سلام مجدد...
جواب دوستان رو كلي عرض ميكنم
بهترين قيمتي كه من گير آوردم 375 تومن بود با گارانتي اصلي
طبقه زيرين بازار موبايل يكي هماتل بود كه هم سفيد هم مشكي با گارانتي اصلي داشت اما فقط سفيدش 00 بود و مشكيش 01
و 375 ميداد
اما من گشتم دنبال 00 و مشكي با گارانتي اصلي و بهترين جايي كه تونستم گير بيارم با همون قيمت 375 تومن ، فروشگاه فونيكس موبايل پلاك 132 ( طبقه زيرين ) بود
در رابطه با شارژ به وسيله USB والا هنوز كه تست نكردم اما هم اينجا دوستان نوشتن هم اينكه خود فروشنده گفت كه 16 گيگ و 8 گيگ از طريق USB قابليت شارژ ندارند.
اينم يسري عكس واسه دوستان ( به افتخار اينكه خودم قبل اينكه بخرم خيلي دنبال عكس از اين گوشي بودم اما خيلي كم بود ! )
با k800 گرفتم بهتر از اين نميشد تو نور شبه ديگه اونم با دوربين K800
( فوكوسشم دقيق نيست واسه همين وضوح تصوير LCD رو به هيچ وجه نشون نميده ! خداييش كيفيت X6 LCD واقعا فوق العادست اينو ميشه تو play كردن يه كليپ اونم بصورت full screen توش فهميد )
توي اين عكس كه كيفيتش خيلي بده ميتونيد فاصله هاي لبه تا LCD رو ببينيد: ( البته عكس زاويه دار گرفته شده ها يه وقت خطاي ديد گولتون نزنه :دي )
اينم در حالت خاموش بودن صفحه LCD و نور key كه استيل شيكي داره:
فقط دوستان متخصص الان ايرادي نداره گوشي رو كه 7-8 ساعت گذاشتم واسه شارژ ( اول گذاشتم باتريش كاملا خالي بشه بعد گذاشتم تو شارژ ) موردي نداره كه گوشي روشن هست و گه گاهي توش يه چرخي ميزنم ؟
و اينكه دانلودينگ اين برنامه Nokia Ovi Suite چرا اينقدر طول ميكشه ؟؟؟!!!!
سرعت اينترنتم هم 512 وو با سرعت 60 دانلود دارم ولي...