سلام
منم بالاخره رفتم و این گوشی رو خریدمواقعا گوشی خوبی هست ولی از نازک و ظریف بودن درب پشتش کمی متعجب شدم!!! چون فکر کنم با کوچکترین ضربه بشکنه!!
راستی چرا cd این گوشی روی windows 7 نصب نمیشه؟؟!!! راه حلی وجود داره؟؟
سلام
منم بالاخره رفتم و این گوشی رو خریدمواقعا گوشی خوبی هست ولی از نازک و ظریف بودن درب پشتش کمی متعجب شدم!!! چون فکر کنم با کوچکترین ضربه بشکنه!!
راستی چرا cd این گوشی روی windows 7 نصب نمیشه؟؟!!! راه حلی وجود داره؟؟
بچه ها آخرین فریمور لایت چیه ؟ میشه لینک بدین ؟
و چه فرقی با JD3 لایت داره ؟
ببین عزیز من اصلا اونا رو ولش کن . دقیق این کارا که میگم بکن:
فایل 1 رو دانلود کن:
این فایل پسوندش rar و باید یک بار (فقط یک بار) با برنامه زیر بازش کنی تا فایل .cab بهت بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه winrar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
. بعدش این فایل رو بریز تو گوشی( فقط 1 فایله) نه هزار تا فایل!
و روش با برنامه my file کلیک کن. نصب که شد ریستارت کن
---------------------------------
فایل 2 رو دانلود کن:
این فایل رو لازم نیست بازش کنی . همینو که دانلود کردی بدون اینکه تغییری درش بدی مستقیم بریز تو گوشیت و نصبش کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
این دیگه آخرشه و کلی هم فرق داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
باید از اینترنت نسخه ویندوز 7 ش رو دانلود کنی. من خودم لینک ندارم ولی دوستان تو پستهای قبلی اشاره کردن. یا خودت تو اینترنت سرچ کن
vaghti yeki vasat bluetooth mifreste az koja midoni ke kie?
سلام دوست عزیر
رو rapidshare باشه ممنون میشم
فقط سالم باشه چون فایلی که saeed خان گذاشته بودند ظاهرا اشکال داشت
جون من 13 بار دانلودش کردم
متشکرم دوست عزیز
دوستان من در حال حاضر امنیا اچ دی دارم ومیخوام بدمش به داداشم و میخوام امنیا2 بگیرم
حالا میخوام بدونم مهمترین مشکلاتش چیه؟
چیزی که برام مهمه تاچشه آیا تاچش تا حدودی مثل امنیا اچ دی است؟
بعدآیا مشکل مس استوریجش حل شده؟
تاچش نسبت به مقاومتی خیلی خوبه ولی خب به خازنی نمیرسه
به نظرم من نخر ... صبر کن i9000 بیاد
من هر کاری می کنم نمی تونم توی ویندوز 7 گوشیمو به لپ تاپ وصل کنم!!!! باید چه برنامه ای نصب کنم؟؟؟
آخه الان به قیمت 420 گیرم اومده وگوشیمو هم حدود 370یا380 میتونم بفروشم یعنی فقط 50 تومن میخواد بزاری روش بخری.....
برنامه windows mobile device center هم نصب کردم و موقع نصب گوشی را پیدا میکنه ولی بعدش هر کاری میکنم connect نمیشه!!از دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)