برای همین گفتم بعد میارن
    به نظرتون مشکل از چیه؟
    ماشین مدل 90 هست و خدا رو شکر غیر از تعویض تسمه تایم و روغن و شمع و لاستیک فعلا خرج دیگه ای نزاشته روی دستم
    حالا میخواستم ببینم باید بعد از سه سال چه سرویس هایی ببرمش؟ اخیرا لاستیک ، شمع ها ، روغن ، فیلتر روغن، وازکازین و تسمه تایم ماشین و باطریش عوض شده( تقریبا توی 6 ماه اخیر همه این کارا رو کردم)
    و یه سوال آخر اینکه باید چطور به این ماشین باد زد؟ آخه میگن هر ماشینی باید با توجه به دستور سازنده و توی فصل های مختلف به یه مقدار باد بخوره
    متشکر و ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید اینجانب یک دستگاه سمند موتورملی پایه گاز سوز(دوگانه )مدل 88 دارم که وقتی چراغ ها راروشن میکنی یا کولررا روشن می کنی یادرسربالایی بدون سرعت اولیه گیرمی کنی خودرو تک کارمی کند حتی اگه مدتی درترافیک باشی باز تک کارمی کند وباید ماشین راخاموش کنی ومدتی بایستی وبعد استارت بزنی تا معمولی کارکند یعنی در واقع وقتی جریان برق زیاد می کشی خودرو تک کار می کند البته باید آمپرآب هم کمی بالا رود (یک سوم ) رانشان دهدوقتی موتور سرد است یا چراغ ها روشن نیست خودرو معمولی کارمی کند لطفا برای تعمیر وعیب یابی راهنمایی کنید. البته قبلا نیز تک کار می کرد که با تمیز کردن شیربرقی درست شد. ناگفته نماند دینام سالم وباطری نو است شمع ووایروکویل را نیز عوض کردم ولی درست نشد.باتشکر
    سلام
    در مورد مشکلی که می فرمایید باید عرض کنم که :
    کابل منفی باتری که به پوسته ی گیربکس وصل شده شل یا سولفاته نشده . نور پشت صفحه کیلومتر هم کم یا زیاد میشه یا نه .
    باتری چند امپر انداختید استانداردش 66 آمپر هستد و تا 74 آمپر هم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی کمتر از 66 آمپر توصیه نمیشه ، سیستم روی ماشین ندارید؟
    اگه این موارد بالا ok بود. ایراد از دسته سیم کوتاه موتور هستش که به کوئل ها و انژکتور ها وصل شده چون تو بعضی EF7 ها دسته سیم کوتاه مشکل داره و بعد باعث میشه که داخل یکی از سیلندر ها جرقه زده نشه و ماشین چراغ چکش روشن و کم جون بشه دقیقا وقتی این مورد پیش میاد که موتور بار اضافی روش باشه مثل همین کولر گرفتم یا سربالایی ها و ترافیک زیاد. راهکارشم تعویض دسته سیم کوتاه موتور هستش .

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

من دو تا مشکل دارم
    1. چراغ چک روشن شده و مثل دفه های قبل دیگه خاموش نمی شه
    دفه های قبل بعد از چند روز خاموش میشد ولی الان نمی شه
    اون دفه ها بردمش دیاگ گفت ماله شیر مخزنه یا یه همچین چیزی
    گفت اصلا نگران نباش خطری نداره
    حالا نمی دونم درست گفته یا نه
    ولی بوی گاز یا مشکل خاصی دیده نمی شه ولی هنوز چراغ چک ماشین روشنه
    2. وقتی صبحا میخوام استارت بزنم یه جور صدای خس خس از استارت ماشین میاد انگار استارت رو استارت میخوره با وجود اینکه اینجور نیست و کلا ماشین
    باید چند تا استارت بخوره وبعضا به زحمت روشن میشه
    بردم باطری سازی گفت که گیر بکس استارتت خشک شده و باید روغن کاری بشه
    40 تومن هم دستمزد داره
    به نظرم اومد حرف الکی می زنه برای همین گفتم بعد میارن
    به نظرتون مشکل از چیه؟
    ماشین مدل 90 هست و خدا رو شکر غیر از تعویض تسمه تایم و روغن و شمع و لاستیک فعلا خرج دیگه ای نزاشته روی دستم
    حالا میخواستم ببینم باید بعد از سه سال چه سرویس هایی ببرمش؟ اخیرا لاستیک ، شمع ها ، روغن ، فیلتر روغن، وازکازین و تسمه تایم ماشین و باطریش عوض شده( تقریبا توی 6 ماه اخیر همه این کارا رو کردم)
    و یه سوال آخر اینکه باید چطور به این ماشین باد زد؟ آخه میگن هر ماشینی باید با توجه به دستور سازنده و توی فصل های مختلف به یه مقدار باد بخوره
    متشکر و ممنون
    سلام
    در مورد چراغ چک و ارور شیر برقی سر مخزن دقیقا چند پست بالاتر من گفتم که چرا چراغ چک روشن میشه و ارور شیر برقی سر مخزن گاز میده . اگه نشتی نداشته باشه و ماشین روی بنزین سوییچ نشه و روی گاز خوب کار کنه مشکلی نداره
    البته میشه شیر برقی سر مخزن را عوض کرد ولی بازم ممکنه خراب بشه که شانسی هستش . الان بیشتر EF7 ها که من تو نمایندگی میبینم و یا پشت چراغ قرمز بیشتر دوگانه ها چراغ چکشون روشنه و ایرادی هم نداره . کابل منفی را جدا کنید و حدود 5 دقیقه بعد بزارید خاموش میشه .
    در مورد صدا که می گید مطمئن هستید که این صدا از استارته ، اگه آره ممکنه اوتومات استارت ایراد داره یا ذغالش تموم شده . باتری که مشکل نداره ؟
    حرف باتری ساز هم تا حدودی درسته چون داخل استارت یه نوع گیریس وجود داره که ممکنه این گیریس خشک شده باشه و صدا بده .
    ولی 40 تومن برای اینکار خیلی زیاده نهایش 20 تومن.
    ظاهرا کار های اساسی مثل تعویض تسمه تایم ، شمع ، باتری و این چیز ها تعویض شده و تقریبا سرویس کامل انجام شده . نه چیز دیگه ای مدا نظر من نیست . فقط می خواستید اویل ماژول را نیز نگاه کنید ببینید نشتی نداده باشه .
    باد لاستیک ها باید با توجه به فصل سرد و گرم تنظیم بشه اگه زیاد باشه که خوب تو فصل زمستون لاستیک می کوبه اگه کم هم باشه مصرف سوخت میره بالا .
    همون مقداری که کارخونه توصیه کرده خوبه .

5. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باطری تازه است. کره ای لاجیکس
    اویل ماژول چی هست اصلا؟
    باد لاستیک ها نمی دونم کارخونه گفته چند اگه زحمتی نیست توضیح بدیدممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ما برج 4 یه سمند ef7 پیش فروش ثبت نام کردیم که قرار بود برج 8 تحویل بدن که هفته قبل زنگ زدن که بیاید یورو 2 تحویل بگیرید و مابقی پولتون رو هم پس میدیم
    خلاصه دیدیم خیلی دیر تحویل دادن موافقت کردیم و یورو 2 رو تحویل گرفتم
    حالا سوالم
    در کل فرق موتوری یا امکانات یورو 2 و یورو4 چی هست؟

از نظر قطعات انگار خیلی بی کیفیت هست! دکمه های شیشه بالا بر مث دکمه های چند سال پیش هست با وجود اینکه توی چند تا سمند دکمه جدیدتر رو دیده بودم و یا صفحه کلیومترش قدیمی تر هست و اینکه باتری اتمی نذاشتن روی ماشین
    خلاصه تا تونستن از رو ماشین وسایل کم یا بی کیفت قرار دادن
    آیا جدیدا اینطوری شده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

