بازيه امشب چه كره ببره چه عربستان ايران ميره پلي آف
لطفا بحث رو هم سياسي نكنيد دوباره فروم ميخوابه plz
-----
-----
بازيه امشب چه كره ببره چه عربستان ايران ميره پلي آف
لطفا بحث رو هم سياسي نكنيد دوباره فروم ميخوابه plz
حتی اگه نریم جام جهانی کارنامه قطبی بهتر از دایی بود تازه دو تا از سخت ترین بازی ها ( با دو کره در زمینشون) زمان قطبی بود:
دایی : 5 بازی 6 امتیاز
قطبی: 3 بازی 5 امتیاز
اگه کره شمالی عربستان رو ببره یا عربستان با اختلاف بیش از دو گل کره شمالی رو ببره صعود می کنیم!
بحرانی آورد که تیم به جلو هدایت کنه و حفظ توپ کنه نتونستبه نظر من مشکل اصلی توی تعویض های دیر وقت قطبی بود .....
اگه هم تعویض هاش زودتر انجام میداد و گل میخورد که دیگه واویلا ...
در کل تیم به خاطر فشار زیاد کره گل ورد و توان تیم ملی هم در همین حد بود
یادمون نره که با همین کره تو زمین خودمون زوری مساوس کردیم
معلومه که از دنیا عقبی ! اوولا برای امضات ! دووما برای اینکه اگه بازی رو دیده بودی همچین حرفی نمی زدی !
ولی فک کنم اگه عربستان می بره باید با اختلاف زیاد ببره !بازيه امشب چه كره ببره چه عربستان ايران ميره پلي آف
به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
اگه عربستان 1-0 یا 2-1 هم ببره ایران میره پلی آفاگه کره شمالی عربستان رو ببره یا عربستان با اختلاف بیش از دو گل کره شمالی رو ببره صعود می کنیم!
مطمئنی؟!آخه تفاضل گل کره +2 هستش.
بحرانی آورد که تیم به جلو هدایت کنه و حفظ توپ کنه نتونست![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
به به چه بازی خدایش این قطبی یک نعمت بود برای تیم ملی توی این چند ماه جوری تیم ساخت که کره جنوبی تو زمین حریف بتون گل بزنیم اونم تیم اول لیست و تیم که تونسته بره جم جهانی به امید بازی کره و عربستان
فقط از مدیران تقاضا دارم جلوی دوستانی که دارن به سمت بحث سیاسی راه میندازن و از جریانات بی خبرن به شدت بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)