سلام
VCD & DVD Cutter Professional 4.1.3.0
http://rapidshare.com/files/196189572/VCD_DVD_Cutter_Professional_v4.1.3.0_CW.rar
سلام
VCD & DVD Cutter Professional 4.1.3.0
http://rapidshare.com/files/196189572/VCD_DVD_Cutter_Professional_v4.1.3.0_CW.rar
اون نرم افزار که تبدیل به MKV نداره که ما بخوایم تنظیماتی رو هم انجام بدیم !
AVCWare MKV Converter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام برای بریدن ویدئو با فرمت 3GP از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد
اول از شما ممنونم دوست خوبم .
اما من موندم یه نفر حر فه ای وجود نداره که تو کار Convert کردن وارد باشه ؟!
این نرم افزاری که معرفی کردین هم از اسمش معلومه و هم تو سایتش نوشته :
که MKV رو ورودی میگیره . خروجی نمیده که !
Input File Format Supported Video MKV Image BMP, GIF, JPEG, PNG Output File Format Supported Video AVI, MPEG, WMV, MP4, MPEG-4, DivX, XviD, MOV, H.264/MPEG-4 AVC
ممنون دوست عزیز
ولی این نسخه چیزی مه من می خواستم نیست آخه اسم اصلی نرم افزار vcd&dvd cutter (fast test)
شما از نرم افزار Any Video Converter Professional استفاده کن امیدوارم مشکلت حل بشه .(حجم: 25.6 مگابایت)
دانلود مستقیم :
لینک کمکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد و منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Traceur; 28-11-2010 at 04:13.
سلام.
دوستان عزیز... بعد از تغییر دادن به این همه فرمت از نوع AVI هیچ کدومشون توی دستگاهها پخش نمیشن! هر فیلمی که تبدیل می کنم و میدم دست مشتری پخش نمیشه!
یک فرمت درست و حسابی معرفی کنید که پخش بشه و کیفیت هم بالا باشه! منظورم از این که پخش بشه اینه که بر روی اکثر دی وی دی پلیرها پخش بشه!
با تشکر!
راستی فرمت MPG رو اکثر دستگاههای دی وی دی پلیر پخش می کنن؟!
اگه فرمت فایل MPG باشه و تمام خصوصیات که در تنظیمات برنامه وجود داره بر روی بالاترین کیفیت قرار بدیم در فرمت تغییری ایجاد میشه؟!
ممنون دوست عزیز بهتر از هیچیه .
ولی خوب یه برنامه ضعیف هستش مثلا اون Skin اش که کل Desktop رو میگیره و نداشتن H.264 Codec برای تبدیل به MKV .
اگه کسی برنامه دیگه ای سراغ داره بگه اگر هم نه که هیچی .
مرسی .
ای بابا از صفحه قبل ما هر چی بهت پیشنهاد میکنیم شما یه ایرادی میگیری
این نرم افزار از فرمتی که شما میگی هم پشتیبانی میکنه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)