تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 416 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خب همه چیو درمورد ادوتنسی کابوتوچیمارو فهمیدیم...
    آره نمی دونستیم که برای اجرای این تکنیک به جسد فرد مرده هم نیازه ....حالا فهمیدیم که چرا جیرایا رو نتونست احضار کنه...یا هوکاگه ها رو ....این هم که این تکنیک رو هوکاگه دوم ساخته بوده و اروچیمارو تکمیلش کرده خیلی جالب بود ...کلا چیز ی ار هوکاگه دوم نمی دونیم هنوز....توی مبارزه با ساندایمه هم چیزی رو نکرد....

آنکو هم بعداز تموم شدن کار کابوتوچیمارو کشته میشه!!!
    نه بابا فکر نکنم به این زودی ها بمیره بالاخره یه بار تراژدیک می خواد داستان.......... من فکر کنم این کابوتوچیکارو و مادارا آخرش بپر به هم خیلی به هم اعتماد ندارن ...این کابوتو چیمارو هم فکر هایی در سر داره و مادارا هم اینو فهمیده .... تازه از شارینگان مادارا نترسید از رینگانش ترسید ....اون اوچیها شتسو که در مورد دانزو گفت کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا این مانگازیاد جالب نبود...اصلا جنگی ندیدیم توش...همش این کابوتوچیمارو ومادارا رو دیدم درحال حرف زدن>
    خوب درسته که مبارزه نداشت اما خیلی از نکات روشن شد مثل مبارزه ایتاچی و ساسوکه که اولش با همدیگه مبارزه گنجوتسو کردند و 10 دقیقه داشتند همش حرف می زدند و ما داستان هایی رو در مورد مادارا و همچنین مانگیکو و خاندان اوچیها فهمیدیم.........توی این قسمت هم خیلی از نکات روشن شد .... دیگه خیالمون راحته که نه هوکاگه ها میان توی جنگ نه جیرایای فقید........

بیچاره زیر دست های دانزو این همه مدت توی گنجستو بدند!!!!!!!!!

اگه ناروتو بتونه راسنگان بمبی درست کنه یعنی اینکه می تونه راسنگانش رو شلیک کنه ؟؟؟؟ ....یا می تونه راسنگان قوی ( اوداما راسنگان ) رو شلیک کنه ؟؟؟ !!!! جالب باید باشه میشه مثل این توپ های لیزری فیلم ها !!!!!!! موندم که این راسن شوریکن رو چه می کنه ...با اون کیوبی رو به زانو در آورد ...تکنیک به اون خفنی !!!!!!

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان وقتی جیرایا با پین مبارزه کرد مرد و وقتی هم کابوتو جسد ها رو زنده میکرد اثری از جیرایا نبود و همچنین پین این قدرت و داشت که کل دهکده کونو ها رو که خیلی هاشون مرده بودند رو زنده کنه
    میشه نتیجه گرفت جیرایا نمرده و نویسنده میخواد اخرای داستان ناروتو مردم و سورپریز کنه؟ البته من مانگا نخوندم

سوال بعدی اوایل انیمه ناروتو مبارزه هوگاگه سوم با اوروچیمارو
    درست یادم نیست ولی اروچیمارو تبدیل شده بود به یه زن
    این زن کی بود؟
    چرا هوگاگه سوم گفت تو فضایی هستی؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کلا چیز ی ار هوکاگه دوم نمی دونیم هنوز
    تو انیمه 190 یه صحنه های کوتاه ازش نشون دادن...ولی خیلی خفن تر ازهاشیرامائه...با وارد کردن چندتا از تکنیکاش به بدن یه شخصی نمیدونین چقدر اون شخص رو قوی کرده بود...کلا نیدایمه نینجای خیلی خفنی بوده...از مردنش هم چیز زیادی هنوز نشون نداده...فقط گفته شده (البته من شنیدم از چند منبع) که به وسیله 50 نینجای مخصوص دهکده مه کشته شده!!!...

اون اوچیها شتسو که در مورد دانزو گفت کی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اتفاقا منم مشکوک شدم...یعنی ازخاندان اوچیها کسی زنده مونده...ای بابا اینم یه معمای دیگه!!!

تکنیک به اون خفنی !!!!!!
    هرچه قدر منتظر موندیم ناروتو تو این مانگا این تکنیکو بسازه نشد!!!...

دوستان وقتی جیرایا با پین مبارزه کرد مرد و وقتی هم کابوتو جسد ها رو زنده میکرد اثری از جیرایا نبود و همچنین پین این قدرت و داشت که کل دهکده کونو ها رو که خیلی هاشون مرده بودند رو زنده کنه
    میشه نتیجه گرفت جیرایا نمرده و نویسنده میخواد اخرای داستان ناروتو مردم و سورپریز کنه؟ البته من مانگا نخوندم

سوال بعدی اوایل انیمه ناروتو مبارزه هوگاگه سوم با اوروچیمارو
    درست یادم نیست ولی اروچیمارو تبدیل شده بود به یه زن
    این زن کی بود؟
    چرا هوگاگه سوم گفت تو فضایی هستی؟
    خب پین که نمیتونست کسائی که جنازشون پیدا نیست رو زنده کنه!!!کابوتو هم که گفت برای زنده کردن باید DNA شخص مرده رو داشته باشه...ولی هرچه قدر تو اقیانوس گشته نتونسته اثری از جیرایا پیدا کنه...تو مردنش که شکی نیست هرچند خیلی حالم گرفته شد!!!

اون زن هم شخصی بود که اروچیمارو بدنشو تسخیر کرده بود...و میتونست به قیافه اون دربیاد...

5. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ولی خیلی خفن تر ازهاشیرامائه
    کلا من موندم این خاندان سنجو ها چرا اینقدر خفن شده اند.........هاشیراما که خدش غولی بوده که طبق شایعات مادارا رو شکست داده ( توی همون دره معروف دهکده ) حالا دیگه فکر کن برادرش چی بوده...........توی مبارزه با هوکاگه سوم چیز زیادی از تکنیک هاش رو ، رو نکرد......

...کلا نیدایمه نینجای خیلی خفنی بوده...از مردنش هم چیز زیادی هنوز نشون نداده...فقط گفته شده (البته من شنیدم از چند منبع) که به وسیله 50 نینجای مخصوص دهکده مه کشته شده!!!...

کاشکی به جای این فیلر های مسخره یه کم در مورد این افراد توضیح می دادند .........خیلی بهتر بود ...

هرچه قدر منتظر موندیم ناروتو تو این مانگا این تکنیکو بسازه نشد!!!...

کلا تکنیک های نارتو رو موقع ساختن لو نمی دن که مزه مبارزه هاش بیشتر بشه ...هر چی تکنیک تا حالا رو کرده همه در مبارزه ها بوده مثل راسنگاه که در مبارزه با اوروچیمارو زد یا راسن شوریکن در مبارزه با افراد اکاتسوکی( کاکوتزو ) یا راسن شوریکن پرتابی در مبارزه با پین ....به امید اینکه اینجا هم ببینی چه می سازه نباش چون توی مبارزه هاش نشون می دن...........

فعلا باید منتظر مبارزه گارا باشیم..احتمالا با مادربزرگ چییو

خوب تکنیک پین افراد دهکده رو زنده کرد وگرنه اگه می خواست هر کسی که کشته رو زنده کنه که خیلی ها از جمله چندین جینچوریکی هم باید زنده می شدند......اگه یه بار دیگه همون قسمت انیمه رو نگاه کنید شعاع پرتاب اون گوی های سبز فقط محدود به دهکده و محیط اطرافش می شد...

من هم به این موضوع مشکوک هستم چون توی مبارزه جیرایا با پین ها اون چند بار از بونشین ( کپی ) استفاده کرد وقتی کسی مثل کیسامه بتونه بونشین های جاندار بسازه ( مبارزه کیسامه با کیلر بی و برادرش که سره اون کپی جدا شد اما از بین نرفت و کیسامه خودش رو در شمشیرش پنهان کرد ) که به جای خودش جا بزنه احتمالا جیرایا هم می تونسته ..

