تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 223 از 923 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Seymour عزیز خیلی ممنون. یه سوال دیگه راجع به حرف The دارم : مثلا یکی از آهنگ های گروه Guns 'N' Roses به نام Welcome to the Jungle هست. آیا حرف the که در این جمله اومده، باعث شده که جنگل در این جمله ، در واقع یک جنگل خاصی باشه؟ و اگر نیست ، چرا از همون جمله ی ساده تر یعنی Welcome to Jungle استفاده نکرده؟ Lyric در این آدرس وجود داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته مثال های خیلی خیلی زیادی در این زمینه هست. که بعضی موقع ها واقعاً من رو گیج می کنه. من از بچگی به زبان علاقه داشتم. و روز به روز هم لغات انگلیسی بیشتری رو یاد می گیرم. یعنی توانایی یادگیری لغات انگلیسی رو به طرز عجیبی دارم. اما نمی تونم به راحتی جمله سازی کنم. و گرامر خیلی ضعیفی دارم. و به نظرم اصلاً نمی شه توی خونه، به نتیجه ی مطلوبی رسید. در ضمن پول هم ندارم که برم کلاس زبان. واقعاً نمی دونم چیکار باید بکنم. شاید من از اون دسته از آدم هایی باشم که آرزوی یاد گرفتن زبان انگلیسی، روی دلم بمونه.
    آهنگ فوق العاده ای هم هست ...

دقیقاً این مثال، مشابه مثال قبلیه منه ... اگه بگه welcome to jungle یعنی به جنگل (بدون the) خوش اومدی ، منظورش جنگل به معنای عمومی کلمه اس (=جایی که یه عالمه درخت هستش و حیوانات وحشی) ... و برداشتمون اینطوری میشه که می خواد بگه مثلا دنیا یا جامعه مثل جنگله و قوی ضعیف رو از بین میبره و ...

اما :
    اینجا میگه the jungle یعنی داره میگه این جنگلی که ازش حرف می زنم یه دونه اس و دقیقا منظورم یه جای خاصه ... یعنی : لس آنجلس ... واسه همین the رو گذاشته که این خاص بودن رو نشون بده ...

//

ایشالا که مشکلاتت حل بشه ، چه از نظر مالی و چه از جهات دیگه ... به نظرم بهترین راه واسه شما اینه که reading ات رو تقویت کنی که در دل خودش گرامر هم داره و تجربه ات رو بیشتر می کنه .. به نوعی کم خرج ترین روش هم هست ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

يه سايت انگليسي ميخواستم که تلفظ لغات رو داشته باشه. (منظورم تلفظ کلامي نيستش بلکه علائم تلفظه)

بيشتر منظورم تلفظ انگليسي هستش ولي اگه آمريکايي هم بود مشکلي نيست.

متشکر
    تلفظ لغات یعنی فونتیکشون رو ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش .. (دوتای اول امریکایی و سومی انگلیسی هستش)

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من دیروز رفتم یه موسسه، برای تعیین سطح و فهمیدم که تا حالا فقط داشتم خودم رو گول میزدم که از زبان یه چیزی سرم میشه.چون به قدری دست پاچه شدم که بهم گفتند باید از Intro شروع کنم.حالا به نظر شما چیکار کنم برم یا نه؟ یا اینکه تمرین کنم دوباره تست بدم.این رو هم بگم که دیروز متوجه شدم که خیلی از زیر ساخت های speaking رو اصلا بلد نیستم و فقط توی این مدت که خودم خوندم داشتم دامنه لغاتم رو قوی میکردم چون خیلی بد جواب طرف رو دادم.تو رو به خدا کمکم کنید چون خیلی دوست دارم که یاد بگیرم.

7. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من دیروز رفتم یه موسسه، برای تعیین سطح و فهمیدم که تا حالا فقط داشتم خودم رو گول میزدم که از زبان یه چیزی سرم میشه.چون به قدری دست پاچه شدم که بهم گفتند باید از Intro شروع کنم.حالا به نظر شما چیکار کنم برم یا نه؟ یا اینکه تمرین کنم دوباره تست بدم.این رو هم بگم که دیروز متوجه شدم که خیلی از زیر ساخت های speaking رو اصلا بلد نیستم و فقط توی این مدت که خودم خوندم داشتم دامنه لغاتم رو قوی میکردم چون خیلی بد جواب طرف رو دادم.تو رو به خدا کمکم کنید چون خیلی دوست دارم که یاد بگیرم.
    شما هذفت اگر اینه که یه متنی رو بخونی و بفهمی چی میگه نه نرو کلاس ولی اگه میخوای مکالمه کنی چرا باید بری کلاس !! که مسلما همه زبان رو برای دومی بشتر یاد میگرین !! پس شما کلاس رو برو با 1 و 2ترم هم قضاوت نکن ترم سوم و یا به بعد اگه دیدی سودمند نیست نرو !!

9. 3 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شما هذفت اگر اینه که یه متنی رو بخونی و بفهمی چی میگه نه نرو کلاس ولی اگه میخوای مکالمه کنی چرا باید بری کلاس !! که مسلما همه زبان رو برای دومی بشتر یاد میگرین !! پس شما کلاس رو برو با 1 و 2ترم هم قضاوت نکن ترم سوم و یا به بعد اگه دیدی سودمند نیست نرو !!
    بله،دقیقاً.من خیلی علاقه دارم که speaking ام رو قوی کنم.پس میرم و ادامه میدم.تشکر.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پست صادقانه ات ... (نقطه مقابل بعضی از کاربرها که مثلا توی تاپیک ترجمه میان و یه سوالی می پرسن و آخرش هم اضافه می کنن که "البته جوابش رو می دونم، ولی خواستم شما هم نظر بدید ... جهنم!!")

در مورد این نکته ای که گفتید " دستپاچه شدم و... " ، یه نکته به ذهنم رسید ، یادمه 13-14 ساله ام بود (اول دبیرستان - میشه 12 سال پیش) رفتم موسسه شکوه برای تعیین سطح که خب منم عین دوستمون و شاید بدتر ، اصلا نمی دونستم مصاحبه چیه و اینجا کجاست و ضمناً اون موقع اعتماد به نفسم هم کم بود و خجالتی بودم و خلاصه خراب کردم و گفتش برو سر کلاسهای pre-intermediate (که آخرش هم نصفه اون ترم رو رفتم، چون به نظرم سطحش واسه ام پایین بود و دیگه هم کلاس نرفتم) .. گذشت تا مثلا 20-19 سالگی که سالهای دانشگاهم بودم و همینطوری گفتم برم یه تعیین سطحی بدم("نکنه ما هم فقط به خیالمون میرسه که انگلیسی بلدیم!") ، رفتم جهاد دانشگاهی ... که دیگه برعکس شده بود ، یعنی اعتماد به نفس و اینکه می دونستم مصاحبه داره باعث شد که خیلی راحت برخورد کردم و گفت کلاس لازم نداری...

حرفم اینه که این اعتماد به نفس خیلی مهمه انگار .. چه سر کلاس که توی همون کلاس شکوه هم شاید اگه حرف می زدم ، چارتا چیز یاد می گرفتم و فضا واسه ام دلچسب تر می شد ... یا توی مصاحبه اگه بهتر عمل می کردم و... من فکر می کنم یه نکته مهم در اینکه پیشرفت دوستان در زبان انگار خیلی وقتا کنده همین بحث عدم مشارکت در کلاس (حالا گاهی بخاطر تعیین سطح نامناسبه) ...

خوشحال میشم نظر بقیه رو هم بدونم .. اگه تجربه ای دارن در این زمینه ..

12. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

با جمله آخرت بسیار موافقم!