باطری تازه است. کره ای لاجیکس
    اویل ماژول چی هست اصلا؟
    باد لاستیک ها نمی دونم کارخونه گفته چند اگه زحمتی نیست توضیح بدیدممنون
    سلام
    پس اگه باطری سالمه میمونه همون استارت . که باید بررسی بشه منم نظرم روی همون خشک شدن گیریس استارت هست باعث میشه این صدا را بده ، یه احتمال دیگه هم داره ولی ضعیفه اونم اینکه فلایویل تاب دار شده باشه و چرخنده ی استارت به خوبی با شیار های فلایویل در گیر نشه و ماشین استارت نخوره و این صدا را بده البته احتمالش کنه .
    ولی اگه استارت رد کنه مثل وقتی که ماشین باطری نداشته باشه از اوتومات استارته.
    به نظرم وقتی استارت باز شد زغال استارت را نیز عوض کنید که بعد دوباره کاری نشه .
    اویل ماژول روغن خنک کن موتور هستش که با مجموعه ی واتر پمپ با هم یکپارچه هستند و به بلوک موتور وصل شده است .
    معمولا اویل ماژول بسته به شانس به خاطر آلیاِژ و واشر های ضعیف اون دچار تاب دیدیگی میشه و باعث میشه روغن ازش نشت کنه که خب ظاهرا برای شما این اتفاث نیافتاده ولی بررسی بشه بد نیست محل اویل ماژول همون جایی هست که فیلتر روغن هستش قسمت پایینی فیلتر روغن میشه اویل ماژول .
    باد لاستیک ها را که روی در صندوق عقب نوشته چقدر باید باشه
    ولی معمولا جلو را 29 یا 30 در نظر میگیریند و عقب را یکم بیشتر .

9. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جسارتا به نظر من عقب رو 29 بزنین و جلو رو 31 بزنین.
    چون عقب ماشین سبکتره باید بادش کمتر باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما برج 4 یه سمند ef7 پیش فروش ثبت نام کردیم که قرار بود برج 8 تحویل بدن که هفته قبل زنگ زدن که بیاید یورو 2 تحویل بگیرید و مابقی پولتون رو هم پس میدیم
    حالا سوالم

از نظر قطعات انگار خیلی بی کیفیت هست! دکمه های شیشه بالا بر مث دکمه های چند سال پیش هست با وجود اینکه توی چند تا سمند دکمه جدیدتر رو دیده بودم و یا صفحه کلیومترش قدیمی تر هست و اینکه باتری اتمی نذاشتن روی ماشین
    آیا جدیدا اینطوری شده؟
    موتوری فرقی ندارن. شاید جتس کاتالیزو هاشون فرق کنه.چون خود ef7 برای یورو 4 طراحی شده.

12. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

حالا سوالم

آیا جدیدا اینطوری شده؟
    سلام
    موتور یورو2 و یورو4 فرق چندانی باهم ندارند و کاملا شبیه هم هستند فقط در یورو4 بخاطر اینکه استاندارد یورو 4 را پاس کنه .
    تغیراتی در سیستم کاتالیزور ، سامانه ی مدیریت ECU و قسمت باک خودرو انجام گرفته و گرنه تفاوت دیگه ای با هم ندارند .
    بله قطعات که سال به سال بی کیفیت تر میشه و جای بحث داره . فقط تنها تفاوتی که کلید های شیشه بالابر از سال 90 به بعد کرده اینه که تو مدل های قبل 90 نور کلید شیشه بالابر ها آبی و از نوع لامپی بود ولی از سال 90 به این طرف از لامپی به SMD تغییر کرده همین .
    باتری اتمی که به هیچ عنوان نمی زارند باتری هایی که می زارند یا برنا باتری هست یا سپاهان باتری و کاملا ساخت وطن .

14. 3 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •