یکی بگه چطوری گل زد ؟
خیلی سخته بازی
خیلی
ولی خدایی خیلی توپه
یکی بگه چطوری گل زد ؟
خیلی سخته بازی
خیلی
ولی خدایی خیلی توپه
سلام آقا من الان یه فصل مد become a legand رو تموم کردم و 3تا تیم عوض کردم و الانم تو تیم نیوکاسل هستم ولی من تو این فصل 1 بازیم نکردم و زمانیکه می خواهم برم بازی بدی 2 گزینه میزنه و یکیش تمرین هست که یه بازیه 90 دقیقه هست و یکی دیگه میره هفته بدی من چیکار کنم منم می خوام برم تو ترکیب اصلی
دوستان کسی لینکی برا دانلود settings بازی داره ؟؟
راستی ... اگه تو قسمت settings جلو قطعات بنویسه good چه چقدر فرق داره تا اینکه بنویسه ok ؟
به نظر شما رو این سیستم میشه یا نه؟
cpu:2.4
رم:512
گرافیک:6200 xfx
یکی از دوستان میتونه فایل setting را برام آپلود کنه؟
دوستان این فایل رو من از سایت pesgaming.com دانلود کردم ولی نمیدونم باهاش چی کار کنم
توش کلی لباس و لوگو همه تیم ها هستش ، مثلا لباس و لوگوی لیگ برتر انگلیس مثل چلسی
IWP Option File Help Pack
This pack contains all the up to date information required for making an option file on the latest version of Pro Evolution Soccer 2009. This includes:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- All Logos, Strips and Squad Lists For Premier League Teams
- A Printable Document Featuring All Information For Premier League Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For Championship Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For League One Teams
- The Football Manager To PES2009 Stat Converter (in Excel Format)
- Various Other Pieces Of Information Gathered From Individuals
سلام آقا من الان یه فصل مد become a legand رو تموم کردم و 3تا تیم عوض کردم و الانم تو تیم نیوکاسل هستم ولی من تو این فصل 1 بازیم نکردم و زمانیکه می خواهم برم بازی بدی 2 گزینه میزنه و یکیش تمرین هست که یه بازیه 90 دقیقه هست و یکی دیگه میره هفته بدی من چیکار کنم منم می خوام برم تو ترکیب اصلی
شما باید تمرین و انتخاب کنی که یه بازی بین بازیکنای تیمه باید خوب بازی کنی و انقدر به تمرینات ادامه بدی تا بری تو اون تیم که کاور سبز داره بعد از اون میری تو 18 نفره بازی -بازیهای اول نمیری تو زمین اگه فوروارد باشی و تیم گل نزنه تو رو مثلا دقیقه 70 میاره تو زمین باید خوب بازی کنی تا بازیهای بعد بیشتر بازی بهت بده بعد 7-8 هفته میری تو ترکیب اصلی بعد از اون اگه بازم بد بازی کنی نیمه دوم میکشتت بیرون.........
دوستان اینم از قولی که داده بودم یه عکس از محیط بازی یرا اونایی که هنوز بازی به دستشون نرسیده
![]()
دوستان سلام بابا من مردم از بس کف کردم تا فردا باید صبر کنم مردم از صبر![]()
بغیر از p30 جای دیگه ایی فروش ایترنتی نداره ؟
آخه واسه p30 خیلی گرونه
بچه ها کسی نسخه Ps2 این بازی رو تو بازار دیده ما بریم بگیریم
فکر نکنم با کات گرافیک 6200 gt , رم 1 گیگ و سی پی یو 3 جواب بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)