حالا یه چیزی در مورد کی بورد (نمیدونم چییهشاید اونایی که می خوان با کی بورد سخت افزاری فارسی بنویسن اینجا یه چیزایی پیدا کنن البته شاید)
Change hardware keyboard layout
ادامه دارد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یه چیزی در مورد کی بورد (نمیدونم چییهشاید اونایی که می خوان با کی بورد سخت افزاری فارسی بنویسن اینجا یه چیزایی پیدا کنن البته شاید)
Change hardware keyboard layout
ادامه دارد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 11:14.
اینم نمی دونم چیه!!! ولی باسه X1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 11:09.
آقا حمید فقط آدرس رو کپی کنی بهتره
مثلآ اینطوری میشه
URL نمیخواد. ممنون از پستهای مفیدتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی میشه کلاس این مموری 6 باشه...micro sd 16 بیشتر نزده...اونم فقط sandisk....قیمت خود سایت ساندیسک 90$ اما قیمت تو ایران 100 تومان...
بیخود 8گیگ گرفتم...به شمام پیشنهاد میکنم اگه مموری نگرفتید یه جا 16 بگیرید...
من تو سایت موبایلستان با راهنمایی مهران عزیز کیجن بازیها رو که خودش گذاشته بود پیدا ، نصب و مشکل رو برای رجیستر کردن بازیهای x1 حل کردم
Last edited by derakhshani; 12-02-2009 at 01:25.
تاجائی که من می دونم در حال حاظر تو ایران 16 گیگ تا کلاس 2 بیشتر نیست که این کلاس سرعتش برای همچین دستگاهی پایینه و حداقل باید 4 باشه و خرید کلاس 2 کار صحیحی نیست چون اذیت می کنه !!! ولی 8 گیگ تا کلاس 6 هم موجوده در ایران !!!
کلا تو سایت san disk بری اخرین میکرو sd همینه...حتی transcend هم تکنولوژی ساخت 16 گیگشو هنوز نداره...سان دیسک اولین شرکتی که 16 گیگ زده...
نینجا خریده اگه بگه سرعتش خوبه یا نه ممنون میشیم...
این نظر یکی هست که واسه htc hd خریده ....
I bought this 16 Gb microSDHC for my ppc (a HTC Touch HD) and it works perfectly. Surprinsingly the speed seems higher than class 2. It's pretty fast. It never blocked until now.
It allows me to store at least 14 full movies and 2.000 songe.
Great works.
و نظر یکی دیگه که میگه سرعتش زیاده و مثل کلاس 4 هست...
Good transfer speed. Although it is Class 2 rated, it performed almost like a Class 4.
Last edited by hesamkowsar; 12-02-2009 at 02:20.
کاش این سایت ها به ایران هم جنس میفرستادن !!!![]()
![]()
کاش این سایت ها به ایران هم جنس میفرستادن !!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)