تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 607 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان
    کسی اینجا هواپیمای ملخی نداره برامون بذاره؟؟؟!!!!
    بی زحمت دو موتوره باشه.
    يک ATR 72 دارم حجمش 88MB هست خواستيد بگيد براتون آپ کنم؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

سلام . من یه مشکلی دارم. من flight simulator x acceleration شرکت نوین پندار رو نصب کردم. حالا وقتی میخوام روش fspassengerx رو نصب کنم error میده. پیغامش اینه: XML.DLL not found . فکر کنم فایل XML.DLL توی محلی که flight simulator رو نصب کردم اصلا وجود نداره. لطفا هر کسی میتونه به من کمک کنه. خیلی متشکرم.
    من خودمم همين مشکل رو داشتم " شما اول به صفحه ي نخست مراجعه کنيد اونجا يک فايل همراه با توضيحات براي رفع مشکل هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

1

.

دنی جان قربون دستت اگه سالمه؟! البته اگر زحمتی نیست.

یـــا عـــلـــی

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دنی جان قربون دستت اگه سالمه؟! البته اگر زحمتی نیست.
    بابا چرابا این وضع ایده آل اینترنت مملکتمون زحمت آپلود رو بکشین؟ از شیر مرغ تا جوون آدمیزاد اینجا هست:
    FS9 FSX ATR-72-500 Flight One
    تووووپ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست نداری؟ C130 میخوای اینا:
    FSX
    کد:
    FS9
    کد:
    این هواپیماها گندست؟ دوشیزه ریزه میرزه تر یخوای؟ اینم کوچیکتر:
    Twin Otter
    کد:
    Last edited by Masoud.Neshat; 14-02-2010 at 14:10.

4. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام دوباره به همه ی دوستان.
    همگی کمک کنید تا مقاله ی آموزشی صفحه ی اول تاپیک رو بزرگ کنیم یعنی همونطور که این مقاله مبتدی نوشته شده و کاملا برای همه قابل فهم هستش اون رو گسترش بدیم تا موضوعات دیگری رو هم شامل بشه.
    به عنوان قدم اول هرکس یک بخش رو شروع کنه.
    واضح تر میگم. قراره موضوعات رو دسته بندی کنیم و در ورژنهای مختلفی از مقاله قرار بدیم. در آخر یک مقاله کامل که شامل تمام مقالات متفرقه میشه هم درست میکنیم برای کسانیکه کل مطالب رو یکجا میخوان.
    با این کار خیلی راحت میتونیم شبیه ساز رو جا بندازیم.
    هدف فقط FSX نیست و هدف خود هواپیما هستش. یعنی آموزش میدیم و بعد میگیم که مثلا این آموزش در FSX اینطوری پیاده میشه و یا در Flanker 2.5 اینطوری پیاده میشه.

مثلا اگر کسی تخصص داره توی هواپیماهای جنگی مثل Hornet خود بازی یا امثال اون دست به کار بشه و یک مقاله ی اساسی و خوب درست کنه.
    اگر کسی توی هواپیماهای جت تخصص داره حتما شروع کنه.
    یا اگر یکی میتونه توی ناوبری کمک کنه هم خوبه.
    ببینید هدف اینه که اگر کسی هر چیزی از FSX یا امثال اون رو خواست منبع خوبی به نام P30world داشته باشه.
    ببینید شما از هر موضوعی آموزشهاتون رو همراه با عکس به من بدین و مرتب کردن و ویرایش نهاییش رو انجام میدم تا آماده بشه.
    مقاله های شما باید:
    مثل همون چیزهایی باشه که خودتون باهاش یاد گرفتین. ببینید اگر شما توی مقاله میگین Nav.1 رو روی 119.90 تنظیم کن پس قبلش یا باید تو آموزشهای قبلی در مورد نحوه ی تنظیم Nav.1 توضیح داده باشین (یا باشن) و یا همونجا توضیح میدین.
    به زبون خودمونی نوشته نشده باشه. یعنی رسمی و با کلاس باشه.
    اسمتون زیرش باشه. اگر کپی هستش منبع داشته باشه.

فواید این کار:
    مطرح شدن اسم P30world و شخص شما به عنوان مرجع یک آموزش عالی و بزرگ
    در دسترس بودن یک مقاله ی آموزشی بسیار قابل فهم برای مبتدی ها.
    قابل استناد بودن به این صورت که سوالات دوستان و اعضا رو با استناد به صفحه ی فلان مقاله توضیح میدین و یا ارجاع میدین.

اگر پایه هستین که شروع کنیم.
    من خودم چند وقته شروع کردم و تنهایی خیلی سخته با توجه به اینکه من در زمینه ی FSX تقریبا آماتور هستم.

نظر و پیشنهاد فراموش نشه.

6. 6 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام . من یه مشکلی دارم. من flight simulator x acceleration شرکت نوین پندار رو نصب کردم. حالا وقتی میخوام روش fspassengerx رو نصب کنم error میده. پیغامش اینه: XML.DLL not found . فکر کنم فایل XML.DLL توی محلی که flight simulator رو نصب کردم اصلا وجود نداره. لطفا هر کسی میتونه به من کمک کنه. خیلی متشکرم.
    شما میتونی از صفحه ی اول این فایل رو بگیری ولی:
    FSX نسخه ی نوین پندار فقط و فقط برای آموزش هستش.
    منظورم اینه که اگر میخوای یک FSX بدون مشکل، بدون گیر کردن، بدون مشکل نصب پچ و اضافات و بدون مسخره بازی داشته باشی FSX معمولی رو از کسی بگیر یا بخر و نصب کن و بعدش FSX ACC رو روش نصب کن.
    شرکت نوین پندار (شاه دزد) اومده آموزش های بازی رو فارسی کنه ولی کل بازی و رجیستری اون رو دستکاری کرده و بازیش به هیچ وجه استاندارد نیست. (با توجه به تغییر Loader بازی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام...
    چه عجب آقای ایزی... گویا سرتون خیلی شلوغه...
    به تاپیک خودتون خوش اومدید.
    اقدامی که شما می خواید انجام بدید خیلی خوب و مفید هست. اما چون ایده از خود شما هست بهتر هست مدیریتش رو خودتون به عهده بگیرید. درسته که ما هم وظیفه داریم به شما کمک کنیم و در حد توان هم این کار رو انجام می دیم اما بهتره که شما خودتون تقسیم کار کنید و بگید چه کسی چه کاری انجام بده...
    من حاضرم کمک کنم. اما بهتره برای این که چند باره کاری نشه و کارها تکراری نشن بگید چه کسی چه کاری انجام بده...
    البته به دوستان جسارت نشه. این هم نظر من هست. و اگر کسی نظر بهتری داره ارائه بده.
    راستش این چند وقته من فقط سر می زدم به تاپیک و مطالب طولانی و بعضا خارج از مسائل آموزشی و بیشتر در زمینه دانلود هواپیما رو می دیدم خیلی حوصله خوندن پیدا نمی کردم.
    اما امیدوارم با طبقه بندی موضوعات آموزشی هواپیما یک منبع آموزشی خوبی درست بشه.
    راستی من از همه آماتور تر هستم. ما رو هم دریابید...
    ممنون.
    موفق باشید.

9. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام!
    من مدتها نبودم دلم براتون تنگ شده بود.
    بالاخره یه آموزش برای استفاده از کامپیوتر هواپیماهای شرکت های حرفه ای پیدا شد یا نه؟!من نمیتونم با اون هواپیماها پرواز کنم چون انگار قبل از پرواز باید به اون دستگاهه اطلاعاتی بدم که بلد نیستم.
    راستی آقای ایزی!چه عجب!چشمون به جمال شما روشن گردید!
    نصف هواپیماهام رو هم از دست دادم،اونایی که با خون دل دانلود کرده بودم همه بر اثر غفلت پاک شدن رفتن،الان اون هواپیما 5 مگی ها رو دارم اما 400-500 مگی ها رفتن و منو تنها گزاشتن!
    پرواز آنلاین پایه هستید؟
    راستی یه سوال مهم،من چند تا هواپیما دارم که ستاپ دارن و فقط با ستاپ نصب میشن و نمیشه محتویاط توشو دید،ستاپ ها هم خدا رو شکر کار نمی کنن،می خوام بدونم چجوری میتونم فایل ستاپ رو از بین ببرم و به محتویاط توش دسترسی داشته باشم تا بتونم با کپی کردنش توی پوشه aircraft شبیه ساز باهاشون پرواز کنم؟
    Last edited by grand theft auto; 15-02-2010 at 10:38.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام...
    چه عجب آقای ایزی... گویا سرتون خیلی شلوغه...
    به تاپیک خودتون خوش اومدید.
    اقدامی که شما می خواید انجام بدید خیلی خوب و مفید هست. اما چون ایده از خود شما هست بهتر هست مدیریتش رو خودتون به عهده بگیرید. درسته که ما هم وظیفه داریم به شما کمک کنیم و در حد توان هم این کار رو انجام می دیم اما بهتره که شما خودتون تقسیم کار کنید و بگید چه کسی چه کاری انجام بده...
    من حاضرم کمک کنم. اما بهتره برای این که چند باره کاری نشه و کارها تکراری نشن بگید چه کسی چه کاری انجام بده...
    البته به دوستان جسارت نشه. این هم نظر من هست. و اگر کسی نظر بهتری داره ارائه بده.
    راستش این چند وقته من فقط سر می زدم به تاپیک و مطالب طولانی و بعضا خارج از مسائل آموزشی و بیشتر در زمینه دانلود هواپیما رو می دیدم خیلی حوصله خوندن پیدا نمی کردم.
    اما امیدوارم با طبقه بندی موضوعات آموزشی هواپیما یک منبع آموزشی خوبی درست بشه.
    راستی من از همه آماتور تر هستم. ما رو هم دریابید...
    ممنون.
    موفق باشید.
    سلام.
    برای تقسیم کار که گفتید؛ چون من نمیدونم هرکسی تو چه چیزی تخصص داره برای همین نمیتونم بگم کی چیکار کنه. افرادی مثل بهرام چوبینه هم فکر میکنم دیگه سر نمیزنند که از تجربه ی خیلی بالاشون استفاده کنیم.
    ببینید یک منبع داریم که همون کتاب شرکت نوین پندار هست ولی اون کتاب واقعا توضیحاتش وحشتناکه و امکان نداره آماتورهایی مثل من با اون کتاب به جایی برسند چون یهو پریده سر اصل مطلب.
    فصل اول کتاب یعنی گواهینامه خلبان مبتدی یا دانش آموز یا Student Pilot License یا SPL رو تو مقاله ی صفحه ی اول داریم.
    یک نفر لازم داریم تا به همون زبون آموزش SPL آموزش گواهینامه خلبانی شخصی یا Private Pilot License یا PPL رو بزاره.
    1- یه نفر برای گواهینامه آلات پروازی یا Instrument Rating
    2- یه نفر برای گواهینامه خلبانی بازرگانی یا Commercial Pilot License یا CPL
    3- یه نفر برای گواهینامه خلبانی خطوط هوایی یا Airline Transport Pilot یا ATP
    4- یه نفر برای پروازهای نظامی (شامل سوختگیری هوایی، نشست و برخواست از ناو، نوع حرکات و غیره...
    5- یه نفر برای پروازهای پهن پیکرها مثل 747 و 737
    6- یه نفر برای آموزش ملخی ها و توربو پراب ها
    7- یه نفر برای آموزش بازی آنلاین
    8- یه نفر برای آموزش ناوبری و نحوه ی مکالمه با برج

توضیحات:
    لازم نیست همه ی این کارها رو با هم انجام بدیم. میتونیم یکی رو کامل کنیم و بعد سراغ کار بعدی بریم.
    ببینید برای مثلا شماره ی 1 توی مقاله آموزش فرود ILS رو داریم. دیگه لازم نیست این آموزش داده بشه. فقط کافیه همون کپی بشه و ایراداتش برطرف بشه و کامل تر هم بشه.
    یا مثلا برای شماره ی 4 آموزش نشستن بر روی ناو توی مقاله موجوده و باید تکمیل بشه.
    اینارو میگم که دوباره کاری نشه.