تازه چرا کابوتو نتونست بدنش رو پیدا کنه در صورتی که بدن خیلی ها رو پیدا کرد مثل ایتاچی پین و خیلی های دیگه .... حتی دیدارا که پودر شد( خودشو توی مبارزه با ساسوکه پودر کرد بد بخت ) هم تونست برش گردونه ...دان نامزد سوناده هم همین طور!!!!!!! یا حتی کاکوتزو رو هم تونست پیدا کنه با این که بدنش توسط راسن شوریکن ناروتو کاملا از درون از هم پاشیده شده بود ...
    کلا نکات مبهم زیاد داره امیدوارم آخرش مثل سریال لاست بی مزه تموم نشه !!!!!!!!!

7. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب تکنیک پین افراد دهکده رو زنده کرد وگرنه اگه می خواست هر کسی که کشته رو زنده کنه که خیلی ها از جمله چندین جینچوریکی هم باید زنده می شدند......اگه یه بار دیگه همون قسمت انیمه رو نگاه کنید شعاع پرتاب اون گوی های سبز فقط محدود به دهکده و محیط اطرافش می شد...
    مگه وقتی جیرایا مرد پین کنارش نبود؟
    خود پین که نزدیکش بوده
    میتونست راحت زنده اش کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مگه وقتی جیرایا مرد پین کنارش نبود؟
    خود پین که نزدیکش بوده
    میتونست راحت زنده اش کنه

;فقط پین واقعی می تونست افراد مرده رو زنده کنه نه اون شش نفر دیگه ...هر کدم از اون شش نفر یه قدرت مخصوص داشته ...ولی قدرت اصلی خود پین همون مرگ و زندگی بوده که با مرگ خودش به همه زندگی داد و افرادی که در حمله پین ها به دهکده کونوها کشته شده بودند رو زنده کرد.........

حالا اینکه می گید خود پین نزدیکش بوده و می تونسته زندهش کنه که این اشتباه هستش در حمله به کونوها پین اصلی نزدیک دهکده و در یه بلندی قرار گرفت تا بتونه با چاکراش اون 6 پین دیگه رو کنترل کنه ..در حالی که جیرایا در دهکده باران کشته شد که یه 3 روزی فکر کنم با دهکده کونوها فاصله داشته ....

در حین مبارزه با جیرایای هم زنده کردن جیرایا که بی دلیل بوده چون پین نمی خواسته جیرایا به رازش پی ببره ( که پی برد که پین واقعی بین اون 6 تا پین دیگه نیست ) و بره به همه بگه برای همین کشتش...

راستی یه بار دیگه داشتم به اون قسمت خاطرات پین که به ناروتو تعریف می کرد نگاه کردم ...پین به این دلیل روی اون وسیله قرار گرفته بود چون پاهاش در مبارزه با هانزو آسیب دید و توی مبارزه با هانزو پاهاش رو از دست داد ( با تکنیک استایل آتش ) جالبه که هانزو هم تکنیک تلپورت یا همون شون شین نونجیتسو یوندامه رو بلد بوده ولی گویا فقط یوندامه می تونسته در چند مکان به طور سریع ظاهر بشه و بقیه فقط می تونستند خودشون رو به یک مکان دیگه منتقل کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

ما منتظر هاشیراما هستیما!!!
    حالا دیگه نه از مانگا خبریه نه انیمه...پس بروتو کار عکسا!!!

11. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من هم منتظرم که یکی بیاد ناروتو رو بکشه از شر این راسنگان راحت شم.. وقتی میگه : راسنگان.. اینطوری میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من هم منتظرم که یکی بیاد ناروتو رو بکشه از شر این راسنگان راحت شم.. وقتی میگه : راسنگان.. اینطوری میشم
    این دیگه ازاون حرفا بودا؟؟؟!!!!...ناروتو تا آخر داستان زنده میمونه وجفت مادارا واروچیمارو رو میکشه!!!
    دلت میاد راسنگان...راسنگان...راسنگان.. .راسنگان...راسنگان...

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خب اینم مانگای521...
    فقط قبل ازاینکه برین ببینین یه چیز بگم...این کابوتوچیمارو نقشه های بدی داره!!!این دفعه دیگه کشتن احضارشده ها به راحتی ساسوری ودایدارا نیست...یه چیزم که تازه متوجه شدم اینه که تمام احضارشده ها از محدودیت خونیشون میتونن استفاده کنن!!!
    خدا به دادبرسه!!!
    چنگ مانگای بعدی واقعا دیدن داره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •