تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 323 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

[QUOTE=bbp;5582040]سلام دوستان...

خوب منم امروز به جرگه X6 داران پيوستم

16 گيگ 00 گارانتي اصلي برنگ مشكي و از بازار موبايل ايران خريداري شد

همون موقع هم رفتم طبقه همكف و NOKIA care تاريخ گارانتيش رو چك كرد و گفت تا 2012.1.1 گارانتي داره

خيلي خوشم اومده ازش صداش بي نظيره و با بالاترين كيفيت و صدا پخش ميكنه و كوچكترين خش خشي نداره...

LCD هم سر جاش فيكس هست و مشكلي نداره كيفيتش هم خيلي خوبه

اينارو گفتم از ديد خودم چون تو اين چندين صفحه كه تايپيك رو دنبال كردم خيلي از دوستان گلايه كردن از اين موارد كه خدارو شكر حداقل من تا الان كه آخراي باتريش هم هست مشكلي باهاش نداشتم...

كار كردن با اين گوشي مخصوصا تاچ خازني بسيار لذت بخش هست و اين گوشي واقعا ارزش پرداخت همچين قيمتي رو داشت....

1- اول اینکه مبارک باشه دوم اینکه میخواستم ببینم چند گرفتی عزیز
    2- برای من هم عین برای تو هست ولی میخوام اگه میتونی یه عکس از گوشی بزاری تا ببینم وضعیت ال سی دیش چجوری ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14

[QUOTE=mInI_ClockEr;5582177]
    سلام دوستان...

همون موقع هم رفتم طبقه همكف و NOKIA care تاريخ گارانتيش رو چك كرد و گفت تا 2012.1.1 گارانتي داره

خيلي خوشم اومده ازش صداش بي نظيره و با بالاترين كيفيت و صدا پخش ميكنه و كوچكترين خش خشي نداره...

LCD هم سر جاش فيكس هست و مشكلي نداره كيفيتش هم خيلي خوبه

اينارو گفتم از ديد خودم چون تو اين چندين صفحه كه تايپيك رو دنبال كردم خيلي از دوستان گلايه كردن از اين موارد كه خدارو شكر حداقل من تا الان كه آخراي باتريش هم هست مشكلي باهاش نداشتم...

كار كردن با اين گوشي مخصوصا تاچ خازني بسيار لذت بخش هست و اين گوشي واقعا ارزش پرداخت همچين قيمتي رو داشت....

1- اول اینکه مبارک باشه دوم اینکه میخواستم ببینم چند گرفتی عزیز
    2- برای من هم عین برای تو هست ولی میخوام اگه میتونی یه عکس از گوشی بزاری تا ببینم وضعیت ال سی دیش چجوری ؟؟؟؟
    مگر مال شما ال سی دیش مشکلی داره؟راستی شما 16gدارید آیا با usb شارژ میشه؟

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

آقا یکی جواب بده 16 با یو اس بی شارژ میشه یا 8؟
    Last edited by rafia; 04-11-2010 at 21:58.

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد...
    جواب دوستان رو كلي عرض ميكنم

بهترين قيمتي كه من گير آوردم 375 تومن بود با گارانتي اصلي
    طبقه زيرين بازار موبايل يكي هماتل بود كه هم سفيد هم مشكي با گارانتي اصلي داشت اما فقط سفيدش 00 بود و مشكيش 01
    و 375 ميداد

اما من گشتم دنبال 00 و مشكي با گارانتي اصلي و بهترين جايي كه تونستم گير بيارم با همون قيمت 375 تومن ، فروشگاه فونيكس موبايل پلاك 132 ( طبقه زيرين ) بود

در رابطه با شارژ به وسيله USB والا هنوز كه تست نكردم اما هم اينجا دوستان نوشتن هم اينكه خود فروشنده گفت كه 16 گيگ و 8 گيگ از طريق USB قابليت شارژ ندارند.

اينم يسري عكس واسه دوستان ( به افتخار اينكه خودم قبل اينكه بخرم خيلي دنبال عكس از اين گوشي بودم اما خيلي كم بود ! )
    با k800 گرفتم بهتر از اين نميشد تو نور شبه ديگه اونم با دوربين K800
    ( فوكوسشم دقيق نيست واسه همين وضوح تصوير LCD رو به هيچ وجه نشون نميده ! خداييش كيفيت X6 LCD واقعا فوق العادست اينو ميشه تو play كردن يه كليپ اونم بصورت full screen توش فهميد )

توي اين عكس كه كيفيتش خيلي بده ميتونيد فاصله هاي لبه تا LCD رو ببينيد: ( البته عكس زاويه دار گرفته شده ها يه وقت خطاي ديد گولتون نزنه :دي )

اينم در حالت خاموش بودن صفحه LCD و نور key كه استيل شيكي داره:

فقط دوستان متخصص الان ايرادي نداره گوشي رو كه 7-8 ساعت گذاشتم واسه شارژ ( اول گذاشتم باتريش كاملا خالي بشه بعد گذاشتم تو شارژ ) موردي نداره كه گوشي روشن هست و گه گاهي توش يه چرخي ميزنم ؟

و اينكه دانلودينگ اين برنامه Nokia Ovi Suite چرا اينقدر طول ميكشه ؟؟؟!!!!

سرعت اينترنتم هم 512 وو با سرعت 60 دانلود دارم ولي...
    Last edited by bbp; 04-11-2010 at 22:05.

4. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام مجدد...
    جواب دوستان رو كلي عرض ميكنم

بهترين قيمتي كه من گير آوردم 375 تومن بود با گارانتي اصلي
    طبقه زيرين بازار موبايل يكي هماتل بود كه هم سفيد هم مشكي با گارانتي اصلي داشت اما فقط سفيدش 00 بود و مشكيش 01
    و 375 ميداد

اما من گشتم دنبال 00 و مشكي با گارانتي اصلي و بهترين جايي كه تونستم گير بيارم با همون قيمت 375 تومن ، فروشگاه فونيكس موبايل پلاك 132 ( طبقه زيرين ) بود

در رابطه با شارژ به وسيله USB والا هنوز كه تست نكردم اما هم اينجا دوستان نوشتن هم اينكه خود فروشنده گفت كه 16 گيگ و 8 گيگ از طريق USB قابليت شارژ ندارند.

اينم يسري عكس واسه دوستان ( به افتخار اينكه خودم قبل اينكه بخرم خيلي دنبال عكس از اين گوشي بودم اما خيلي كم بود ! )
    با k800 گرفتم بهتر از اين نميشد تو نور شبه ديگه اونم با دوربين K800
    ( فوكوسشم دقيق نيست واسه همين وضوح تصوير LCD رو به هيچ وجه نشون نميده ! خداييش كيفيت X6 LCD واقعا فوق العادست اينو ميشه تو play كردن يه كليپ اونم بصورت full screen توش فهميد )

توي اين عكس كه كيفيتش خيلي بده ميتونيد فاصله هاي لبه تا LCD رو ببينيد: ( البته عكس زاويه دار گرفته شده ها يه وقت خطاي ديد گولتون نزنه :دي )

اينم در حالت خاموش بودن صفحه LCD و نور key كه استيل شيكي داره:

فقط دوستان متخصص الان ايرادي نداره گوشي رو كه 7-8 ساعت گذاشتم واسه شارژ ( اول گذاشتم باتريش كاملا خالي بشه بعد گذاشتم تو شارژ ) موردي نداره كه گوشي روشن هست و گه گاهي توش يه چرخي ميزنم ؟

و اينكه دانلودينگ اين برنامه Nokia Ovi Suite چرا اينقدر طول ميكشه ؟؟؟!!!!

سرعت اينترنتم هم 512 وو با سرعت 60 دانلود دارم ولي...
    ممنون.فقط اگه لطف کنید بگید گارانتیه اصلی یعنی چی؟مال کدوم شرکته؟و00 رو از کجا میشه تشخیص داد؟

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

[QUOTE=rafia;5582396]
    مگر مال شما ال سی دیش مشکلی داره؟راستی شما 16gدارید آیا با usb شارژ میشه؟

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

آقا یکی جواب بده 16 با یو اس بی شارژ میشه یا 8؟
    برای من که شارژ نمیشه حالا اگه 8 گیگ بشه که خیلی بهتره دوست عزیز
    نخواستیم 16 گیگو هر کی میخواد بگه در ضمن ال سی دیش مشکلی نداره او فاصله مابین بدنه و ال سی دی که تو عکس دوستمون هم همین طور هست

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

جان من از این عکس دومی که داری یه دونه با کیفیت تر بزار تا یه چیزی دیده بشه عزیز ولی بازم ممنون که عکس رو گذاشتی
    و یه سوال دیگه برای شما 16 گیگ هست
    اگه هست تو عکس دیدم که هنسفری سیاه رنگ بهش وصل کردی درست دیدم آخه برای من 16 گیگ هست و هنسفری من سفید هست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=mInI_ClockEr;5582177]
    سلام دوستان...

مبارک باشه
    لطفا قیمت و لیست لوازم رو محبت کنید و اینجا بگید
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعد از خوندن 232 صفحه گیجه گیجم یکی میگه هندزفری سفیده یکی میگه سیاهه یکی میگه صداش خش داره یکی میگه عالیه!!!!!نفهمیدیم چی شد بالاخره.

9. 2 کاربر از rafia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو صفحات پیش هم بچه ها گفتند که واقعا این گوشی اگه این همه مشکل داره پس بقیه که دارند دارن خالی میبندند.من از اون موقعی که تویه فرومها دنباله اطلاعات گشتم بیشتر گمراه شدم.اقا لطف کنید هر کی x6 داره از این به بعد حداقل مشخصات محتویات باکس رو به همراه نوع گارانتیش ذکر کنه ممنون میشم.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بعد از خوندن 232 صفحه گیجه گیجم یکی میگه هندزفری سفیده یکی میگه سیاهه یکی میگه صداش خش داره یکی میگه عالیه!!!!!نفهمیدیم چی شد بالاخره.
    با سلام در با 7 ماه بررسی خرید گوشی به این نتیجه رسیدم ایکس 6 بخرم و 5 روزه خریدم و از اول با این تاپیک بودم و من چون سفید اهواز نبود 8 گیگ ارغوانی خریدم
    و بی طرفانه در مورد این گوشی توضیح میدم ؟
    ال سی دی گوشی ها بیشتر تو 16 گیگ ها دیدم که تراز نیست و از کنارها فاصله داره بیشتر تو ساخت چین دیدم اما اکثر 8 گیگ ها این مشکل رو ندارن و اکثرآ ساخت کره هستند .
    2.
    درب پشت بعضی از گوشی ها لق هست در بعضی مغازه ها مشاهده شده
    3.
    بعضی ها مشاهده کردن که اسپیکر گوشی در صدای بلند گوش دادن موزیک خش خش داره که تآیید میشه و من گوشی رو خریدم تو مغازه عالی بود و اومدم خانه خش خش داشت که آزار دهنده بود با شرکت نوکیا تماس گرفتم و گفتند به احتمال زیاد از تنظیماته که نبود و فرداش رفتم عوضش کردم و این یکی عالیه و خش خش نداره و در کل از 5800 صداش کمتر هست.
    4.
    گوشی 1.10 دقیقه شارژ میشه که عالیه
    گوشی خوبیه تاچش خوبه و من نخریده بودم میگفتن سرعتش کند هست اما چنین چیزی نیست سرعتش عالیه تاچش عالیه صداش خوبه و در کل گوشی خوب و کاملیه و من ازش راضی هستم و کسایی که این رو واسه صدا میخوان برن 5800 بگیرن و هندزفری هاش عالیه
    از خریدم راضی هستم ؟
    310 گرفتم با گارانتی و 16 گیگ بدون گارانتی 315 هم بود اینجا و با گارانتی 16 گیگ مشکی 360 هست اهوازو من 8 گیگه و با یو اس بی هم شارژ نمیشه شاید با آپدیت جدید بتونه شارژ بشه .

12. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستان ببينيد توي اين مملكت هميشه شايعه سازي و پراكني بوده و هست ( در واقع از رو يه اشكال يه غول ساخته ميشه - البته منظورم دوستان اينجا نيست سوء تفاهم نشه كلي عرض كردم در همه موارد )

درسته يسري مشكلات پيش اومده اما در كل اينطور نيست !

توي عكس عزيزم اون مشكيه شارژر هست و هندزفريش مثل همه سفيده !

قيمت رو تو پست قبليم گفتم

نه در پشتش لقه نه صداش در بلندترين حد خش خش داره حداقلش تا الان نه LCD اش فاصله داره : ( توي اين عكسم باز يكمي زاويه هست بهتر از اين ديگه شرمنده نميشه )

لوازم هم تو جعبه اينا بود :

شارژر كه بايد براش تبديل بگيريد واسه 220 ( كه من از روي شارژر 5610 خدا بيامرز برداشتم ) - هندزفري سفيد WH-701 + چند سري پلاستيكي واسه آينده اگه خراب شد قبليا- هولدر ماشين - يه USB كوچيك كه من از USB خدابيامرز 5610 استفاده كردم راحت و از Ovi استفاده كردم واسه GPS ايران و سخنگوي فارسيش...( حالا بايد اينو تست كنم كه درست شده يا نه ) - ميني دي وي دي واسه برنامه ها - دفترچه راهنماي فارسي

14. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •