آیا در سرعت بالا 206می گه این است خودرو ی ملی فکر کنم سمند می گه تو سرعت160تا ؟
آیا در سرعت بالا 206می گه این است خودرو ی ملی فکر کنم سمند می گه تو سرعت160تا ؟
206 رو فکر نکنم ولی سمند رو شنیدم که سرعت بالا میری میگه این است خودرو ملی که مطمئن نیستم
اگه هم باشه چون سمند خودرو ملی اینطوری میشه 206 که خودرو ملی نیست![]()
206 این مورد رو نداره فقط سمند داره سرعت 200 تا
آیا امکان داره روی 206 این کار رو کرد یه پسر خاله دارم عاشق این طور کار هاست مثلا تو سرعت 140تا بگه این است خودرو ی ملی
سلام
الان رفتم بنزین زدم یه تغییری حاصل شد ماشین با نیش استارت روشن میشه یعنی همین که اشاره میکنی میچرحونی روشن میشه صدا استارت خوردن هم یه جورایی نمیاد اصلا !در صورتی که قبل این باید یه 1-2 ثانیه ای نگه میداشتم روشن شه و استارت هم زیاد صداش میامد ! حالا بخاطره بنزین هست یا چیز دیگه؟ از همون پمپ زدم که قبلا میزدم سوپر هم زدم
راستی 40 تا پرپر بنزین گرفت یه 10 لیتری داشت سر ریز سر ریز کردم 40 تا گرفت
360 تا منو با این 40 لیتر آورده الان مصرف متوسط چقدر میشه دقیق؟
بعد یه چیز دیگه آمپر 206 زود حرکت میکنه؟ چون تو پرشیا مثلا بنزین میزدی همون موقع آمپر خرکت نمیکرد و کم شدن رو نشون نمیداد فرداش روشن میکردی میدیدی شده نصفبر فرض ! اما این الان بنزین فول کردم که آمپرش هم رفت به طاق چسبید بعد 40 کیلومتر از خط اول کمی پایین تر امده . میخواستم بدونم آمپرش همون موقع عمل میکنه ؟
بعد زمانی که بنزین داشتم میزدم آمپر رو خط 4 بود (خط یکی مونده به آخر منظورم هست ) 40 تایی که گرفته درست هست ؟ شناور فعلا سالم کار میکنه؟
راستی قسمت انژکتور من زیاد صدا میده تق توق میکنه تو اتاق هم وقتی درجا باشه پنجره ها هم بالا باشه صدا کاملا شنیده میشه !
nدوستان راستی یه سوال دیگه مگه نمیگن یه سرعت ثابت تو دنده ثابت برا چند دقیقه برا موتور ضرر داره پس کروز کاری جز ضرر نداره ؟
مثلا بخوایم یه اصفهان بریم کروز بذاریم رو یه سرعتی حالا 120 همینجوری بره موتور آسیب میبینه ؟
Last edited by isbn; 04-07-2011 at 22:50.
خب اگه دور موتور بالا باشه و ثابت بمونه { مثل خانوما 100 در صد موتور هوا میره }شما باید تمرین کنی و یاد بگیری چطوری با دور زیر 3500 تا فرز باشی. وگرنه اگر دقت کنی شاید حداقل 50 درصد خانمها مخصوصاً اگه تازه کار باشن پرگاز رانندگی میکنن چون به دور موتور خیلی توجه ندارن ولی با اینجال معمولاً سرعتشون کنده و با دور بالا آهسته میرونن.
راستی من احساس می کنم ماشین بالای 3 هزار تا تازه خودش رو پیدا میکنه و شتابش 2 برابر میشه برای همین خیلی حال میکنم.
داداش فقط سمند روی 180 این رو میگه { تست شده } وقتیا ن رو گفت نمیدوید نزدیک بود تصادف کنیم ...اخه همه زدند زیره خندهآیا در سرعت بالا 206می گه این است خودرو ی ملی فکر کنم سمند می گه تو سرعت160تا ؟
![]()
مثل اینکه پسر خالتم می خواد بخنده این کار رو کرده روی 206 ... حالا چطوری انجامش داده ؟؟ 206 که از اون دستگاهها نداره !!!!آیا امکان داره روی 206 این کار رو کرد یه پسر خاله دارم عاشق این طور کار هاست مثلا تو سرعت 140تا بگه این است خودرو ی ملی
من با سمند تا 190 تا هم رفتم اما هیچی نگفت.نمیدونم شما چطور رو 180 تا گفته.
سمندی که من تست کردم مدل 90 بود.
سمند برای من نبود اما مدلش 87 بود و همون زمان ها هم بودش { مال پسر خالم بود } .من با سمند تا 190 تا هم رفتم اما هیچی نگفت.نمیدونم شما چطور رو 180 تا گفته.
سمندی که من تست کردم مدل 90 بود.
200 کیلومتر سمند راه میره ؟؟ یا خدا ...180 رو بزور پر کردیم با این وضع جاده و اینکه این ماشین به این سنگینی 200 تا نمیره مگر اینکه جاده شیب داشته باشه یکم.{ البته فکر می کنم اینطوری باشه ولی چون سمند تا حالا نداشتم و نروندم مطمعا نیستم }
206 که هیچی نمی گه من رفتم
واقعا سمند میگه؟ من فکر کردم یه جوک بود!
آخه جوش اینکه سمند سرعت 150 میگه این است خودروی ملی سرعت 180 بالا میگه این بود خودروی ملی!![]()
Last edited by hoomi_gta; 06-07-2011 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)