راستی یه نفر رو هم میخوایم که FSpassengerX آموزش بده.
    در ضمن توجه کنید که اساس آموزش FSX ACC هستش.
    من خودم خیلی از منابع رو تهیه کردم. مثلا کل قوانین مکالمات با برج رو دارم. و یا آموزش FSP رو کم و بیش آماده کردم.
    فقط باید شروع کنیم.

سلام!
    من مدتها نبودم دلم براتون تنگ شده بود.
    بالاخره یه آموزش برای استفاده از کامپیوتر هواپیماهای شرکت های حرفه ای پیدا شد یا نه؟!من نمیتونم با اون هواپیماها پرواز کنم چون انگار قبل از پرواز باید به اون دستگاهه اطلاعاتی بدم که بلد نیستم.
    راستی آقای ایزی!چه عجب!چشمون به جمال شما روشن گردید!
    نصف هواپیماهام رو هم از دست دادم،اونایی که با خون دل دانلود کرده بودم همه بر اثر غفلت پاک شدن رفتن،الان اون هواپیما 5 مگی ها رو دارم اما 400-500 مگی ها رفتن و منو تنها گزاشتن!
    پرواز آنلاین پایه هستید؟
    راستی یه سوال مهم،من چند تا هواپیما دارم که ستاپ دارن و فقط با ستاپ نصب میشن و نمیشه محتویاط توشو دید،ستاپ ها هم خدا رو شکر کار نمی کنن،می خوام بدونم چجوری میتونم فایل ستاپ رو از بین ببرم و به محتویاط توش دسترسی داشته باشم تا بتونم با کپی کردنش توی پوشه aircraft شبیه ساز باهاشون پرواز کنم؟
    سلام.
    با استفاده از WinRAR بعضی از فایلهای Setup رو میشه باز کرد. امتحان کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام، یک مقاله در مورد VOR دارم، که البته تو فوروم دیگه ای گذاشتمش، با ذکر اسم اون فوروم می تونم اینجا هم بگذارم.
    Last edited by iq-boy; 15-02-2010 at 13:44.

13. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام، یک مقاله در مورد VOR دارم، که البته تو فوروم دیگه ای گذاشتمش، با ذکر اسم اون فوروم می تونم اینجا هم بگذارم.
    الان هم دارم رو 747-400 pmdg همراه با fs2crew کار می کنم، شاید بتونم مقاله خوبی در این زمینه ارائه بدم... .
    حالا کی شروع کنیم؟ همین الان خوبه ؟
    آره حتما شروع کن.
    فقط هواپیمایی که آموزش میدی پیش فرض بازی باشه خیلی بهتره.
    در مورد حق کپی رایت هم بگم که شما اسم نویسنده رو برای مقاله هاش بنویسید و برای چیزهایی هم که خودتون مینویسید اسمتون رو بگین و مطمئن باشین حقی از کسی ضایع نمیشه.
    این مقاله رو به اسم این تاپیک و انجمنهای P30world درست میکنیم.
    نوشته هاتون رو توی فایلهای Word ذخیره کنید و اسم فایل رو حتما هم نام با آموزش بزارید. چون من میخوام دسته بندی و مرتب کنم خیلی وقت میگیره هی مقاله ها رو باز کنم و بخونم تا متوجه بشم چیه.
    اول مقالتون تو یک خط توضیح بدین این مقاله شامل چیه.
    مثلا:
    آموزش فرود ILS به همراه تنظیم کورس و استفاده از Auto Pilot

فایلها رو زیپ کنید و یه جایی آپلود کنید. RapidShare هم بود اشکالی نداره.
    فقط نکته ی مهم:
    لینک آموزشها رو توی تاپیک قرار ندین چون همینطوری که آموزشها رو PDF میزاریم همه جا به اسم خودشون پخش کردند وای به حال اینکه Word بزاریم.
    توی پ.خ برام بزارین.
    ممنون از همکاریتون.
    میخوام برای عید کارهای نهایی و بازبینی آخر رو انجام بدیم.

15. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •