این مسیر رو دنبال کن:
control panel >> region and language >> keyboard and languages >> change keyboards >> add >> persian >> keyboard >> persian
این مسیر رو که بری، آخرین گزینه یه تیک هست که باید بزنی.
بعد کیبرد فارسی برات اضافه میشه.
این مسیر رو دنبال کن:
control panel >> region and language >> keyboard and languages >> change keyboards >> add >> persian >> keyboard >> persian
این مسیر رو که بری، آخرین گزینه یه تیک هست که باید بزنی.
بعد کیبرد فارسی برات اضافه میشه.
ممنونم دوست عزیز ...فکر میکردم اینهم باید farsi باشه به خاطر همون پیدا نکردم...
خب اون مشکل پارتیشن بندی رو چه کار کنم دوستان؟ پارتیشن مجیک هم رو این ویندوز 64 bit نمیاد!
چطور میشه لیست فایلهای پخش شده رو به طور کلی از راست کلیک میدیا پلیر توی تسکبار حذف کرد؟
یا کاری کرد که اصلا ذخیره نشه؟
دوستان این ویندوز مدیا پلیر و لایبرری رو چه طور میشه از رو Taskbar برداشت؟ گزینه ای به اسم Custumize taskbar ندیدم!
همچنین یه راه برا ساکت کردن مودم در ویندوز سون بگید...من الان میرم تو اون قسمت که باید atm0 رو وارد کنی ولی نمیتونم چیزی وارد کنم...غیر فعال هست...همین طور speaker مودم!
Last edited by farhad_persona; 28-10-2009 at 03:01.
سلام دوست عزیز.به نظر میرسه حالا که به hal.dll گیر میده تونسته پوشه ویندوز xp رو پیدا کنه شما یه تست دیگه بزن ببین میتونی وارد ریکاوری کنسول بشی و تعمیر کنی ویندوز xp رو .با یه سی دی دیگه هم امتحان کن(بعید میدونم از سی دی باشه!).
در مورد چک دیسک و عیب یابی اون نرم افزارهای مختلفی هستش که تحت داس اجرا میشن. شما اگه مجموعه های نرم افزاری مثل گردو و.. رو داشته باشین احتمال زیاد یکی از دیسک هاشون سی دی hieren باشه (گردو که داشت) و یا میتونین اونو جدا تهیه کنین. هیرن سی دی یه مجموعه جالب نرم افزار در تمامی زمینه هاست که به صورت بوتیبل زمانی که سیستم بوت میشه میتونین ازش استفاده کنین.(یا مجموعه golden pack همچین چیزی داشت).
اگه نداشتین حداقل توی 7 چک دیسک خود ویندوز رو استفاده کنین.
سلام دوست عزیز.شما با disk management خود 7 رفتی ببینی چه خبره اوضاع پارتیشنهات.
سلام روی ویندوز 7 بعضی نرم افزار ها کاملا نصب میشه ولی اجرا نمیشه مثلا ATI Catalyst رو نصب میکنم ولی وقتی روش کلیک میکنم عملا هیچ عکس العملی صورت نمیگیره چند مورد دیگه ام همینجوریه بعضی بازیها رو همین طوریه. باید چی کار کنم؟
دوست عزیز میشه واضحتر توضیح بدید, یعنی چی از راست کلیک مدیا پلیر توی تسکبار حذف کرد!
فکر کنم همون فایلهای ذخیره شده تو مدیا پلیر رو میگید که به انگلیسی میشه Recently
برای اینکار از قسمت Option مدیا پلیر و در قسمت Player گزینه ای است به اسم Save Recently use to the........ شما باید تیک متن مربوطه رو بردارید تا دیگه فایلهای باز شده ذخیره نشن.
ولی اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح بدید تا کمک کنیم.
روی هر کدوم که می خواهید وردارید راست کلیک کرده و Unpin this program from Taskbar رو انتخاب کنید.نوشته شده توسط farhad_persona
و برای بی صدا کردن مودم هم عین XPیه فقط باید در قسمت تولبار روی آیکن اتصال اینترنت چپ کلیک کنید و کنید و روی Dial up Connection راست کلیک کنید و Status را بزنید و بعد Properties و بعد Configure و در اونجا یه گزینه ای است به اسم Enable Modem Speker که اگه تیک اونو بردارید صدای مودم غیر فعال مشه.
احتمالا مشکل از ویندوز شماست.نوشته شده توسط mojtaba_tanha
نسخه ویندوزتونو بگید؟
دوسه تا ویندوزم عوض کردم .ورژن ویندوزم فینال دیروز گرفتم.
سلام دوستان خسته نیاشید
یه مشکل بد پیدا کردم با ویندوز 7 32 بیتی نهایی .
بعد از اینکه تمام آپدیتهای ویندوز رو نصب کردم + چند تا آپدیت اپشنال مثلا درایور vga که خود ویندوز برام پیدا کرد
نمیدونم چرا صدای ویندوز قطع شده ولی کارت صدا نصبه هیچ آهنگی هم باز نمیشه این ارور رو میده :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)