سلام
من کجای گوشی میتونم مشخصات ram و rom و cpu گوشی را ببینم؟اگه میشه آدرس دقیق بدید هر چی تو گوشی گشتم پیدا نکردم
سلام
من کجای گوشی میتونم مشخصات ram و rom و cpu گوشی را ببینم؟اگه میشه آدرس دقیق بدید هر چی تو گوشی گشتم پیدا نکردم
دوست عزیز عوض کردن رام اومنیا خیلی خطرناکه..اگه مشکلی باهاش داری شبیه مصرف باطری یا سرعت گوشیت اونوقت رامتو عوض کن در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم بیخیال بشی
جدیدترین رام ..رام a5 برای کشورهای جنوب شرق آسیا هستش
وقتي مخوام فايل cab رو روي گوشي كپي كنم اول بريزم رو كدوم دايركتوري
وقتي مخوام فايل cab رو روي گوشي كپي كنم اول بريزم رو كدوم دايركتوري?????????????
هر جا که خواستی میشه..حتما لازم نیست جای خاصی بریزی..البته بهتره تو مای استوریج باشه ..چون فضای خود گوشی کمه و در حقیقت مثل طلاست..تو مای استوریج یه پوشه درست کن بریز اون تو
start/settings/(tab)system/about اطلاعات سی پی یو یعنی اسمشو میده و فضای مموری
start/settings/(tab)system/memory اطلاعات مموری..فک میکنم منظورش ram هستش ..اطلاع دقیقی ازش ندارم..یعنی نمیدونم چیهولی داخلش فضای استوریج و پروگرام مشخص شده
start/settings/(tab)system/task manager نشون میده چه برنامه هایی باز هستن و چقد از فضای رم و سی پی یو رو اشغال کردن
start/settings/(tab)system/version اطلاعات رام در اینجا اومده..البته اطلاعاتی درمورد بلوتوث و وای فای هم هست بعنوان مثال:
PDA :i900JVHI2/JVHI2
PHONE :i900JVHI2
یعنی رام گوشی من JVHI2 هست
براي ديدن متن فارسي آيا حتما بايد عربايزر نصب كرد؟؟؟؟؟؟
بهترين راه و بهترين برنامه چيه؟؟؟؟؟
دوستان من برنامه عربایزر رو نصب کردم اما حروف ( پ،گ،ژ،چ ) رو ندارهمیخواستم بپرسم
فارسی ساز بهتر از عربایزر هست؟ که حروف ( پ،گ،ژ،چ ) رو داشته باشه ،اگه کیبرد فارسی هم باشه مشکلی نیست ، اگه راهنمایم کنین ممنون میشم![]()
وقتي عربايزر نصب باشه،كافيه فقط يه كيبرد فارسي بريزيد تو گوشي ... تو اونايي كه من امتحان كردم spb keyboard از بقيه بهتره.
دوست عزیز... توی این فایل یه کیبورد و یک فارسی ساز بی دردسر هست.
اون عربایزر رو پاک کن و اینارو نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل 2.5 مگی رو دان کنید.
دوتا فولدر توشه ! یکی فارسی ساز واسه اونایی که حروف فارسی رو جدا جدا نشون میده گوشیشون
یکی کیبورد بسیار زیبا و کارآمد فارسی !
نصب کردنشون اینجوریه : فایل CAB رو میریزید هرجای رم گوشی که دوست داشتید و با فایل منیجر گوشی بازش میکنید تا نصب بشه !
اگه گوشی گفت که باید ریست بشه بهش اجازه بدید !
به همین سادگی !!!! نیاز به هیچ عربیلایزر و ..... نیست !
اگه دوست داشتید هم میتونید فقط از کیبوردش استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)