آقا صدای صفحه کوکی چه جوری قطع میشه هر کار میکنم نمیشه رفته رو اعصابم دستت که به صفحه می خوره صدای دینگ دینگش در میاد
آقا صدای صفحه کوکی چه جوری قطع میشه هر کار میکنم نمیشه رفته رو اعصابم دستت که به صفحه می خوره صدای دینگ دینگش در میاد
اگه منظورت همون صدای تاچ هستش باید رو همون صفحه دسک تاپ دکمه ی کم و زیاد صدا رو بزنی بد از بالاش دکمه ی تاچ رو بزنی و صداشو کم کنی یا این که اصلا تو خود تنضیمات گوشی میتونی اینن کارو به راحتی انجام بدی
Settings >> touch settings >> touchscreen effects >> No feedback
درست اسامی هر بخش رو یادم نیست ولی با همین چیزی که من گفتم برو پیدا می کنی ، من اوایل فکر می کردم تو بخش پروفایل باید باشه ولی نبود![]()
دوستان من هنوز 4 روز خریدم میبینم که خط افتاده روی صفحه اش اگه محافظ صفحه رو عوض کنم این خط ها میره؟
چه غلطی کردم با قلم کار کردم همش آثار قلمه!
اگه آثار قلمه که با عوض کردن محافظ حتما درست می شه...
شاد و پیروز باشین![]()
کسی تونسته کیف کوکی رو توی بازار پیدا کنه؟ من که هر چی گشتم پیدا نکردم(اهواز)
اگه توی تهران کسی سراغ داره آدرس بده که بدم به آشناهامون برام بفرستن
آدرس نمیخواد توی طرفای جمهوری مخصوصا تو خود علائدین مغازه ای نیست که این گوشی و کیفشو نداشته باشه.
اگه هم گرون گفتن ( حدود 10 - 15 تومن ) برو طبقه ی پایین علائدین ( زیرزمین) اونجا انگار 3 هزار تومنه.
من که گوشی خریدم داشت.
برنامه های این گوشی رو از چه سایتی میگیرین؟من خودم این گوشی رو ندارم برا یکی از دوستام میخوام راستی سیتم عاملش جاوا هست؟
خریدار کوکی :
بچه ها اگه کسی خواست کوکی شو بفروشه من خریدارم.البته فقط تا نیمه ی دوم اسفند.
شواهد حاکی بر آن است که این گوشی تنها گوشی ایه که مامانم میتونه باهاش پیام بفرسته.
پ خ بفرستید. فقط ترجیحا نقره ای نباشه. چون با گوشی خودم قاطی میشه.
بله جاواست :
mobile9.com
getjar.com
mylgcookie.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)