جالبه
فکر کنم یه گوشی جدید ساختن
از هر قطعه ای که دم دستشون بوده، سره هم بندی کردن
ببینم، گوشیت هنوز تاچ هست دیگه؟؟!!!! دقت کن یه وقت بهش صفحه کلید که اضافه نشده؟؟
جالبه
فکر کنم یه گوشی جدید ساختن
از هر قطعه ای که دم دستشون بوده، سره هم بندی کردن
ببینم، گوشیت هنوز تاچ هست دیگه؟؟!!!! دقت کن یه وقت بهش صفحه کلید که اضافه نشده؟؟
اغراق نکردم شوخی کردم .![]()
عذر می خوام کسی نیست منو راهنمایی کنه.
1- مراجعه كنيد صفحه 199 همين تايپيك
2-از نرم افزار ترك بادي استفاده كنيد
3-نرم افزار كاربردي هم هرچي خواستي بگو آدرس بدم
4-ديگه چي...
برای استفاده از نقشه تهران و ایران و ... و راه اندازی GPS گوشی، برنامه Trekbuddy رو از اینجا دانلود کن
از بالا دومی رو بگیر. فقظ حواست باشه موقع نصب این برنامه، حافظه اصلی گوشی رو phone memory بذار تا برنامه اونجا نصب بشه و مشکلات احتمالی پیش نیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آموزش و دریافت نقشه هاش برو به این تاپیک
مسنجر خوب هم می خوای، این رو نصب کن. فقط قبلش باید داخل خوده سایتش یه اکانت بسازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای وبگردی، حتما Opera mini یا uc browser رو نصب کن تا از فیلترینگ در امان باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UC
opera miniکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.رم مناسب اين گوشي.
من توشیبا 8 گیگ کلاس 4 رو گرفتم باور کن سرعتش 2 تا 3 برابر از حافظه داخل خود گوشی بیشتره .
در ضمن وقتی با ذخیره تو این مموری فیلم برداری میکنم کیفیتشم بهتر از موقعیه که تو حافظه خود گوشی فیلم برداری میکنم.
من 22 گرفتم اما فکر کنم 3 تا 4 تومن ارزون تره.
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
Last edited by masuod D; 26-08-2010 at 03:00.
این گوشی که gps نداره پس ترک بادی به چه دردی می خوره?![]()
Last edited by masuod D; 27-08-2010 at 00:19.
GPRS که داره... اونی که شما میگی GPS هستش
ضمن اینکه GPS هم داره و دست بر قضا از نوع A-GPS هم هستش و خیلی هم خوب کار می کنه
در واقع از نکات مثبت این گوشی با توجه به نداشتن سیستم عامل، داشتن GPS و ٌ Wi-Fi هست
دوست عزيز منظور دوستان GPS هست كه روي اين گوشي نصب هست و براي استفاده از نقشه هاي تهران و ديگر شهر ايران ميتونيد از نرم افزاري كه دوستان نام بردند استفاده كنيد .![]()
تفاوت بچه های باحال این تاپیک با بقیه در همین جاست . ( و البته چند جای دیگه ) .
اینجا همه لطف دارن و با هم دوست واقعی هستن . نمونشو توی هیچ تاپیکی پیدا نمی کنی ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)