تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 239 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ویندوزم 8.1 هست و آپدیت هست، هیچ نرم افزار عجیب و غریبی رو سیستمم نصب نیست و تعداد کمی نرم افزار رو سیستم نصبه و ویندوز رو هم جدیدا نصب کردم.
    کسپر، نود 32، بیت دفندر و بیش از ده آنتی ویروس دیگه و همچنین سوفوس و کسپر و بیت دفندر و نود و ترن میکرو و مکافی و بیش از ده آنتی روت کیت دیگه و مکافی استینگر و بیش از ده نرم افزار از بین برنده نرم افزار های مخرب و دیسک نجات کسپر و دیسک نجات اوست و.... رو روی سیستم نصب کردم، همشون آخرین نسخه و همشون آپدیت و هیچ کدوم حتی یک ویروس یا نرم افزار مخرب روی کامپیوتر پیدا نکردن
    اوست رو نصب کردم، اوست هم چه در حالت اسکن در هنگام بوت چه با دیسک نجات چه اسکن کند و با حد اکثر دقت هیچ ویروسی پیدا نمیکنه، ولی فقط و فقط اوست در حالت اسکن روت کیت ها، در درایوی که ویندوز نصب هست، حدود 500 تا از فایل های سیستمی ویندوز رو به عنوان روت کیت با درجه خطر بسیار بالا میشناسه، و متاسفانه چون فایل های سیستمی هستن نمیتونه اونها رو تعمیر، حذف، قرنطینه یا... کنه، و میگه برای درست کردن فایلها باید سیستم ریست بشه، سیستم رو ریست میکنم، در حالت اسکن قبل از بوت سیستم رو اسکن میکنه ولی چون در این حالت روت کیت ها رو اسکن نمیکنه هیچی پیدا نمیکنه و دوباره سیستم میاد بالا و دوباره اون 500 تا روت کیت سرجاشون هستن، دیسک نجاتش هم اسکن روت کیت نداره
    حالا کی میدونه به جز نصب مجدد ویندوز برای از بین بردن این 500 تا روت کیت چیکار میشه کرد؟ ( دفعه پیش یه ویندوز 7 رو 7 سال داشتم و بعد از اون این ویندوز رو نصب کردم)
    از انواع نرم افزار های محبوب و معروف تعمیر و پاک کردن رجیستری و هارد و... هم استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت
    Last edited by soooot; 20-11-2014 at 01:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما با کرک ویندوز رو فعال کردین؟ تنها راهی که به ذهن میرسه یا نصب دوباره ویندوزه و یا رفرش کردن ویندوز.البته قبلش باید مطمئن باشید ایزوی ویندوز نصبیتون دستکاری نشده باشه و اصل باشه که با تظبیق دادن کد MD5 میتونید از دستکاری نشدن ایزوی ویندوز اطمینان حاصل کنید. در ضمن میتونید فایلهایی که آلوده تشخیص میده به آوست گزارش بدین تا در جریان قرار بگیرند.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه چیز دیگه که به ذهنم رسید شما ویندوز و آنتی ویروس رو آپدیت کامل کنید بعد درایو ویندوز رو Disck cleanup کنید.ببینید مشکل رفع میشه یا نه.فایلهای اضافی مثل فایلهای در پوشه C:\Windows\SoftwareDistribution\Download پاک کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    من انتي ويروس اواستو درم
    ولي نمي دونم چرا سه مولفه ان غير فعال شده و هر كار مي كنم فعال نميشه چند روزه

حتي يك بار بدون حذف ان يك باز از نو نصبش كردم باز شند
    شما بجای حذف و نصب دوباره میتونید در کنترل پنل بجای گزینه حذف گزینه تعمیر رو انتخاب کنید.خودش تعمیر میکنه و آپدیتها و اکتیوش هم پاک نمیشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چگونه برای یک نرم افزار در آواست 10 محدودیت اتصال و یا قطع اتصال به اینترنت رو بزاریم؟ تو نسخه های قبلی بلد بودم اما اینجا نداره.من اینترنت سکیوریتی دارم.

ضمنا میگن نسخه premire کاملتره . اگه درسته اونو بگیرم. چه فرقی با اینترنت سکیوریتی داره؟
    خوب کاری نداره که.میری تو فایروال یه گروه درست میکنی یه اسمی روش میذاری و فایلو بهش اضافه میکنی. در ضمن اگه فایروال روی گزینه ask باشه بجای اتو هر برنامه ای که بخواد به اینترنت وصل بشه ازت سوال میکنه.که اونجا راحت میتونی اجازه بدی یانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستانی که اواست دارن الان اواست اپدیت میشه یا نه ؟
    مال من که وقتی میزنم اپدیت بعد چند ثانیه مینویسه block data!!!!!!!

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

شما با کرک ویندوز رو فعال کردین؟ تنها راهی که به ذهن میرسه یا نصب دوباره ویندوزه و یا رفرش کردن ویندوز.البته قبلش باید مطمئن باشید ایزوی ویندوز نصبیتون دستکاری نشده باشه و اصل باشه که با تظبیق دادن کد MD5 میتونید از دستکاری نشدن ایزوی ویندوز اطمینان حاصل کنید. در ضمن میتونید فایلهایی که آلوده تشخیص میده به آوست گزارش بدین تا در جریان قرار بگیرند.
    ویندوزم رو از روی سی دی مینی کینگ نصب کردم، بله، بد بخت کرکی هست، ویندوز 8.1 هست و آپدیت هم هست، آنتی ویروس هم آپدیت هست.
    نصب دوباره ویندوز رو نمیخوام انجام بدم، میخوام مشکل رو حل کنم.
    منظورت از رفرش کردن ویندوز چیه؟
    چجوری کد md5 رو تطبیق بدم؟
    فایل های آلوده رو گزارش دادم.

درایو c و بقیه درایو ها رو هم به هزار و یک روش و نرم افزار مختلف پاکسازی کردم ولی مشکل حل نشد.

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

ویندوزم رو از روی سی دی مینی کینگ نصب کردم، بله، بد بخت کرکی هست، ویندوز 8.1 هست و آپدیت هم هست، آنتی ویروس هم آپدیت هست.
    نصب دوباره ویندوز رو نمیخوام انجام بدم، میخوام مشکل رو حل کنم.
    منظورت از رفرش کردن ویندوز چیه؟
    چجوری کد md5 رو تطبیق بدم؟
    فایل های آلوده رو گزارش دادم.

درایو c و بقیه درایو ها رو هم به هزار و یک روش و نرم افزار مختلف پاکسازی کردم ولی مشکل حل نشد.
    درود :
    ویندوز کینگ یکی از بهترین و تمیزترین و قابل اطمینان ترین توی ایرانه...مشکل از ویندوزتون نیست.توی تاپیک سیستمهای آلوده پست بزنید زودتر به نتیجه میرسید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فقط avast anti virus free بین بسته های avast رایگان هست ؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فقط avast anti virus free بین بسته های avast رایگان هست ؟
    بله فقط همین

11. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •