تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 1081 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

راستی یه سوال اینترنت سکوریتی با آنتی ویروسش چه فرقی داره؟؟؟؟ کدومیکی محافظت همه جانب تری میکنه؟؟؟؟ کدومیکی بیشتر از سرعت کامپیوتر و اینترنت میگره اگه میشه یکم توضیح بدین
    1-اینترنت سکوریتی
    2-اینترنت سکوریتی ( سرعت شاید در حدی که حس نشه اما سرعت نت رو بعید می دونم اصلا بگیره)

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام .من kaspersky 7 دارم.نمی دونم چرا وقتی روشن است نمی گذارد من در وب بروم...مگر اینکه کلش را خاموش کنم...تا قبل از این درست کار می کرد .بهد از یه بار اپدیت کردن و ری استارت کردن دستگاه حالا دیگر هیچ صفحه ای را نمی گذارد من باز کنم یعنی مثلا وقتی می زنم گوگل همین طوری فایر فاکس می گردد تا صفحه را باز کند ولی انگار صفحه باز نمی شود....reset را هم امتحان کردم و نشد....دقیقا از یک ساعت به بعدی که اونو اپدیت می کنم این اتفاق می افتد...(یعنی از دیشب به بعد) ...انگار که اون فایل اپدیت مشکلی داره....وقتی بر می گردم به 3 .4 روز پیش مشکلی نداره ولی زمانی که به جدید ترین اپدیتش برمی گردم دیگه نمی زاره صفحه ای را باز کنم......نمی دونم چیکار کنم...
    سلام دوست عزیز

اگر از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنی سرویس Parental Control آن را غیر فعال کن ببین مشکل حل

می شود یا نه ؟

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چطور میشه فایلهای آپدیت kasper sky internet security 7...120 رو نگه داشت تا با هر بار عوض کردن ویندوز مجبور نباشم یکبار دیگه 15 الی 20 مگا بایت فایل رو دانلود کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    جواب این سوال چی بود ؟!

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما به مسير زير بريد و از پوشه Bases يك كپي در درايو ديگه بگيريد تا در صورت لزوم استفاده كنيد:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7\Bases

پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس

پيش فرض

سلام.

من خودم كه ناد32 هستم...! ولي براي داداشم امتحاني كاسپراسكاي 7 ريختم...! كه از سايت كمياب آنلاين دانلود كردم... . خب همه چيز خوب پيش زفت و من بهش ليسانس رو معرفي كردم اما وقتي رو اينترنت ميرفتم همش ميگفت كه ليسنزت غير نعتبره و بايد ليسنز بخري...!!!!!!!!!!!!!

آيا ميشه از اين پيام راحت شد...؟!!!!!!

مرسي... .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.

من خودم كه ناد32 هستم...! ولي براي داداشم امتحاني كاسپراسكاي 7 ريختم...! كه از سايت كمياب آنلاين دانلود كردم... . خب همه چيز خوب پيش زفت و من بهش ليسانس رو معرفي كردم اما وقتي رو اينترنت ميرفتم همش ميگفت كه ليسنزت غير نعتبره و بايد ليسنز بخري...!!!!!!!!!!!!!

آيا ميشه از اين پيام راحت شد...؟!!!!!!

مرسي... .
    كمپاني كاسپر با انتشار نسخه هاي جديد محصولات خود كه پيشرفتهاي قابل قبولي هم از نظر هوش مصنوعي داشته نسبت به كليدهاي منتشر شده در اينترنت كه استفاده همگاني هم پيدا كرده بسيار حساس شده و كليدهاي بسياري را در ليست سياه قرار داده.تنها راه حل براي رفع مشكلي كه براي شما پيش اومده پيدا كردن يك كليد معتبر هست كه هنوز وارد ليست سياه نشده كه خوشبختانه در انجمن مربوطه چندتايي كليد فعال وجود داره.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شما به مسير زير بريد و از پوشه Bases يك كپي در درايو ديگه بگيريد تا در صورت لزوم استفاده كنيد:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7\Bases
    برای من کار نمی کنه
    چند بار امتحان کردم ولی مییگه فایل یا فولدر پیدا نمیشه

File Or Folder Not Found

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

برای من کار نمی کنه
    چند بار امتحان کردم ولی مییگه فایل یا فولدر پیدا نمیشه

File Or Folder Not Found
    دوست عزيز قبل از اينكه شما به مسير فوق بتونيد دست پيدا كنيد بايد كاري را كه ميگم انجام بديد تا فايلها از حالت Hidden خارج شده و قابل مشاهده شوند:

ابتدا My Computer را باز كنيد.
    از منوي Tools گزينه Folder Options را انتخاب كنيد.
    در پنجره اي كه براي شما باز ميشه گزينه View را انتخاب كنيد و مطابق شكل زير عمل كنيد:

با انجام اينكار شما به راحتي به مسير ذخيره شدن آپديتهاي كاسپر خواهيد رفت.
    پس از كپي گرفتن از پوشه Bases دوباره تغييرات را بجاي اول برگردونيد تا فايلهاي Hidden قابل نمايش نباشند و هر موقع كه تمايل داشتيد كه از پوشه Bases كپي بگيريد مجدد مطابق شكل فوق عمل كنيد.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خوب من هم همین کار رو می کنم ولی نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام،مشكلي با اين آنتي ويروس دارم كه در قسمت اخطارها در صفحه اصلي مي گويد كه آپديت كن ولي وقتي آپديت مي كنم Update Is Not Required مي دهد.من از ورژن 6 Personal استفاده مي كنم ولي در Internet Security7 هم همين پيغام مي آيد.چطوري اين مشكل را حل كنم؟درضمن Key روي آنتي ويروس ام هم Blacklist نيست.درضمن آن بالوني كه براي درخواست Update كردن آنتي ويروس بالا مي آيد اين پيغام هم نوشته شده است:The Threat Signatures Are Out Of Date زير اين هم لينك Update Now هست.
    Last edited by cheetoz_motori; 10-11-2007 at 13:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •