ممنون حسین جان ،این ریکاوری وخسته شدن منظورم توی لیگ و کاپ و یوفا بود
منظورم این بود
![]()
ممنون حسین جان ،این ریکاوری وخسته شدن منظورم توی لیگ و کاپ و یوفا بود
منظورم این بود
![]()
كلا امسال رده بندي در دو دسته هست
1 - گرافيك : PES 2010 بهتر از FIFA 10
2 - گيم پلي FIFA 10 بهتر از PES 2010
البته منظورم واسه پي سي هست وگر نه در كنسول فيفا از همه سر تره
شما اینو از کجا میگی ؟ شاید PES 2010 گرافیکش به فیفا کنسولی رسیده باشه
نه دوست عزيز اونجوري كه بوش مياد گرافيكش مصنوعيه يعني اون كيفيت چمن عكسه انداختن شما به استيل ايستادن كويت دقت كن با سال گذشته فرقي نكرده
انگار استاديوما بهتر شده
امسال در كل گيم پلي هر دو بازي محبوب تغيير كرده اما گيم پلي فيفا 10 شاهد تغيير 100% هست كه اين تغير گيم پلي بازي رو شبيه فوتبال نكست فيفا كرده
اما پي اس تغيير چشم گيري نكرده حداقل انتظار تغيير در دويدن رو داشتيم اما مثل اينكه سال بعد درست مي شه
منبعی برای این ادعاتون دارید ؟ ( تغییر 100 % گیم پلی فیفا ی PC )امسال در كل گيم پلي هر دو بازي محبوب تغيير كرده اما گيم پلي فيفا 10 شاهد تغيير 100% هست كه اين تغير گيم پلي بازي رو شبيه فوتبال نكست فيفا كرده
شما از کجا می دونید این عکس کیوت برای PES 2010 هست نه PES 2009 ?شما به استيل ايستادن كويت دقت كن با سال گذشته فرقي نكرده
حداقل چند صفحه ی آخر این تایپیک رو می خوندید، بعد این نظر رو می دادید. ( بهبود منیجر مود، گرافیک، انیمیشن، سرعت بازی، منوها، چمن، صداگذاری، نحوه ی تنظیم تاکتیک، نورپردازی و هزار و یک چیزه دیگه و مهم تر از همه ناراضی بودن سازندگان PES از دو شماره ی گذشته کافی نیست؟ )اما پي اس تغيير چشم گيري نكرده
دوستان من تو بین این مصاحبه ها خوندم که هر تیم 3 پیرهنه شده و 3 پیرهن رسمیش در بازی موجوده !
آیا این خبر حقیقت داره ؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه
من امروز این عکسا رو دیدم
هنوز باورم نمیشه که اینا یه کار گرافیکی باشن عین واقعیتـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه
king is coming
این pes10 اومده ؟ اگه نیومده کی میاد ؟
نه هنوز نیومده و 30 مهر یا شایدم زودتر میاد.
فکر کنم این سوال چنیدین بار در طول تایپیک تکرار شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)