تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 223 از 1174 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273323723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

شوستر:من و کلمنته شبيه هم هستيم

شوستر سرمربی رئال مادرید احساس می کند که او و خاویر کلمنته سرمربی تیم مورسیا دارای ویژگی های مشترکی در بوجود آوردن جنگ لفظی هستند.

رئال مادرید و مورسیا که یکشنبه شب به مصاف یکدیگر می روند؛که حواشی زیادی قبل از بازی در مورد قضاوت داوری به وجود امده که باعث جنگ روانی بین این دو تیم شده است.شوستر در مورد این حواشی گفت:من ارتباط خوبی با خاویر دارم.من به عنوان سرمربی به او احترام می گذارم؛زیرا او همیشه یک سرمربی کاردان و با تجربه بوده است.او سزاوار احترام در جهان است.اختلافاتی که افتاده بین ما مسائل حاشیه ای و داوری بازی است که در این زمینه همانند یکدیگر می اندشیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ده روسی ۴۵ ميليون يورو ارزش دارد!!!

به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از کالچیومرکتو،پدراگ میاتوویچ در سفر آخر خود به رم وضعیت ده روسی را بررسی کرد نه آکوییلانی و ووچینیچ.

به نظر می رسد رم قیمت این بازیکن را ۴۵ میلیون یورو اعلام کرده است.رئال مادرید از نظر مالی مشکلی ندارد حتی ممکن است بابت فروش دیارا به یک تیم ایتالیایی بودجه خود را بالاتر ببرد.به همین دلیل تیم رم قصد دارد قرارداد هافبک ملی پوش خود را تا سال ۲۰۱۳ تمدید کند.ارزش این قرارداد ۳.۵ میلیون یورو در سال برآورد شده است.
    +++ چه قدر بازیکن گرون شده این به خاطر تورم توی ایرانه ها ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

وکیل دیارا هافبک دفاعی رئال،اعلام کرد دیارا می تواند از رئال برود.

او می گوید:در حال حاضر نقل و انتقال یک بازیکن کار سختی است.چرا که قهرمانان لیگ های مختلف،تیم های سقوط کننده،مربیان اخراجی و... هنوز مشخص نشده اند.در حال حاضر هر گونه صحبت در مورد نقل و انقال کار سختی است ولی یک تیم باید وضعیت بودجه خود را بداند.ممکن است دیارا سرانجام به یک باشگاه بزرگ برود،شاید در ایتالیا.ولی باز هم تکرار می کنم هنوز هیچ پیشنهاد رسمی از باشگاه های ایتالیایی نیامده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

لبخند بکام برابر جريمه پليس !

ديويد بكهام سه روز پس از اينكه به خاطر كسب 31 ميليون يورو در سال به عنوان پردرآمدترين بازيكن جهان انتخاب شد،‌ در هنگامي كه در ورودي هاليوود در حال رانندگي با يكي از 12 دستگاه خودرو خود بود،‌ از سوي پليس 160 دلار جريمه شد.
    روزنامه اكسپرس در اين خصوص گزارش داد كه بكهام به علت گردش به چپ چنين جريمه شد.
    اين گزارش حاليست، بازيكن سابق رئال مادريد و منچستر يونايتد به محض دريافت قبض جريمه، برخلاف دفعات قبل كه خشمگين مي‌شد،‌ با لبخندي اقدام به دريافت آن و پرداخت نقدي كرد.
    اين ستاره وقتي شماره گواهينامه بين‌المللي وي به علت انجام خلاف و ثبت نمره منفي در پرونده‌اش از سوي پليس يادداشت شد، لبخند زد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

شوستر : روبينيو همچنان روبينيوست .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال شوستر سرمربی رئال مادرید اظهار داشت که هنوز روبینیو از اعضای اصلی تیمش است .
    بازیکن برزیلی در هفته های گذشته از ترکیب اصلی دور مانده است اما شوستر گفت : بازیکن تغییر نکرده و همین طور عقیده ی من . اجبار نیست که یک بازیکن مهم که همیشه بازی کند . او به یک استراحت نیاز داشت و ما هنوز از او به عنوان یک بازیکن مهم یاد می کنیم . ما به باز گشت او فکر میکند چون او اکنون کاملا ریکاوری کرده است .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من تنها كار مي كنم
    چه حالي ميده ما ببريم، اين ويارئال هم ببازه!!! خيلي شاخ شدن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بازی بعدی که باختن...
    ما امشب رو ببریم ..
    ال کلاسیکو رو هم ببریم به احتمال 90 در 100 قهرمانیم ....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها موقع گزارش بازی حواستون باشه اسپم بازار نشه...
    نه، منظم كار مي كنم!
    حداكثر تو 20 تا پست بازي رو گزارش مي كنم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان در خدمت شما هستیم با گزارش زنده بازی مورسیا و رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو من فعلآ در خدمتتون هستم با گزارش این بازی تا وقتی که گزارشگر معروف ما کسرا از راه برسن ...
    فعلآ بازی یه 5 دقیقه ای میشه که شروع شده و هنوز نتیجه 0-0 است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب اول این خبر خوش رو بگم که روبینهو داره ثابت بازی میکنه و اینم ترکیب رئال:
    کاسیاس
    په په
    رائول
    گاگو
    روبن
    دیارا
    هاینزه
    تورس
    اشنایدر
    گوتی
    و مارسلو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •