سلام ببخشيد يک دستگاه سوني 728 دارم وقتي از usb فايل بلوري ريپ 720p رو ميزنم پخش کنه تو لودينگ مي مونه حجم فايل 2.6 گيگ هست. اين عاديه يا مشکل از دستگاه است؟
سلام ببخشيد يک دستگاه سوني 728 دارم وقتي از usb فايل بلوري ريپ 720p رو ميزنم پخش کنه تو لودينگ مي مونه حجم فايل 2.6 گيگ هست. اين عاديه يا مشکل از دستگاه است؟
دستگاه شما تا رزولوشن DVD رو ساپورت میکنه و فایل HD رو ساپورت نمیکنه !
با توجه به اینکه دو سالی از این تاپیک میگذره و مدل های جدیدی از فیلیپس و سونی به بازار اومده می خواستم ببینم در حال حاضر چه مدلی خوبه؟ (سونی ارجحیت داره چون تلویزیون هم سونی هست)
این امکانات داشتنشون برام اهمیت داره:
پخش زیرنویس فارسی srt و idx
قابلیت تنظیم اندازه فونت، رنگش و نوعش
قاعدتا خوردن usb، پخش divx و خروجی 1080 که فکر کنم همه مدل ها الان دارن.
لطفا مدل های بیربط رو معرفی نکنید و مشخص کنید که این سه قابلیت رو دارن؟
مدلی هست وایرلس wifi داشته باشه؟
Last edited by Ali.Rahbari; 18-06-2011 at 18:21.
زیرنویس رو خودت باید مطمئن بشی.... در مورد وای فای هم من که تا حالا دستگاه دی وی دی پلیری ندیدم که این امکان رو داشته باشه حالا تو بلوری پلیر می گفتی یه چیزی ولی تو دی وی دی پلیر که قیمتی نداره نمی شه انتظار این امکانات رو داشت. در مورد رنگ فونت فیلیپس ها معمولا تو رنگ دارن ولی تغییر اندازه فونت رو ندیدم تا حالا مگه رو دستگاه های مدیاپلیر.
اما در مورد مدل ها با اولویت سونی ! این مدل رو چک کن ببین به کارت میاد یا نه قیمتش باید بین 110 تا 120 باشه
DVP-NS728 سونی
ولی چندتا مدل از فیلیپس هم هست که حودم پیشنهادم رو این مدل ها هست :
DVP3588 فیلیپس به قیمت 95 هزار تومن
DVP3880 فیلیپس به قیمت 90 هزار تومن
DVP3550 - NEW فیلیپس به قیمت 70 هزار تومن
مشخصات مدل های بالا رو چک کن ببین کدوم به کارت میاد
موفق باشی
Last edited by sound.vision; 18-06-2011 at 20:12.
مرسی از جواب سریعت
حالا بلو ری هم باشه مشکلی نداره. بیشتر از قیمت امکانات برام مهمه.
اگه مثلا بتونه فایل های شبکرو از رو wifi بخونه خیلی خوبه.
ولی زیرنویس فارسی برام خیلی مهمه. یه فونته خوبی هم باشه. اندازشم بزرگ شه رنگش مهم نیست. از دور پیدا باشه. من یه دونه --- xvision دارم که زیرنویس فارسی نشون میده ولی فونتش خیلی بده. اگه Tahoma باشه خوبه.
این سونی زیرنویس فارسی نشون میده؟ فیلیپس که میدونم نشون میده ولی اندازه فونتش رو میشه تغییر داد؟
مرسی از جواب سریعت
ولی زیرنویس فارسی برام خیلی مهمه. یه فونته خوبی هم باشه. اندازشم بزرگ شه رنگش مهم نیست. از دور پیدا باشه. من یه دونه --- xvision دارم که زیرنویس فارسی نشون میده ولی فونتش خیلی بده. اگه Tahoma باشه خوبه.
این سونی زیرنویس فارسی نشون میده؟ فیلیپس که میدونم نشون میده ولی اندازه فونتش رو میشه تغییر داد؟
مرسی از جواب سریعت
مرسی از جواب سریعت
در مورد بلوری احتمال مشکل پیدا کردن با فونت فارسی بیشتر هستش مگه اینکه قبل از خرید با فروشنده شرط کنی که برات تست کنه.... باید بودجه رو مشخص کنی اینجوری که نمی شه! اگه مشکلی نداری می تونی رو یه پلیر تاپ یک میلیونی هم حساب کنی ولی اگه تو رنج 300 تا 400 می خوای بازم بلوری پلیرهای فیلیپس هم مشخصات خوبی دارند بخصوص 7500 و 9500 فیلیپس. در مورد اندازه فونت هم تو پست قبلی گفتم تا حالا ندیدم که دستگاهی اینکارو انجام داده باشه ولی اگه همچین چیزی پیدا بشه که عالیه به کار خیلی ها میاد. من خودم فیلیپس دارم اندازه فونتش رو هم نمی شه تغییر داد.
دی وی دی پلیر X.Vision XDVP-757 چطوره؟
خروجی hdmi و usb و قابليت پخش فرمت Divx داره .. میتونه فول اچ دی رو هم پخش کنه؟
بعد تو مشخصات سامسونگC350 نوشته
- HDMI Output not available
See things clearly with Progressive Scan Out:
Everything’s twice as real with Progressive Scan Out. It takes a conventional HDTV, with its outdated interlacing method of delivering data, two passes to display what Full HD 1080p’s Progressive Scan Out delivers in one. That means you get a smoother, cleaner, better picture that’s full of vivid detail – perfect for viewing fast-paced sports and action flicks you love so much.
اینا یعنی چی؟
Full HD 1080p رو هم میتونه پخش کنه؟ اگه HDMI نداره چطوری پخش میکنه؟
Last edited by tiyam 01; 20-06-2011 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)