دوست عزیز کاردانی علمی کاربردی کارت پایان خدمت نمیخواد از طریق معافیت تحصیلی میخونم دیگه مثل بقیه
دوست عزیز کاردانی علمی کاربردی کارت پایان خدمت نمیخواد از طریق معافیت تحصیلی میخونم دیگه مثل بقیه
پس چه فرقی با بقیه دانشگاه ها دارهدوست عزیز کاردانی علمی کاربردی کارت پایان خدمت نمیخواد از طریق معافیت تحصیلی میخونم دیگه مثل بقیه
من شنیده بودم برای ثبت نام دوره های کاردانی هم کارت پایان خدمت میخواد!!!!!!!
البته قانونی که تو ایران میزارن همینجوریه......کلا کشور داغونی داریم
کشورمون که از داغونم یه چیزی اونورتره.ولی نه کاردانیو با معافیت تحصیلی هم میشه رفت
قانونی که تا سال گذشته بود این هستش که خدمت نکرده ها نمیتونن بیان پودمانی بخونن..... حالا این مشکل حل شده! چه دخلی داره به خرابی یا ابادی قانون مملکت من نمیدونم!!
ولی خبری که صفحهیقبل گذاشتین عجیبه.....
من از دانشگاه پرسیدم گفتن که براشون نامه نگاری میکنیم و معافیت میگیریم!! و گفت این قانون جدیده.... شاید برای مراکز مختلف فرق میکنه؟من از جهاد دانشگاهی پرسیدم....شاید باید دوستان از دانشگاه های دیگه هم بپرسن!؟!
Last edited by senaps; 06-10-2012 at 12:54.
خدایی من 3-4 سال پیش بهتر از این اوسکل ها سایت طراحی میکردم!! سایتشون خیلی ضعیفه! مخصوصا که کلیک راستش رو بستن و دست ادم رو کاملا میبنده...باید یه چند تا UX دیزاینر استخدام بکنن اینا...!!سایتش این بود تا جایی که خاطرم هست :
از نظر شهریه و اینا اطلاع ندارید که چطوریه؟! بعد کارشناسی پودمانی میگیره یا نه فقط ترمی کار میکنه؟
----------------
دوستان من الان داشتم این دفترچهی سال پیش پودمانی کارشناسی علمی کاربردی رو میخوندم... چهار گرایش داشته که صنعت تنها گرایش کامپیوتریش هست که اسمی از نرم افزار و هوش مصنوعی برده نشده(هرچند هوش برا ارشد میباشه)... همش ایتی بودش که؟ پس ما نرم افزاری ها چیکار کنیم؟ نمیشه که بیان 2 میلیون از ما بگیرن، 2 سال وقتمون رو تلف کنن اخرش هم امکان ادامهی تحصیل نداشته باشیم؟؟؟
از اون ور دانشگاه ها دیگه کاردانی به کارشناسی برای دانشگاه های سراسری دیگه نمیگیرن مگر دانشگاه های بدرد نخور! از این ور علمی کاربردی اینجوری! اونور ازاد شهریهاش ترمی 1 میلیونه... پیام نور هم که....
خوب میمیرن از اول بگن ؟؟؟؟ من باید الان چیکار کنم؟
Last edited by senaps; 06-10-2012 at 14:01.
سلام
لطفا جواب بدید سریعتر.
به نظر شما جدای از بحث علاقه ،کاردانی به کارشناسی غیرانتفاعی مهندسی نرم افزارو بری بهتره از لحاظ موقعیت و آینده شغلی برای یه دختر و یا کاردانی به کارشناسی گرافیک دانشگاه علمی کاربردی رو؟
کسی که فوق دیپلمش چیزدیگه ای بوده حالا میره گرافیک به نظرتون طراحی و...رو میتونه درحد مطلوب برای کار یاد بگیره؟
و از نظر اعتبار مدرک چی؟
ازون طرف لیسانس نرم افزار بیشتر برای استخدامی ها کاربرد نداره؟
مرسی
![]()
Last edited by 9884; 06-10-2012 at 13:49.
گرافیک سلیقه میخواد! اگه دارید، شک نکنین.... سلیقه رو هم لطفا از مادرتون نپرسید!! اگر دید دارین برای طراحی چیزا میتونید موفق باشید....
شخصا فکر میکنم که علمی کاربردی اعتبار بیشتری داره!
نمیدونم!!دید دارم یا نه! سلیقه رو هم نمیدونم!ظاهرا باید از مادرم بپرسم!
از نظر آینده شغلی چی فکر میکنید؟
میگن لوازمی هم که باید بخری هزینش بالاست.همینطوره؟
کسی گرافیک نخونده؟
Last edited by 9884; 06-10-2012 at 14:53.
علمی کاربردی ترمی کاردانی امسالم دوبار هستش ؟
اگه آره مهلت بعدی تو چه تاریخیه ؟
پودمانی کاردانی تاریخ بعدیش کی هستش ؟؟
من هیچوقت یاد نگرفتم موهام رو شونه کنم!! هیچوقت هم اینکارو نمیکنم چون عادت ندارم! پس همیشه موهام رو از بیخ میگیرم!! چرا؟ چون از مامان میپرسیدم و ایشون میگفت امشب زنگ میزنه برد پیت بیاد ازم بپرسه چطوری موهام رو درست کردم!!! از مادرتون نپرسید...چون بهتون میگه... اگر چیزایی که میچینین یا درست میکنین، رنگ هایی که انتخاب میکنین...چینش دادن وسایل یا طرح های گرافیکیی که میبینید رو میتونید نقد بکنید و مثلا تو ذهنتون یه بهترش رو خلق بکنین، ولی دانش درست کردن واقعیش و بیرون از مغزتون رو ندارید، دید دارید... البته هر کسی یه خورده دید داره، ولی عرض کردم... گرافیست هایی که پول در میارن، اونایی هستن که به شدت دید دارن و سلیقشون خوبه! همچنین گاهی اعتماد به نفس هم میتونه کمک بکنه..نمیدونم!!دید دارم یا نه! سلیقه رو هم نمیدونم!ظاهرا باید از مادرم بپرسم!
خوب ایندهی خوبی معمولا داره... البته با توجه به اینکه تو چه گرایشی بخواید کار بکنید... کلا گرافیست ها خوب پول در میارن! ولی بعضی هاشون یه تیپ هایی میزنن که ادم تا عمر داره یادش نمیره که چطور جلو جمع ضایع شده بوده که فکش رو زمین سابیده میشده!!!!از نظر آینده شغلی چی فکر میکنید؟
خیر کی گفته؟ باید بدونید که لوازم معمولا به شدت گرونه!میگن لوازمی هم که باید بخری هزینش بالاست.همینطوره؟
اگر فیس بوق دارید، من چند تا دوست هنرمند و گرافیست دارم که بهتون معرفی بکنم باهاشون صحبت بکنید... همچنین صفحهی هنر گرافیک یه 4-5 هزار نفری گرافیست داره حداقل!! ولی عرض کردم، فیس بوق میخواد!!کسی گرافیک نخونده؟
بنده الان اطلاع دقیق ندارم! ولی برای کارشناسی یه بار دیگه میاد... ولی برای کاردانی فکر کنم که تا اردیبهشت نداشته باشیم!علمی کاربردی ترمی کاردانی امسالم دوبار هستش ؟
اگه آره مهلت بعدی تو چه تاریخیه ؟
کارشناسیش که همین ماه میاد و کاردانی هاش هم که الان دارن ثبت نام میکنن...فکر نکنم لااقل تا دی و اینا بیاد!(اگر بخواد بیاد!)پودمانی کاردانی تاریخ بعدیش کی هستش ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)