بیشتر از اینم ازت انتظار نمیرفتکلا زیاد چیز یاد نمیدم مگه بیکارم ؟
هنوز هیچی نشده بنده خدا رو میخوای کفن کنیآدرس مبدأ و مقصد بده جنازه ریرایت شده تحویل بگیر![]()
بیشتر از اینم ازت انتظار نمیرفتکلا زیاد چیز یاد نمیدم مگه بیکارم ؟
هنوز هیچی نشده بنده خدا رو میخوای کفن کنیآدرس مبدأ و مقصد بده جنازه ریرایت شده تحویل بگیر![]()
یه آدرسه میخوام بفرستم رو سابدومین
حالا نمیدونم یا ساب دومین هم بسازم یا نه
این آدرس:
میخوام بیافته رو همچین آدرسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یاسر میگم این دامنه ها چون همیشگی نیستند میتونی یه جورایی داینامیک ادرس دامنه رو بگیری؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون پارک شدن فیل هم شدن یا ... باید عوض کنم
بنده خدا ها ببین گیره چه کسی هم افتادن
حالا نرخ ایناش چه طوره نیما؟
خسته نباشی افکت آماده های سوییش رو یاد دادی؟!!!اونا که یه کلیک راست انتخاب تمومه که
مهندس حاج یاسر کفن کنان رو نمیشناسی مگه؟
مرد همیشه در صحنه![]()
یعنی میخوای بازدید کننده آدرسرو وارد کنه ولی اون یکی آدرس براش باز بشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با هاست تو نمیشه. چون نمیشه آدرسهای کراس دومین رو ریرایت کرد، اگر شدنی بود دیگه مثل آب خوردن میشد آدرس هر سایتی رو روی هر دامنه ای ریرایت کرد!
وقتی که توی الگوی ریرایت، ابتدای آدرس مقصد http داشته باشه خود به خود به جای ریرایت، ریدایرکت میشه
اگر بخوای این کار رو بکنی باید سر کیسه رو شل کنی بدی مدیر هاست برایت یک رکورد wildcard توی dns server هاست اضافه کنه و virtualhost دامنه رو هم آپدیت کنه که همه ساب دومینها توسط دامنه اصلی سرو بشن. بعد دیگه از نظر سرور دامنه m.--------------.tk و --------------.tk یکسان میشن و میتونی از ریرایت استفاده کنی
خلاصه در حال حاضر تنها راهی که هست ریدایرکت کرده ساب دومین به دامنه اصلی هست
سلام
یاسر قیمت استفاده از wildcard رو نداری؟ حدودا؟
نه قیمت ندارم
فکر کنم بستگی به هاست داره. هر کی هر چی زورش برسه میگیره
بعضیا هم شاید بگن وی پی اس بگیر تا برات فعال کنیم!
جلل الخالق
نشد ما هی کاری بخوایم بکنیم مجانی بشه تمومش کرد
دستت درد نکنه یاسر
آره اتفاقا چرا ریدایرکت کردن به فکره خودم نرسیده بود
فقط میشه این آدرس رو داد؟ مگه اونا برای یه فولدره خاص نیست؟ این که آدرسه یه صفحس! چی ریختی میشه اونوقت؟
بعد اگه این کار رو کردم این ساب دومین برای همه دامنه های پارک شد کار میکنه یا فقط همینکی؟
کلا درده سره
احتمالا رو وی پی اس راحت بدن
هاست شیر باید اذیت کنن
شرمنده سوال پرسیده بودی؟ ندیدمچند روزه سرما خوردم همه چی رو سرسری میخونم
در مورد پول که شکلی نیست حلال مشکلاته
اما در مورد ریدایرکت هم فرقی نمیکنه پوشه باشه یا فایل. حتی میتونی در html هم با متا رفرش ریدایرکت بزاری
و اما در مورد ساب دومین دامنه های پارک شده. دقیق نمیدونم ولی بعید میدونم برای همه اونا باشه. باید تست کنی
بچه ها به فنا رفتم بدم به فنا رفتم!×!
رجیستری مکانیک زدم الاغ همه تنظیمات و پسوردهای ذخیره شده تو فایرفاکس هم زده ترکونده
الان هیچی ندارم من![]()
خسته نباشي
قبلا بك آپ از فاير مگه نگرفته بودي ؟
بک آپ دارم
ولی ریختم بازم فایر فاکس نمیخونه
نمیدونم چی کارش کرده
الان دیدم حتی cuteftp هم همه چیزش رو پروندهخالیه
من چه میدونستم با این چیزا کار داره من فکر کردم وفقط برای رجیستریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)