من 90/4/4 تحويل گرفتم تاريخ توليد ماشينم 90/3/4 است
من 90/4/4 تحويل گرفتم تاريخ توليد ماشينم 90/3/4 است
اس ام اس كه براي دوستان اومده بجاي فراخوان كردن براي ايرادي كه در ترمز ماشينهاي تيبا 131 و 132 بوجود آمده بوده. متاسفانه به جاياينكه فراخوان عمومي بكنند و اطلاع رساني بهتر انجام ميشد . اس ام اس زدن و در متن اس ام اس هيچ مورد به ترمز اشاره نكرده اند .متاسفانه تنها چيزي كه مهم نيست جان انسانهاست . يكي نيست به اينها بگه شما كه اس ام اس ميزنيد فكر نمي كنيد شايد مالك اول ماشينو فروخته باشه يا اصلاً موبايلشو عوض كرده باشه و خيلي اتفاقهاي ديگه . واقعاً جاي تاسف داره .
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
كولر . شايد ماشين من مشكل فني داره چون يك صداي صوت اضافي داره
دوستان این رد لاین و کات آف چی هستن؟ من متاسفانه اطلاعات ماشینیم پایینه. هم فنی هم چیزای دیگه
راستی یکی از دوستان نوشته بود 9 مرداد تولید شده. میخواستم بدونم از کجا متوجه میشه تاریخ تولیدش رو. توی سندش مینویسن؟
بچه ها سرويس اوليه براي ماشينهايي كه شــــــــــــــــــــروع گارانتي از تاريخ تير ماه بوده رو 4000 هزارتا سروس اوليه .
ولي حتما رو 1000 تا روغن و ----- روغنو اچار كشي ببريد حتما .
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
ف ي ل ت ر روغن
سلام کسی از دوستان تا حالا آینه ها و شیشه های عقب رو برقی کرده؟خوب جواب داده یا نه؟درضمن کسی منو راجب دزدگیر ساده با سوکت فابریک برای تیبا راهنمایی نکرد؟مرسی
دوستان نظرتون در مورد رنگ سفید چیه و دلیل مخالفت اگر هست چیه؟
خود من رتگ سفید زیاد دوست ندارم اما روی تیبا رنگ قشنگی هستش و اینکه روغنی هست هم یک مزیته که خدای نکرده اگر تصادفی بشه به بهترین نحو در میاد و کثیفی هم نشون نمیده.قطعا اگه سمت متالیک برم نوک مدادی انتخاب میکنم.باز نظر شما تیبا داران و تیبا دوستان هم شنیدنیه
Last edited by captainpersian; 08-08-2011 at 16:39.
انتخاب اولیه من در هنگام ثبت نام خاکستری یا همون نوک مدادی بود که موقع دعوت نامه اونو به سفید تبدیل کردم.
در مقایسه خاکستری با سفید،سفید گرمای کمتری رو به خودرو منتقل میکنه ولی خاکستری زیبا تره ، یعنی بر اساس زیبا شناسی انتخاب خاکستری مناسبتر ولی بر اساس فنی و اقتصادی سفید بهتره
سلام دوستان کسی هست که اسفند 89 ثبت نام کرده برای تحویل شهریور و براش دعوتنامه اومده باشه
خوشم میاد تولید تیبا هنوزم با اینکه به نظر من خیلی بهتر شده و بیشتر اما هنوز به 50 درصد هدفشم نرسیده تا الان
هنوز که توی 47 درصد اسیره و به 47 درصد هدفشون رسیدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)