دوست عزیز من میگم ماشین مدل پایین شما سراغ اسکانیا و رنو و FH میری؟تو همون پست بالا خدمتتون عرض کردم ماشین هایی مثل اینتر ناش مثل ماک مترو و چیزایی تو همین سبک رو باید مد نظر قرار بدین
دوست عزیز من میگم ماشین مدل پایین شما سراغ اسکانیا و رنو و FH میری؟تو همون پست بالا خدمتتون عرض کردم ماشین هایی مثل اینتر ناش مثل ماک مترو و چیزایی تو همین سبک رو باید مد نظر قرار بدین
هردوش ماشین های خوبیه و خیلی از راننده ها ازشون راضین به فکر گاریشم باشین
برای چی می خواهی حالا اگه بتونی وامی چیزی جور کن یه فراز نو یه گاری دست دو بگیر حداقل دو سه سالی راحتی وامت میدی
دوستان گرامي، محبت كنيد و سوال و جواب و ارائه نظرات خودتان را در مورد خريد و استفاده و نگهداري و مشخصات مختلف كاميونها را در پستهاي مفصل تر و جامع تري بنويسيد، تا از بار علمي تاپيك كاسته نشه،
بطور مثال چندتا سوال مختلف و نظرات گوناگون رو در يك پست بنويسيد تا جوابها هم بطور كاملتري در پستهاي بعدي داده بشه، و در اين بين ميتونين مشخصات فني و حدود قيمت موارد مورد نظر را هم بنويسيد تا پاسخهاي كاملتري داشته باشيد.
اينجوري از تعداد پستهاي كوتاه و تك سوالي و يك خطي جلوگيري خواهد شد.
تشكر
خودروی بهینه سازی شده فوق سنگین تاک بر «صیاد» با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش عملیاتی شد.
به گزارش جام جم تانک بر صیاد قابلیت جابجایی تانک و ادوات زرهی سنگین تا وزن ۲۰۰ تن را دارد و علاوه بر سرعت بالا، طراحی اتاق راننده آن نیز ارتقا یافته و در شرایط مختلف جوی و جاده قابلیت مانور فراوانی دارد.
امیر پوردستان در مراسم بهره برداری از این تانک با اشاره به اینکه فضای جدیدی از تهدیدات پیش بینی می شود، گفت: برای آمادگی بیشتر باید قابلیت ها و استعدادهای لازم نیز طراحی شود که طرح "صیاد" در راستای این آمادگی هاست.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: با همت مهندسان و رسته فنی نیروی زمینی خودروی فوق سنگین تجاری تبدیل به خودرویی تاکتیکی و عملیاتی و تانک بر شد که قابلیت های مختلفی در افزایش تحرک و جابجایی تانک و ادوات سنگین زرهی دارد.
پوردستان خاطرنشان کرد: با استفاده از این تانک بر پیشرفته علاوه بر افزایش سرعت، توان جابجایی ادوات هم ارتقا یافته است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که نفهمیدم گاری میگن یا fh رو
اگه گاری رو میگن واقعا خسته نباشید اگه FH میگنه![]()
منظورشون اون کشنده fh هست
مدل 610 اسبی رو دارن تولید می کنن که شاسی رو تقویت کردن و وینچ اضافه کردن![]()
والا از این کار متعجب نشدم تو ایران از این کارا زیاد انجام شده موتور پژو میذاریم روی پیکان موتور پیکان میذاریم روی پژو و......
همچین میگن تانک بر صیاد انگار از سیر تا پیازش رو اینا طراحی کردن یه تقویت شاسی رو اهنگر سر کوچه ما هم انجام میده احتیاج به این همه تبلیغات نیست.
دوستان قیمت کامیونت کاویان 6 تن مدل 85 الان چقدره؟
یه بنده خدایی آگهی کرده 38 تومن به نظر شما میصرفه؟
این نوع ماشین خرجش بالا هست؟
چه مزایا و معایبی داره؟
فکر نکنم ماشین جالبی باشه اما همسایمون یکی داره ازش راضیه قیمتشون نمی دونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)