شما پروداکت کد گوشیتو به فارسی تغییر بده بعد آنلاین آپدیت کن چون خیلی بهتره آنلاین
هیچ مشکلی هم نداره.
ایران هم تو این زمینه تحریم نیست.
شما پروداکت کد گوشیتو به فارسی تغییر بده بعد آنلاین آپدیت کن چون خیلی بهتره آنلاین
هیچ مشکلی هم نداره.
ایران هم تو این زمینه تحریم نیست.
دوست عزیز ممنون از جوابتون.
در حال حاضر من روی گوشیم زبان فارسی دارم.
اگر آپدیت آنلاین کنم، زبان فارسی از روی گوشیم از بین میره ؟
یا تغییری نمی کنه ؟
حتما باید پروداکت کد رو عوض کنم ؟
ممنون.
از اینکه دوباره سوال می پرسم. ازتون عذر می خوام.
کسی در این مورد چیزی می دونه ؟
ممنون.
احتمال زیادی داره فارسیش بمونه...اما این احتمال هم هست که ورژن جدید فارسی نداشته باشه
تصمیم با خودته
5800 كه ورژن جديد فارسي نداشت. ولي من sms فارسي ها رو با كامپيوتر ميدم =)). NOS
سلام
نخوه اپدیت نوکیا n79
اول نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود كنيد یا از روی سی دی همراه گوشی نصب وبعد اپدیت کنید حدود 38 مگ میشه قبل از اجراي برنامه گوشي رو از طريق Pc-Suite به كامپيوتر متصل كنيد
بعد اپدیت نرم افزاربا اجرای نرم افزار به اینتر نت وصل میشه البته من گوشیم دائم به کامپیوتر وصل بود واز طریق اون(ایرانسل) به اینترنت وصل بودم بعد از وصل نرم افزار به اینترنت صفحه ای میاد که نوع وشکل گوشیت رو نشون میده با ورژن کوشیت برای من گوشی 79نشون داد با ورژنش که 30 بود بعداز چند لحظه ورژن جدیدو زیرش نوشت 32.0.0.1 و پیام داد که میخوای اپدیت کنی وبعد زدم رو اپدیت حجمش حدود 134 مگ بود اولش بعد از ظهر هر چه فدر میزدم اپدیت نمیکرد چون سرعت اینترنت خوب نبود اما بعدش این کارو صبح زود حدود ساعت 6 الی 6ونیم انجام دادم همون ساعتی که وقت نمازه (هم زیارت هم تجارت) سرعتش خوب بود اگه حوصله کنی 5الی6 ساعت طول میکشه اما یادمه حدود 70 مگ رفته بود که گوشیمو میخاستم سیم کارتشو عوض کنم بعد از عوض کردن و وصل دوباره به اینترنت try again رو که زدم از همونجایی شروع کرد که قطع شده بود البته حواصتون به شارژ گوشیتون باشه من که گوشیم دائم تو شارژ بود فقط مواظب مرحله اخر یعنی نصب برنامه باشید و بعد از این مرحله گوشی ری استار میشه وگوشیت اپدیت شده تمام تنظیماتت هم مثل قبل میمونه
بعدش دیگه تمومه واز زندگی لذت ببرید
سلام ، اولین باری که من آپدیت کردم فارسی حذف داشــت !
شمـا به چه ورژنی آپدیت کردیـــد که فارسی نداشــت ؟
موفق باشید!
سلام. ورژن 52. فارسي نداشت! يعني اصلا پيدا نكردم . حتي تو فروم نوكيا پرسيدم گفتم نيست فعلا.
سلام ، کی گفتــه نیســت ؟
فایل هـای فلش هسـت براشــ " فارسـی " بزارم براتـون .
موفق باشید!
سلام من این فیرمویر رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟
E72 RM-530_MEA_054.005_v11.0.exe
این سرور Venus چیه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)