تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 775 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض سلام

نقل قول نوشته شده توسط omid.com
    سلام

دوست عزیز

دقیقا" که باز بینی کنید مشخصه شما هنگامی که میخواهید کد رو وارد کنید آیدی خودتون رو مینویسید ضمن اینکه بایستی آیدی از میل رو هم داشته باشید
    با دقت که ریزه کاری ها رو ببینید متوجه مطلب میشید چون پاسخ با اون ارسال میشه

ضمنا" با این میتونید کارهای دیگری هم بکنید که........

موفق باشید

موفق باشید
    سلام اميد جون

براي اينكار بايد آدرس ايميل mail داشته باشيم چون من هر چي روي يكي از آيدي هام نامه را باز كردم اتفاقي نيفتاد

و بدون هيچ چيز خاصي باز شد البته من از طرف يك آيدي ديگم از ياهو فرستادم ولي كار نكرد.

بايد براي قسمتي كه نامه را سند مي كنم از جستجو گر فاير فكس استفاده كنم.

توي فيلم اون با يك آيدي ديگه وارد mail شد ولي توي قسمت از طرف كسي كه ميل را زده آيدي ديگه اي وارد

كرد كه پسوند mail نداشت .

ميشه يكم بيشتر توضيح بدين لطفا"
    Last edited by layenz; 25-08-2006 at 01:12.

داره خودمونی میشه mrt2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

12

دوستان يه راه براي بدست آوردن پسورد ياهو بدون استفاده از برنامه هايي مثل Magic ps مي خواستم.لطفا راهنماييم كنيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ببخشيد من از هك هيچ چي نميدونم !

مي خواستم بدونم آيا اين امكان وجود داره كه با داشتن آي پي آدرس يك شخص ، ردش رو بگيريم و بفهميم كه چه سايت ها و كلا كجا ها ميره ؟

اگه اين امكان وجود داره ، بفرمايين چطوري ميشه اين كار رو كرد ؟

آيا افرادي كه مثل من هيچ چي از هك نميدونن ميتونن اين كار رو بكنن ؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

در جواب شما باید بگم که با داشتن ای پی شخص میشه فهمید از کجای دنیا داره چت میکنه و میشه رو سیستمش تروجان ریخت که در این صورت تمام سیستم قربانی رو میتونی کنترل کنی ( ولی تروجا ریختن رو سیستم همیشه ساده نیست ) اموزشش تو انجمن هستش سرچ کنی پیداش میکنی . زیاد سیستم هک نکن گناه داره بیچاره
    موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    در جواب شما باید بگم که با داشتن ای پی شخص میشه فهمید از کجای دنیا داره چت میکنه و میشه رو سیستمش تروجان ریخت که در این صورت تمام سیستم قربانی رو میتونی کنترل کنی ( ولی تروجا ریختن رو سیستم همیشه ساده نیست ) اموزشش تو انجمن هستش سرچ کنی پیداش میکنی . زیاد سیستم هک نکن گناه داره بیچاره
    موفق باشی
    خيلي از توجه شما ممنونم

راستش من قصد مزاحمت براي كسي رو ندارم .

من خودم ميتونم كشورش رو بفهمم ولي ميخواستم بدونم كه چه سايت هايي رو نگاه ميكنه و كلا ردش رو دنبال كنم ببينم كجاها ميره ، همين !

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

قابل توجه شما- اگه آي پي يه نفر رو داشتي باشي مثل اينه كه آدرس خونه اون رو داشته باشي! حالا ديگه بستگي به علم و قدرت و عقل شما داره كه چه طور وارد خونه اون فرد بشي !

اگه آي پي فرد مقابلتو داشته باشي و بتوني با استفاده از حفره هايي كه در كامپيوتر اون وجود داره وارد كامپيوترش بشي ديگه ميتوني هر كاري كه به فكر ميرسه انجام بدي !.درست مثل اينكه پشت سيستم خودت باشي !

ميتوني وارد Ie بشي و در قسمت history بگردي كه تو چه سايت هايي ميره !
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    يه راه ديگه هم هست البته مخصوص آدم هاي زرنگ - اگه به سيستم طرف مقابلت دسرسي داره يه كيسه (ديسكت) بگير و كوكي هاي اونو كپي كن !!! بعد بيا خونه اين كوكي ها رو به اپرا ايمپروت كن بعد برو تو كوكي اديتور اونجا ميتوني آدرس تمام سايت هايي كه طرف مقابل شما به انها وارد شده رو ببني حتي مهمتر از همه ميتوني ه جاي اون وارد قسمت كاربري بشه و ببيني كه اونجا چي كار مي كنه با كي ميگرده يا اصلا چه كارست!

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

9

كسي نميدونه چه جوري ميشه YIntai رو دوباره فعال كرد؟الان هيچي نشون نميده اگه كسي مثله اين برنامه اي سراغ داره معرفي كنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

اينجا مطرح كردم ولي انگار كسي چيزي نميدونه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما هم منتظريم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
    قابل توجه شما- اگه آي پي يه نفر رو داشتي باشي مثل اينه كه آدرس خونه اون رو داشته باشي! حالا ديگه بستگي به علم و قدرت و عقل شما داره كه چه طور وارد خونه اون فرد بشي !

اگه آي پي فرد مقابلتو داشته باشي و بتوني با استفاده از حفره هايي كه در كامپيوتر اون وجود داره وارد كامپيوترش بشي ديگه ميتوني هر كاري كه به فكر ميرسه انجام بدي !.درست مثل اينكه پشت سيستم خودت باشي !

ميتوني وارد Ie بشي و در قسمت history بگردي كه تو چه سايت هايي ميره !
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    يه راه ديگه هم هست البته مخصوص آدم هاي زرنگ - اگه به سيستم طرف مقابلت دسرسي داره يه كيسه (ديسكت) بگير و كوكي هاي اونو كپي كن !!! بعد بيا خونه اين كوكي ها رو به اپرا ايمپروت كن بعد برو تو كوكي اديتور اونجا ميتوني آدرس تمام سايت هايي كه طرف مقابل شما به انها وارد شده رو ببني حتي مهمتر از همه ميتوني ه جاي اون وارد قسمت كاربري بشه و ببيني كه اونجا چي كار مي كنه با كي ميگرده يا اصلا چه كارست!
    راستش من اصلا از چت استفاده نميكنم و آي پي رو هم از طريق ايميل دارم .

آيا از اين طريق هم ( يعني داشتن آي پي از طريق ايميل ) ميشه وارد سيستم شد ؟

آيا من كه هيچ چي از هك نميدونم ، ميتونم اين كار رو ياد بگيرم يا اينكه كار مشكليه ؟

اگر يادگيريش زياد سخت و حرفه اي نيست ، لطفا بگين كدوم قسمت رو بايد مطالعه كنم ؟

داره خودمونی میشه faramoosh shode's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    nEvEr NeVeR lAnD

14 من چیزی از هک سر در نمیارم.........Help Me

سلام!
    کسی میتونه بگه که چه جوری میشه IP یک شخص رو به دست آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متشکرم.

Don`t Forget me!!!!ِ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •