منم خودم همین لپ تاپ رو گرفتم پیشنهاد میکنم شدید از همه نظر عالی هست وزنش هم خیلی زیاد نیست .
سوالی چیزی هم در موردش داشتین در خدمتم . ...
منم خودم همین لپ تاپ رو گرفتم پیشنهاد میکنم شدید از همه نظر عالی هست وزنش هم خیلی زیاد نیست .
سوالی چیزی هم در موردش داشتین در خدمتم . ...
خیلی ممنون که جواب دادید
من حتما میخوام 14 اینچ باشه و وزنش سبک تر ، چون قراره چندسال این لپتاپ با خودم این وراونور ببرم
حالا پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟؟ بودجه هم قابل افزایش هست
سلام
چرا هیچ کسی از سری U صحبت نمیکنه مثل u41jc , u43jc و تفاوتشون با x41 , x43 یا n41, n43
با تشکر
چرا هیچکس جواب منو نمیده؟؟؟یعنی هیچکس vx6 نداشته![]()
سلام دوستان n43jm را گرفتم خوبه بد نیست وزنش سبکه یک سوال داشتم کسی میدونه چطوری میشه بین کارت های گرافیکش سوئیج کنم اگه یک اینتل داره یک جیفورس
مبارکه دوست عزیز،ایشالا فنش واست بچرخه
عزیز،من بین این و 6090 موندم و نمیدونم کدومو انتخاب کنم!
تو سایت امرتات زده 1640!!شما چند خریدی؟
اگه 1640 باشه واقعا،بنظرم 6090 با 1500 بهتر باشه.نظر شما چیه؟
راستی،
توی n53sn هم مشکل cpu هست و باید new revision رو بخرم؟
ممنون
دوستان من چرا نمیتونم گرافیک asus n53jn رو نصب کنم... میزنم خودش نصب میکنه نمیشناسه... دستی هم نصب میکنم نصب میشه ولی باز نمیشناسه...
جریان چیه؟ در ضمن جدید ترین ورژن درایورها رو از کجا بگیرم؟ و چطوری بایوس asus n53jn رو آپ کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمائیم کنین
ببخشید که دیر جواب دادم عزیز .
من خودم بین اطرافیان که ASUS و HP دارن نگاه کردم دیدم که ASUS واقعا سر تر ره ... بدون تعصب میگم که اصلا خر کاری ازشون میباره ... من یک XPS 1530 هم دارم که 4 سال داره که میده هر 2 هفته هم شاید بهش رحم کنم یه ریستش کنم ... این ASUs ها هم همینطورن ....
من که بین این و 6090 این رو انتخاب کردم که چون مگه از گرافیک چی می خوام جز چند تا انیمیشن سازی اونم 550 انویدیا مطمئننا تا 4 سال دیگه جوابم رو میده ... رمش تا 16 تا ساپورت میکنه و ... کی بوردشم این همه ریویو خوندم که میگن افتضاحه از نظر من عالیه ( شاید با Sv فرق کنه ) . بقیه چیزاشم عالیه مخوصوا اسپیکراش وقتی روشنه گیر بم میدن که صدای تلویزیون رو کم کن !!! .
من 1570 خریدم .... شاید هم آشنا بازی در بیاری 1550 هم بشه خرید .... ولی برای من نهایت تخفیف بود با گارانتی امرتات ...
بله مشکل CPU هست عزیز توی خود سایت ایسوس ذکر کرده منم حدود 3 هفته صبر کردمو بلخره نیو ریویژنش رو خریدم ...........
حتما اگر گیرت اومد سریالش رو قبل از خرید توی سایت ASUS بزن که مشکلی از نظر چیپست نداشته باشه ...
سوالی داشتی بازم در خدمتم ... فقط توی پی ام هم اگر دیدی یکی 2 روز جواب ندادم بگو که سریع بیام تاپیک جواب بدم .
سلام به دوستان ایسوزی
یکی از دوستانم می خاد ایسوز بخره
یه مدل ایسوز تا 950 تومن دارای کارت گرافیک خوب و همچنین numpad و مانیتور15.6 دارای رنگ سفید یا مشکلی
سی پی یوش هم اگه شد سندی بریج باشه
موفق باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)