از سیمور هم به خاطر جوابش متشکرم و کاملا موافقم (پست های سیمور همیشه خوندنی و جالب انگیزن : دی)

نظر من هم مثل مبین اینه که بروید کلاس...! برای زبان خوندن به روش selfstudy به نظرم دو تا مرحله را باید پشت سر بذارید! یکی همون که مبین گقت، یعنی دو سه ترم برید کلاس و بعد تصمیم بگیرید خودتون بخونید یا با کلاس و مرحله ی دوم این که اگه تصمیم گرفتید خودت بخونید یک ترم بخونید و بعد از اون ترم جواب سوالات زیر را به صورت واقع بینانه بررسی کنید که
    1 آیا اگه کلاس میرفتید بیشتر و بهتر یاد میگرفتید یا الان بیشتر چیز یاد گرفتید؟
    2 آیا اگه الان برید تایین سطح بدید میتونید از پس همه سوال های اون آموزشگاه بر بیاد و برای ترم بعدی قبول بشید یا نه؟!
    با درنظر گرفتن جواب دوتا سوال بالا میتونید تصمیمی بگیرید با selfstudy پیش برید یا با کلاس و آموزشگاه
    --
    این را هم تاکید کنم که چون من خیلی وسواسی هستم یکی دو ترمی که خودم خوندم اینقدر ریز و حساس میشدم توی کتاب که اصلا کتاب را پاره پوره کردم و البته بعدش هم تایین سطح برای ترم بعدش قبول شدم
    این رو هم بگم که دیروز متوجه شدم که خیلی از زیر ساخت های speaking رو اصلا بلد نیستم و فقط توی این مدت که خودم خوندم داشتم دامنه لغاتم رو قوی میکردم چون خیلی بد جواب طرف رو دادم.تو رو به خدا کمکم کنید چون خیلی دوست دارم که یاد بگیرم
    selfstudy بزرگترین مشکلش فکر کنم همون speaking باشه ولی بقیه مهارت ها چی؟ اونا را میشه تقویت کرد! زبان که فقط لغت نیست !

14. 4 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

=

خوشحال میشم نظر بقیه رو هم بدونم .. اگه تجربه ای دارن در این زمینه ..

خب من مثل شما سن ندارم 16 سالمه و من کانون زبان ایران رفتم و در گروه تعیین سطح بالاترین نمره رو بین گروه خودمون آوردم ولی چون روزش سرما خورده بودم (گلو درد ) تو مصاحبه خوب نمیشنیدم مرده چند سوال پرسید نتونستم جوابشو بدم به جر چند تا !! خب من ترم های PRE خیلی برام مبتدیانه بود و ناراحت بودم طوری که میخواستم دیگه نرم از روش تدریس کانون هم خوشم نمیومد 2 ترم رو به زور رفتم بعد دیدم نه مثل اینکه رفته رفته داره جالب میشه الان Inter-3 هستم و سر کلاس به خاطر یک مقدار رو و زبونی که داریم اکثر هم کلاسی هام (تعریف از خود نباشه ) بخاطر جسارتم و صحبت کردن من ، تحسینم می کنند !! متاسفانه من سال بعد پیش دانشگاهی میرم به همین خاطر دیگه نمیتونم ار HIgh 2 بیشتر به کلاس برم .در کل اعتماد به نفس خیلی مهمه !! دوستانی رو میشناسم زبانشون شاید قوی تر باشه چون نمی تونن ارائه بدن عقب میمونن !! من رکورد کانون رو با این روم شکستم بین دوستان مدرسه که یه 15 نفری هستیم کانون میریم کسی تا حالا نمره 91 به بالا نگرفته ، من رفتم یه بار 94 گرفتم !!
    شما اگه خدای زبان هم باشی رو نداشته باشی صحبت کنی و بترسی از اشتباه کردن و غرور کاذب داشته باشی به جایی نمی رسید
    ببخشید در جمع اساتید پر حرفی کردم !!
    مبین

16. 3 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوستان، میشه راجع به S سوم شخص، توضیح بدید. چون توی بعضی از جاها، دیده میشه که S سوم شخص گذاشته نمیشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

He Say
    He Says

کدوم یکی درسته؟ و اگه باید حتماً گذاشته بشه، چرا توی بعضی از جاها اون رو به کار نمی برند؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •