نمیدونم
این طور عمل نکنی بهتره
بهتره مثل Dialup کانکشن بسازی که هروقت خودت خواستی کانکت کنه
یوز و پسورد باید این باشه:
admin
admin
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمیدونم
این طور عمل نکنی بهتره
بهتره مثل Dialup کانکشن بسازی که هروقت خودت خواستی کانکت کنه
یوز و پسورد باید این باشه:
admin
admin
چرا؟!
نه امتحان کرده بودم نیست
راستی میشه یوزر و پس مودم را تغیر داد؟!
بچه ها یه خبر دسته چندم
youTube بازه !!!!!!!!! خدا به خیر بگذرونه
<<در این لحظه شکلک اشک حلقه در چشم >>
-------------------
خبر تکراری 2 همچنان مشکل دارم
سرویس 512 eco
در ضمن مطمئن شدم مشکل از من نیست
هر دوتا سیستمم ضعیف هستند
تست با سرعت دانلود همخوانی داره
رفتم شاتل دیروز پرسیدم گفتن راهی نیست ترافیک بالاست شما می تونی بزی سرت رو بزاری بمیری
Last edited by AprilFool; 31-12-2008 at 20:29.
چون هروقت بخوای کانکت میشی شاید شما مودم رو روشن کنی و حواست نباشه بزاری بری بعد Automatic Update فعال باشه و کلی از حجمت بره ولی وقتی اونطوری باشه شما خودت حواست هست که کی کانکت میکنی و کی کانکت نمیکنی حالا این یه مثال بود و با یر فعال کردن اون بخش این مثال هم بی معنی میشه ولی در کل بهتره کاننکشن داشته باشی
در مورد یوزر و پسور مودم فکر کنم بشه یادمه روی مودم D-LINK T522 که داشتم این امکان بودش انگار ولی الآن ASUS 602 که دارم برسی نکردم این امکان رو چون از طریق LAN وصلش کردم اصلا نه درایور نصب کردم و نه اون تنظیماتی که شما میگی رو انجام دادم LAN اتوماتیک خودش به اینترنت وصل میشه بدون اینکه بخوای درایور مودم رو هم نصب کنی![]()
دوستان با سلام ...
خط تلفن اتاق من از تو جعبۀ میناتوری برق اومده ... این رو adsl نویز می ندازه ؟؟ باید چی کارش کنم ؟؟ باید برم درش بیارم و از بیرون بیارمش ؟؟؟
سوال بعدیم اینه که من تازه می خوام adsl بگیرم و می خوام خودم نصبش کنم ... از راهنمایی نصبش لینکی آموزشی نیست بخونم بلد شم ؟؟
تنظیمات اولیه فقط شامل مودم میشه دیگه .. کاره دیگه ای که نداره ؟؟؟![]()
دوستان این مودم ASUS 602 که میگید خوبه قیمتش شنیدم 45 تومنه ... از این ارزون تر که با شاتل هم مچ شه چی هست ؟؟ D-link خوبه ؟؟؟
من می خوام مودمی بگیرم که یه پورت LAN داشته باشه و قیمتش هم پایین باشه و با این شاتل هم بخونه ... به نظرتون چی بگیرم ؟؟
اوکی
من هم نگفتم که باید درایور نصب کنی![]()
خوب اگه درایور نمیخوای نصب کنی با یوزر و پسورد چکار داری بزار همون Default باشه دیگه
شما Lan رو وصل کن راحت تری که![]()
ببینم باید نامه رو کدوم قسمت دانشگاه ببرم
من که این کار رو کردم
میبری پیش مدیر گروه بهش میگی برات بزنه مثلا 12 ماه نیاز به کار تحقیقاتی داری تو محیط اینترنت و نیاز به اینترنت پرسرعت داری
بعد ببر امور دفتری برا تایپش کنه تو نامه های خود دانشگاه که سربرگ دانشگاه توشه
بعد ببر مدیر یا معاون دانشگاه امضا کنه ببر مهرش کن و شماره میخوره و تموم وردار برو شاتل و 512 بگیر![]()
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)