لطفا دیگه تو این تاپیک عکس ها را اینجوری نگذارید بگذار تو یک فایل اپلود کن
ادرسش را بگذار اینجا
سرعت ما کمه صفحا باز نمیشه
لطفا دیگه تو این تاپیک عکس ها را اینجوری نگذارید بگذار تو یک فایل اپلود کن
ادرسش را بگذار اینجا
سرعت ما کمه صفحا باز نمیشه
لازم نیست تو یه فایل زیپ کنی؛ فقط آدرس عکس ها رو بذاری کافیه. برای دوستانی که دیال آپ دارن میگم.
ممنون از این که زحمت میکشی![]()
سلام
دوستان برنامه ایی برای قفل کردن گوشی نیست ؟
هر کی بخواد از حالت قفل کودک در بیاره نتونه و ازش پسورد خواسته بشه
سلام دوستان عزیز
من امروز استار رو به رنگ مشکی همراه با کیف و قلم نوری بدون گارانتی و به قیمت 157 تومان گرفتم.قلمش واقعا مسخره است!
فرمور من این هست:
s523AJPIK3
میخواستم بدونم این فرمور جدیده یا نه؟؟
s5233AJPIH3 از این جدید تره؟؟
در ضمن من منشی تلفنی+تشخیص دستخط فارسی و انگلیسی رو هم دارم.
مرسی
Last edited by 789753; 22-03-2010 at 23:53.
سلام
بچه ها میخواستم برای گوشی یک GPS اکسترنال بخرم ، چه مدلی و از کجا باید بخرم؟
حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم
گوشی شما جدیدترین firmware فارسی رو داره.
سلام
دوستان من یه سیم کارت ایرانسل دارم که تا اون رو میزارم اس ام اس send نمیشه و اون پیغام Try again میاد . سرویس سنتر رو هم چک کردم درست بود . اما با سیم کارت همراه اولم sms فرستاده میشه . مشکل چیه ؟
واقعا؟
فکر نمی کردم این طور باشه.مرسی.
لطفا به موارد زیر که برای من پیش اومده پاسخ بدین.مرسی.
1)عذر می خوام من چطوری می تونم صدای موزیکالی که هنگام استفاده از صفحه کلید و منو و ... تولید میشه رو قطع کنم؟؟
2)در ضمن چطوری می تونم والپیپر هایی رو که در سایت گالری موبایل9 برای این گوشی هست رو به صورت سه تایی در بیارم و برای پس زمینه گوشیم استفاده کنم؟؟آخه توی اون سایت والپیپیرها به صورت تکی هست و نمیشه فریمی رو که موقع set as wallpaper کردن میاد توی گوشی به صورت کامل دور عکس drag کرد.
3)در جایی خوندم که میشه برای امنیت و جلوگیری از سرقت تنظیماتی انجام داد تا به محض اینکه سارق گوشی،سیم کارت جدید روی گوشی شما میگذاره یک پیامک به خط شما بیاد.چگونه میشه این تنظیم رو برای این گوشی انجام داد؟
4)برای محافظت از LCD این گوشی توصیه هایی توسط دوستان مبنی بر استفاده از محافظ LCD توی صفحات مختلف این تاپیک شده.من هم روکشی رو که روی LCD بود رو در نیاووردم.با توجه به اینکه دوستان میگن درب پشتی گوشی جنس خوبی نداره و دچار خط و خش میشه برای حفاظت از اون چه راه کاری رو پیشنهاد می فرمایید؟
5)واقعا چرا روی جعبه گوشی و پشت بورد گوشی نوشته نشده که گوشی Made In Korea هست؟؟؟روی جعبه که هیچی نوشته نشده.فقط پشت بورد گوشی Made By SAMSUNG نوشته شده.کابل ها و شارژر ها که هم برای این گوشی و هم برای گوشی های سایر برند ها چینی هست اما خود گوشی هیچ نشونه ای مبنی بر کشور سازنده ازش نیست!حتی کاتالوگ ها هم رویشون Printed In China نوشته شده.آیا ما حق نداریم بدونیم گوشی که می گیریم واقعا ساخت کجا و با چه کیفیته؟؟(حتی گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا هم چینی هاشون روی جعبشون نوشته ساخت چین هست.)
[خود من احساس می کنم شرکت سامسونگ برای اینکه به کشورهای دیگه مثل چین و کشورهای جنوب شرق آسیا(مثل مالزی،اندونزی،سنگاپور و ...) هم بها داده باشه و الکترونیک و تکنولوژی اونا رو هم به جلو سوق داده باشه،خط تولید گوشی های "خاور میانه" رو به این کشورها واگذار کرده و ما هم این وسط موش آزمایشگاهی شدیم.چرا که گوشی سامسونگ اس 5233 فقط برای خاورمیانه زده شده.در صورتی که می تونست همون اس 5230 باقی بمونه و فقط همون فرمور با زبان مربوط به مناطق خاورمیانه روش نصب بشه بدون اینکه نیازی به تغییر نام باشه.موارد مشابه بسیار هست.برای مثال دایی بنده یک تلویزیون LCD سونی خریده که پشت اون رو که نگاه کردم نوشته بود Made In Malaysia]
از طولانی شدن این پست عذر می خوام.
متشکرم![]()
Last edited by 789753; 22-03-2010 at 23:38.
آقا این قیمتش خلاصه چنده؟ من از 150 دیدم تا 240 !([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 روز پیش)
18-02-2010, 04:26 PM
18-02-2010, 04:26 PM
راستی یه مدل مشابه از LG هم هسcooke چیچی ... اون چطوره؟
من امروز s5230 رو دیدم.این تاپیک هم خیلی طولانی تر از حوصله منه(!)یکی از دوستان لطفا چند تا راهنمایی کلی راجع به قیمت و گارانتی اصلی و مشخصات اصل بودنش بکنه.من از ظاهرش خوشم اومده ، ولی تا حالا فقط نوکیا داشتم،نمی دونم باهاش راحت خواهم بود یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)