من که فیلم برداریش هم مشکلی ندارم
در قیاس با خیلی از دوربین های 5mp فیلم برداریش هم سر تره
من که فیلم برداریش هم مشکلی ندارم
در قیاس با خیلی از دوربین های 5mp فیلم برداریش هم سر تره
سلام
باتريش چه جوري
تو استفاده شديد با wi-fi چه جوري
ممنون
Last edited by damino; 04-05-2011 at 15:51.
بعد از حدود 1 ساعت......1ساعت و نیم.. استفاده ازش.... پشت گوشی داغ میکنه....سلام
باتريش چه جوري
تو استفاده شديد با wi-fi چه جوري
ممنون
=========
یه سوال..هارد کامپیوتر رو دیدم میتونن اطلاعاتی که ازش پاک شده رو برگردونن...میخواستم ببینم توی رم های اس دی هم اینکار رو میشه کرد...
همونجوری که دوستمون گفت ك باتریش بعد از استفاده شدید ( حالا wifi , یا حتی تلفون صحبت کردن طولانی ) داغ میشه + از لحاظ مدتی برای استفاده شدید فکر می کنم به نصف روز بیشتر جواب نده اما امتحان نکردم با استفاده نیمه زیاد برای من یک روز و نیم رو جواب میده
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
میشه آدرس سایت رو درست بزارید؟؟ بهم ریخته است
سلام
آخرین فریمور گوشی jet که فارسی رو ساپورت کنه اومده یا نه
نسخه ای که الان برام نصبه jpjb2 هست آیا جدیدترش اومده
سـلام...
آقا این گوشی من چند روزیه تاچش قاط زده...یعنی شروع قاطی کردنشه.....بعضی وقتا به چپ میزنه.....
نمیخوام فریورشو عوض کنم...یعنی هم میترسم..هم حالشو ندارم.....
منم تو نت گشتم همه اینjpjb2 فریور رو معرفی کرده بودن.....خوبه...بده...؟؟آخریه.. طوریه..؟؟
راستی یه کد هست که گوشی رو ری استارت میکنه فکر کنم مخصوص همین گوشی باشه.....اونو بزنم متنایی که توی نوت نوشتم یپره..؟؟خودم فکر میکنم که بپره..؟؟
بعد راهی هست که من با این تاچ کنار بیام..؟؟غیر از ری استارت و تغییر فریور.....همیشه نیستا بعضی وقتا اینطوری میشه...
سلام...یکی از دوستان قبلا یه کدی رو اینجا معرفی کرده بود که full reset گوشی بود این بود #38855*2767* من میزنمش اما پیغام میده که rejected by network
باید چیکار کنم..؟؟تاچش اذیت میکنه....پست بالا نوشتم..برای خیلی وقت پیشه...
سلام
آخرین فریمور گوشی jet که فارسی رو ساپورت کنه اومده یا نه ؟؟؟؟
نسخه ای که الان برام نصبه jpjb2 هست آیا جدیدترش اومده ؟؟؟ اگه کسی لینک دانلودش رو داره حتما بزاره که خیلی بهش احتیاج دارم ......... مرسی
یعنی هیچ آدم خیری پیدا نمیشه جواب بده؟؟؟؟؟؟
جدیدترین فریمور فارسی JPJB2 هست ولی فریمور جدید اروپایی S800MCEJJ3 هست که تاچ و سرعت بهتری داره
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
فقط باید فریمور عوض کنی
Full reset :*#2767*3855#
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)