تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 531 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

SALAM DUSTAN...MAN TAZE WINDOW 7 64 BIT NASB KARDAM VA FARSI NADARAM...MAN YE MOSHKELI MOGHE NASB DASHTAM...VAGHTI MIKHASTAM HARD RO PARTISION BANDI KONAM FAGHAT TA 300 GIG EJAZE PARTION BANDI DAD VA BAAD ON GOZINE ((NEW))GHEIRE FAAL SHOD
    MOSHKEL AZ KOJAST ?CHI KAR KONAM? HARDAM SAMSUNG F2 HAST 1 TB ALBATE GHABLAN YE BAR BA DVD XP PARTISION BANDI KARDAM 1 TB RO SHENAKHT

YE CHIZE DIGE....TYPE FARSI CHEOTR EZAFE KONAM? TO GHESMATE LANGUAGE FARSI NIST
    این مسیر رو دنبال کن:

control panel >> region and language >> keyboard and languages >> change keyboards >> add >> persian >> keyboard >> persian

این مسیر رو که بری، آخرین گزینه یه تیک هست که باید بزنی.
    بعد کیبرد فارسی برات اضافه میشه.

2. این کاربر از M.K_Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز ...فکر میکردم اینهم باید farsi باشه به خاطر همون پیدا نکردم...
    خب اون مشکل پارتیشن بندی رو چه کار کنم دوستان؟ پارتیشن مجیک هم رو این ویندوز 64 bit نمیاد!

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور میشه لیست فایلهای پخش شده رو به طور کلی از راست کلیک میدیا پلیر توی تسکبار حذف کرد؟
    یا کاری کرد که اصلا ذخیره نشه؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان این ویندوز مدیا پلیر و لایبرری رو چه طور میشه از رو Taskbar برداشت؟ گزینه ای به اسم Custumize taskbar ندیدم!

همچنین یه راه برا ساکت کردن مودم در ویندوز سون بگید...من الان میرم تو اون قسمت که باید atm0 رو وارد کنی ولی نمیتونم چیزی وارد کنم...غیر فعال هست...همین طور speaker مودم!
    Last edited by farhad_persona; 28-10-2009 at 03:01.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

با تشکر
    همانطور که شما گفتید فایل hal.dll که کپی کردم اتقاق خاصی نیفتاد
    بعد نسخه 1.6 را نصب کردم بازهم همان پیغام نبودن فایل hal.dll در مسیر system32 را داد
    اما استفاده از چک دیسک سی های بوت را یاد ندارم ، آیا سی دی خاصی لازم داره؟ یا با هر سی دی بوت میشه! و hieren cd را نمیدونم چیه؟
    سلام دوست عزیز.به نظر میرسه حالا که به hal.dll گیر میده تونسته پوشه ویندوز xp رو پیدا کنه شما یه تست دیگه بزن ببین میتونی وارد ریکاوری کنسول بشی و تعمیر کنی ویندوز xp رو .با یه سی دی دیگه هم امتحان کن(بعید میدونم از سی دی باشه!).

در مورد چک دیسک و عیب یابی اون نرم افزارهای مختلفی هستش که تحت داس اجرا میشن. شما اگه مجموعه های نرم افزاری مثل گردو و.. رو داشته باشین احتمال زیاد یکی از دیسک هاشون سی دی hieren باشه (گردو که داشت) و یا میتونین اونو جدا تهیه کنین. هیرن سی دی یه مجموعه جالب نرم افزار در تمامی زمینه هاست که به صورت بوتیبل زمانی که سیستم بوت میشه میتونین ازش استفاده کنین.(یا مجموعه golden pack همچین چیزی داشت).
    اگه نداشتین حداقل توی 7 چک دیسک خود ویندوز رو استفاده کنین.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز ...فکر میکردم اینهم باید farsi باشه به خاطر همون پیدا نکردم...
    خب اون مشکل پارتیشن بندی رو چه کار کنم دوستان؟ پارتیشن مجیک هم رو این ویندوز 64 bit نمیاد!
    سلام دوست عزیز.شما با disk management خود 7 رفتی ببینی چه خبره اوضاع پارتیشنهات.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام روی ویندوز 7 بعضی نرم افزار ها کاملا نصب میشه ولی اجرا نمیشه مثلا ATI Catalyst رو نصب میکنم ولی وقتی روش کلیک میکنم عملا هیچ عکس العملی صورت نمیگیره چند مورد دیگه ام همینجوریه بعضی بازیها رو همین طوریه. باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چطور میشه لیست فایلهای پخش شده رو به طور کلی از راست کلیک میدیا پلیر توی تسکبار حذف کرد؟
    یا کاری کرد که اصلا ذخیره نشه؟
    دوست عزیز میشه واضحتر توضیح بدید, یعنی چی از راست کلیک مدیا پلیر توی تسکبار حذف کرد!
    فکر کنم همون فایلهای ذخیره شده تو مدیا پلیر رو میگید که به انگلیسی میشه Recently
    برای اینکار از قسمت Option مدیا پلیر و در قسمت Player گزینه ای است به اسم Save Recently use to the........ شما باید تیک متن مربوطه رو بردارید تا دیگه فایلهای باز شده ذخیره نشن.
    ولی اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح بدید تا کمک کنیم.
    نقل قول نوشته شده توسط farhad_persona
    دوستان این ویندوز مدیا پلیر و لایبرری رو چه طور میشه از رو Taskbar برداشت؟ گزینه ای به اسم Custumize taskbar ندیدم!

همچنین یه راه برا ساکت کردن مودم در ویندوز سون بگید...من الان میرم تو اون قسمت که باید atm0 رو وارد کنی ولی نمیتونم چیزی وارد کنم...غیر فعال هست...همین طور speaker مودم!
    روی هر کدوم که می خواهید وردارید راست کلیک کرده و Unpin this program from Taskbar رو انتخاب کنید.
    و برای بی صدا کردن مودم هم عین XPیه فقط باید در قسمت تولبار روی آیکن اتصال اینترنت چپ کلیک کنید و کنید و روی Dial up Connection راست کلیک کنید و Status را بزنید و بعد Properties و بعد Configure و در اونجا یه گزینه ای است به اسم Enable Modem Speker که اگه تیک اونو بردارید صدای مودم غیر فعال مشه.
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_tanha
    سلام روی ویندوز 7 بعضی نرم افزار ها کاملا نصب میشه ولی اجرا نمیشه مثلا ATI Catalyst رو نصب میکنم ولی وقتی روش کلیک میکنم عملا هیچ عکس العملی صورت نمیگیره چند مورد دیگه ام همینجوریه بعضی بازیها رو همین طوریه. باید چی کار کنم؟
    احتمالا مشکل از ویندوز شماست.
    نسخه ویندوزتونو بگید؟

10. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

احتمالا مشکل از ویندوز شماست.
    نسخه ویندوزتونو بگید؟
    دوسه تا ویندوزم عوض کردم .ورژن ویندوزم فینال دیروز گرفتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان خسته نیاشید

یه مشکل بد پیدا کردم با ویندوز 7 32 بیتی نهایی .

بعد از اینکه تمام آپدیتهای ویندوز رو نصب کردم + چند تا آپدیت اپشنال مثلا درایور vga که خود ویندوز برام پیدا کرد

نمیدونم چرا صدای ویندوز قطع شده ولی کارت صدا نصبه هیچ آهنگی هم باز نمیشه این ارور رو میده :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •