نگران نباش ادما خیلی زود فراموش میکنن این مسائل رو!![]()
--
--
نگران نباش ادما خیلی زود فراموش میکنن این مسائل رو!![]()
دیروز دختر خالم زنگ زده بود خونمون خودش تهرانی ولی شوهرش شمالی
اتفاقا خونه مادر شوهرشم شمال
زنگ زد بعدش من به مامانم گفتم فاطمست از خونه مادرشوهرش زنگ میزنه
بعد گوشی رو برداشتم بهش میگم خوبی؟ کجایی؟ شمالی؟
خوب امتحانات رو هم دادیم و اومدیم با سوتی های جدید سرجلسه...
سر امتحان امنیت شبکه که استاد سه فصل رو درس داده بود. منم طبق معمول درسهای حفظ کردنی تصمیم به نوشتن تقلب کردم. کل سه فصل رو نوشتم و برگه های هر فصل رو تو یه جیبم گذاشتم. سر جلسه یه دختر خوشگل مراقب ما بود ( مراقبهای ما همیشه دخترهای خوشگل و همسن خودمون هستن نمیدونم واسه چی ) من سوال اول رو جواب دادم اما سوال دوم گیر کردم. سوال مربوط به فصل یک بود....!!! ولی من هر چی زور زدم یادم نیومد که فصل یک تو کدوم جیب بود مجبور شدم از هر جیبم یه کاغذ در بیارم و همین باعث شد تابلو بشم و دختره اومد طرفم و منم تند برگه ها رو ریختم تو جیب پیرهنم غافل از اینکه لبه یکیشون قشنگ زده بیرون و معلومه. من ته کلاس گوشه نشسته بودم. دختره هم اومد کنار من وایساد و تکیه داد به دیوار و جلو رو نگاه میکرد. منم زیرچشمی نگاش کردم. یهو دیدم دستش داره میاد طرف من ... من خنگ هم دستمو بردم جلو و باهاش دست دادم اونم سریع دستشو کشید و یه دونه زد پشت دست من و سریع دستشو برد طرف جیب پیرهنم و دونه دونه کاغذها رو کشید بیرون از صدای پوزخند بغل دستیم همه کلاس برگشتن و صحنه رو دیدن منم شدیدا ضایع شده بودم . اما کاری نکرد فقط کاغذها رو ازم گرفت....
سه,چهار سال پیش تو هنرستان موقع امتحانات ترم اول داشتیم با بلوتوس تقلب میکردیم (از برگه هامون عکس میگرفتیم واسه همدیگه میفرستادیم) تقریبآ 80% سوالارو جواب داده بودیم. وقتی نتیجه ها اومد دیدیم هممون 10 شدیم بعدا کاشف به عمل اومد که معلم هم بلوتوسش روشن بوده!!! البته همون 10 رو هم که داد مردونگی کردش
syber !!!!!خودتون سوتی رو پیدا کنید ...
ما که نگرفتیم ...
بابا کلمه Cyber رو به اشتباه Syber نوشتن.
این یکی رو نگاه کنید :
![]()
ایول... ادامه بدین خیلی باحال بودند..
منم یه بار سر امتحان عربی معلمم اومد کتاب عربی باز که زیر میزم بود رو برداشت یه نگاه بهش انداخت. گذاشت سر جاش.
راستی یه چیزی. بهتر نیست این عکسها رو یه جای دیگه بزارین؟ توی یه تاپیک دیگه؟
آخه یه بار آقا بابک هم اومدن چند تا از پستها که عکس بود رو هم حذف کردن....
در کل دستون درد نکنه جالب بودن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)