تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 229 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من میخوام این مدل رو از خارج تهیه کنم ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا شرکتی هست بتونه وارد کنه ؟؟؟ البته آشنا دارم اروپا اما خوب اونم دردسر خاص خودش رو داره ... میخوام ببینم میرزه از اینجا سفارش بدم برام وارد کنند یا نه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی اطلاع داره مدل های SVS سونی وارد شدن یا نه؟قیمت؟
    سلام...

این سوال منم هست دوستان لطف کنن جواب بدن.

بازم ممنون.

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خرید لپ تاب سونی وایو مدل F_136 FG/B

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شرکت سونی در نمایشگاهی در نیویورک از مجموعه جدیدی از لپ‌تاپ‌های فوق باریک خود رونمایی کرده است.
    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شرکت سونی در این نمایشگاه مجموعه جدیدی از لپ تاپ‌های وایو خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.
    این محصولات طیف وسیعی از کاربران و بودجه‌های مختلف را دربرگرفته است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپ‌های وایوی سونی سری T یکی از این محصولات است که دارای صفحه نمایش‌های ۱۳.۳ اینچی و بدنه‌های آلومنیمی و مگنزیومی است.
    این لپ تاپ‌ها مجهز به نسل جدید پردازنده‌های Core i۵ شرکت اینتل و دارای دو پورت یو اس بی‌۳.۰ و کابل اچ دی‌ام آی است.
    سونی اعلام کرده است این لپ تاپ‌ها را از اواخر ماه جاری میلادی به قیمت ۸۰۰ دلار وارد بازار خواهد کرد.
    بر اساس این گزارش، سری S نیز از دیگر محصولاتی است که سونی در این نمایشگاه معرفی کرده است.
    این محصول دارای یک صفحه نمایش ۱۵.۵ اینچی است. سونی ادعا کرده است سری S می‌تواند رقیب خوبی برای جدید‌ترین لپ تاپ‌های فوق باریک مک بوک شرکت اپل باشد.
    این مجموعه از لپ تاپ‌ها دارای ۲ گیگابایت رم، کارت گرافیک NVIDIA است.
    سونی اعلام کرده است اولترابوک‌های سری S را با پردازنده‌های Core i۷ شرکت اینتل، ۸ گیگابایت رم و ۷۵۰ گیگابایت حافظه نیز وارد بازار خواهد کرد.
    این لپ‌تاپ‌های فوق باریک که از ۱۲ ساعت عمر باتری نیز برخوردار است بیش از هر چیز برای کاربران علاقه‌مند به بازی‌های رایانه‌ای مناسب خواهد بود.
    قیمت لپ تاپ‌های سری S از ۱۴۰۰ دلار شروع خواهد شد.لپ تاپ‌های سری E نیز از دیگر محصولات جدید سونی است.
    این لپ تاپ‌های دارای ۱۴ اینچ صفحه نمایش است و قیمت آن‌ها از ۸۵۰ دلار شروع می‌شود.
    لپ تاپ‌های سری E که بیشتر برای دانشجویان مناسب است دارای ۴ گیگابایت رم و ۵۰۰ گیگابایت حافظه داخلی است.
    در ساخت این لپ تاپ‌های از پردازنده‌های Core i۳ استفاده شده است.
    سونی لپ تاپ‌هایی از همین سری را هم با صفحه نمایش‌های ۱۱.۶ و ۱۵.۵ اینچ هم تولید کرده و قرار است آن‌ها را در چهار رنگ سفید، مشکی، نقره‌ای و صورتی روانه بازار کند.
    سونی در این نمایشگاه از لپ‌تاپ‌های دیگری هم رونمایی کرده است که گفته می‌شود برای کاربران علاقه‌مند به موسیقی مناسب خواهد بود.
    این لپ‌تاپ‌ها که VAIO E14P نام دارد مجهز به هدفون‌های MDR-V۵۵ شرکت سونی و پلت فرمی برای ضبظ و تدوین موسیقی است.
    این لپ تاپ‌ها هم اکنون با قیمت حداقل ۹۰۰ دلار در خرده فروشی‌ها پیش فروش می‌شود.

خبر دوم

سونی به تازگی لپ تاپ جدیدی از سری S تولید کرده است که در انداره های ۱۳٫۳ و ۱۵٫۵ اینچ عرضه می شوند.
    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، بنا بر اعلام این شرکت، بسته به مدل لپ تاپ، جنس آن از منیزیم، آل.مینیوم و کربن خواهد بود. نکته مهم این است که لپ تاپ ۱۵ اینچی این شرکت کمتر از ۲ کیلوگرم وزن خواهد داشت.
    همه این مدل ها از جدیدترین درایو سحت بلوری یا DVD بهره خواهند برد. و در مدل های ۱۵ اینچی صفحه نمایش Full HD VAIO Display Plus خواهد بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لحاظ سخت افزاری می توان به استفاده از پردازنده های جدید نسل سوم Intel Core i7 quad-core نام برد.
    از نکات جالب توجه این لپ تاپ ها افزایش طول عمر باتری های آن تا ۱۴ ساعت می باشد.
    همانطور که مشاهده شد، شرکت سونی با این سری از لپ تاپ های خود وارد نسل جدیدی کارهای خود شده است. افزایش طول عمر باتری و کاهش خارق العاده وزن لپ تاپ ها از نمونه های قابل توجه خواهد بود.
    باید منتظر ماند و دید قیمت این لپ تاپ ها در بازار چقدر خواهند شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع

5. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط لپ تاب سونی مدل F_136 FG/B

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه سوالم رو نابجا مطرح کردم ببخشید
    یه لپ تاپ F215FX/BI رسیده دستم که متاسفانه دیسک درایورهاش نیست. البته همه ی درایورهاش رو از سایت سونی دانلود کردم ولی هنوز دکمه های روش کار نمیکنه (VAIO,3d,ASSIST) و حالت سه بعدیش هم فعال نمیشه. غیر از درایورهایی که توو این صفحه هست دیگه چیو باید دانلود کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام
    من یک وایو مدل sve1511kfx تهیه کردم ولی هر کاری می کنم حرکات دستم رو تو مدیا گالری جواب نمی ده چیکار کنم؟ راه خاصی داره که بلد نیستم؟
    ممنون

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط لپ تاب سونی وایو مدل F_136 FG/B

آخرین سری از تولید F13 سونی صفحه نمایش با کیفیت 1920 در 1080 FULL HD

رنگ : Premium Black
    Last edited by years; 08-10-2012 at 07:37.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یک وایو مدل sve1511kfx تهیه کردم ولی هر کاری می کنم حرکات دستم رو تو مدیا گالری جواب نمی ده چیکار کنم؟ راه خاصی داره که بلد نیستم؟
    ممنون
    سلام، دستتون رو کمی بالاتر بگیرید(روبروی وبکم) و شدت حرکتشو رو هم تغییر بدید.
    در ستینگ هم برای حساسیت و میزان حرکت، درصد هست. تغییرش بدید تا برای شما مناسب بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال داشتم!
    میخواستم بدونم لپتاپ سونی یک سال پیش خریدم، سی پی یو i5 داره و گرافیک 1 گیگ... میخوام بدونم به غیر از رم و هارد، میتونم گرافیک و سی پی شو رو هم ارتقا بدم؟ ممنون میشم جوابمو بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •