سلام چند تا سوال 1.شما چند نفرید؟2.این سرویس که هنوز راه نیوفتاده رو شما جه جوری فهمیدیکه هم خوبه هم نتیجه گیری کردی؟3.خداییش اگه از همون شرکتی خودتو معرفی کن بیشتر اشنا شیم خب جرم که نمی کنی می خوای تبلیغ کنی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام چند تا سوال 1.شما چند نفرید؟2.این سرویس که هنوز راه نیوفتاده رو شما جه جوری فهمیدیکه هم خوبه هم نتیجه گیری کردی؟3.خداییش اگه از همون شرکتی خودتو معرفی کن بیشتر اشنا شیم خب جرم که نمی کنی می خوای تبلیغ کنی؟
Last edited by hamidrashti; 22-01-2010 at 22:19.
نشد دیگه قرار بود تست بگیری نکنه نتیجه ping , ... خیلی با اندیشه و پارس آنلاین متفاوته میخوای روشهای جدیدتری برای مقایسه بما یاد بدی؟!
بعضی دوستان هم میگن که شرکت هنوز راه نیفتاده بعد شما میگی همه چی عالیه!
چون بجز شما کسی خبر از کیفیت شبکه نداده پس زیاد نمیشه حرف شما رو جدی گرفت
آقا لطفا این بحث رو تموم کنید.این چه جور رقابتیه!
هر کی دوست داره هر جا میخواد میره.من به شخصه از گیلانت خوشم نیومد.باز رفتار دامون بهتر بود.
اره راست میگی. متاسفانه تو نمایشگاه شرکتا 90% حرفاشون تخریب اندیشه و پارس آنلاین بود که اره اینا چنینن و چنانن و ما گلیم توپیم. من در این مورد نظری ندارم ولی میدونم اندیشه که منم الان دارم ازش سرویس میگیرم داره یه استانو سرویس میده و تونسته از عهده این همه کاربر بر بیاد ولی آقایون هنوز سرویس نداده مدعی هستن. بیان سرویس بدن ببینم چیکارن اگه خوب بودن خیالی نیست سرویس میگیریم ازشون . ولی تا اون موقع کلاس یک سرویس دهنده رو از خودشون نشون بدن نه اینکه با تخریبو وعده های غیر واقعی ماها رو گمراه کنن. ماها خودمون بلدیم قضاوت کنیم بهتر سرویس دهنده ها فقط بیان سرویسشون ارائه کنن. قضاوت با ماها
طرفدارها هم الکی بجون هم نیفتن![]()
خیلی خیلی ممنون از دوستانی که جواب منو دادن!!
من نگفتم که بحث کنیم گفتم یه تست بیگر
باید بحث کرد تا ببینم کدوم ISP بهتره دیگه اگه بحث نکینم پس بهتره تاپیک رو ببندن هرکی از هرجا دوست داره بره بیگره![]()
منطورم اینه که دلیل درست بیارن.نگفتم بحث نکنین.
گیلانت تو نمایشگاه بهم میگفت اندیشه که همیشه این سرعت رو به شما نمیده ولی ما تضمین میکنیم سرعت اسمی رو همیشه میدیم.!
امسال که نمایشگاه عالی بود همه می گفتن اقا داریم می یایم می ترکونیم همین گیلانت تا رفتم تو غرفه شون گفتم سلام شما چه تضمینی واسه سرعت دارین شروع کرد بدو بیراه به اندیشه من گفتم شما یه احترامی هم به همکاراتون بزارین بد نیست خودتونو معرفی کنین چرا از اندیشه مایه می ذارین و قرار شده بود تا 10 روز دیگه تو رشت شروع کنن البته همون موقع هم باورم نشد الانم که 2 ماه گذشته خبری نشده![]()
دست همه بچه هایی که تست کردن سرعتشون رو درد نکنه یه سوال اندیشه قطعی نداره؟
بچه هایی که 256 میگیرن از پارس وی 6گیگ رو چقدر می دین
نگفتین بهم فرق 256gc یا سرویس 256g خالی چیه -من 37 تومن میدم 3 ماهه گرفتم 35 شد
این جور که دیدم که دیدم پینگ اندیشه هم مثل پارس آن لاینه ---با لاست
من می خواستم پا ps3 تو شبکه بازی کنم هر بازی ای رو رو نمی شه بازی کرد تو تهران پینگ ملت 100 هست مال من از 250 پایین تر نیومده
ممنونم از همه گیل مردان سالار که می جوابا فاداییدی مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)