نمیدونم شاید!این مدلشه: abit NF-M25
تو قسمت power رفتم همه چی داره به جز موس!(مثلا با یه پسوورد سیستم رو روشن میکنم!) کفری شدم از دستش!!!میرم بیرون برمیگردم میبینم سیستم خود به خود روشنه!اذیت میکنه دیگه!!
نمیدونم شاید!این مدلشه: abit NF-M25
تو قسمت power رفتم همه چی داره به جز موس!(مثلا با یه پسوورد سیستم رو روشن میکنم!) کفری شدم از دستش!!!میرم بیرون برمیگردم میبینم سیستم خود به خود روشنه!اذیت میکنه دیگه!!
سلام
کسی نمی تونه این مسئله ی ما رو حل کنه؟
توی اینجا جایی برای اضافه کردن یوزر نیست!!!
ولی توی certificate تب detail دکمه edit properties رو میزنم و توی friedly name اسم یوزر رو وارد میکنم موقع تایید ارور میده
![]()
منظورش همون setup bios بود!
مطمئنی همچین گزینه ای نداری !
اگه مال اون نباشه احتمالا یک جایی اتصالی یا مشکل وجود داره
( موقتا هر وقت کامپیوتر رو خاموش می کنی کابلشو از برق بکش )![]()
مطمئنی یوزرت admin هستشولی توی certificate تب detail دکمه edit properties رو میزنم و توی friedly name اسم یوزر رو وارد میکنم موقع تایید ارور میده
خوب اون نوشته رو دوباره بنویسيه مشكل براي من پيش اومده واون اينه كه تو قسمت startup and recovery تو قسمت edit مربوط به system defult نوشته يكي از ويندوز ها رو ي يكي از درايوهام بود رو پاك كردم و حالا اين ويندوز بالا نمياد با اينكه ويندوز مشكلي نداره چه بايد كرد؟
دوست عزیز فایلهای اینکراپت شده بعد از تعویض ویندوز دیگه قابل بازیابی نیستند .
به شرطی قابل بازیابی هستند که شما ریکاوری تهیه کرده باشید . در غیر این صورت قابل بازیابی نیستند .
عزیز معلومه دیگه وقتی روشن میکنی delete رو بزن
اگه چنین گزینه ای نبود نوع مادر برد رو اینجا بگو شاید این گزینه یه جا دیگه باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s_paliz; 07-01-2009 at 19:54.
بله با یوزر خودم که ادمینه و با خودadministrator وارد میشم ولی طبق گفته mahdi جان نمیشه این کارو کرد. حیف شد![]()
آقا کسی جواب منو نمی دونه؟
کمک کنید ثواب داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)