تبریک دوستان... امسال باید منتظر قهرمانی های پیاپی بارسا باشیم
تبریک دوستان... امسال باید منتظر قهرمانی های پیاپی بارسا باشیم
بارسا 3-1 اتلتیکو مادرید؛ آتش پپ آخیره را به زانو در آورد.
به گزارش بارسابست، دیدار بسیار هیجان انگیز و سطح اول اروپایی در جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل ری، که در ورزشگاه ویسنته کالدرون شهر مادرید برگزار می شد، به پیروزی قاطعانه (3-1) آبی و اناری پوشان بارسلونا، تحت هدایت جوزپ گواردیولا ختم شد. هر سه گل این بازی را لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا به ثمر رساند تا بار دیگر ثابت کند، که از سیاره دیگری است! تک گل اتلتیکو را اوفجالوسی زد.
بارسا که در این بازی، تعداد بسیاری از ستارگان خودش را در اختیار نداشت، موفق شد با ارائه یک بازی کاملا منطقی و منظم، رقیب با انگیزه اش، اتلتیکو مادرید را از پیش رو برداشته و به یک پیروزی قاطع در دور نخست دیدار یک هشتم نهایی جام حذفی دست یابد.
با توجه به این سه گلی که تیم به ثمر رساند، حالا احتمال صعود بارسا به دور یک چهارم نهایی این دوره از رقابت ها بسیار زیاد می باشد، زیرا بعید است، اتلتیکو مادرید توانایی غلبه بر شاگردان گواردیولا در نوکمپ را داشته باشد.
وقایع کامل بازی: (منبع: گل)
» ترکیب دو تیم؛ بارسا: «پینتو، آلوس، کاسرس، پیکه، سیلوینیو، توره، بوسکتس، کیتا، مسی*، بویان، اینیستا.» .:. اتلتیکو: «کوپت، سیتردیس، پرئا، هیتنگا، پرنیا، آسونکائو، مانیش، رودریگز، سیمائو*، پونگول، فورلان.»
» تعویض ها؛ بارسا: «مسی <==> پدریتو» .:. اتلتیکو: «بانگا <==> آسونکائو .:. اوجفالوسی <==> پونگول .:. میگل <==> اولیویرا»
» اخطار؛ بارسا؛ زرد: «کاسرس، کیتا، بوسکتس.» .:. قرمز: «---» .:. اتلتیکو؛ زرد: «پرنیا، آسونکائو، مانیش، سیمائو، پونگول.» .:. «هیتینگا.»
» گل ها؛ بارسا: «مسی 11، مسی 34، مسی 57.» .:. اتلتیکو: «اوجفالوسی 68.»
صحبت های افراد بارسا بعد از بازی: (منبع: Match Events)
پپ گواردیولا: «این یک بازی عادی نبود. تیم من واقعا خارج از انتظار ظاهر شد. من نمی تواستم تصور کنم، که مسی تا این اندازه خوب بازی کند. او به معنای واقعی یک شب جادویی را پشت سر گذاشت. از اینکه چنین بازیکنی را در ترکیب در اختیار دارم، واقعا خوشحالم و به معنای واقعی به خود می بالم.»
آندرس اینیستا: «ما خارج از انتظار ظاهر شدیم. هیچ کدام از ما انتظار نداشتیم، چنین نمایش زیبایی را در زمین ارائه نماییم. مسی عالی بود و ما همه از دیدن وی غافلگیر شده بودیم. در میان بازی، بویان به من گفت که مسی بدون شک بهترین بازیکن جهان است و من هم حرف وی را تایید نمودم. او بازیکنی از سبک و قرنی دیگر می باشد.»
یحیی توره: «برای تیم خوشحالم. بیش از این، برای ستاره تیم، یعنی لیونل مسی. ما عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتیم و نشان دادیم، که یکی از جدی ترین مدعیان بردن این جایزه ارزشمند خواهیم بود.»
پینتو: «من از عملکرد خود و تیم راضی هستم. من خوب کار کردم و چند واکنش نیز نسبت به حملات حریف داشتم. شاید هیچ کس این بازی را از دید من ندیده باشد؛ مسابقه بسیار سخت بود و در برخی از اوقات، آن ها فشار زیادی را به ما وارد می کردند.»
مسی: «واقعا عالی بود. همان طور که دیدید، ما در خانه آن ها سه گل را وارد دروازه شان کردیم و این کار ما را برای صعود به دور بعد بسیار راحت می کند. ما مهار نشدنی نشان دادیم و روی گل نیز کاری از دستمان بر نمی آمد. این روند تیمی، واقعا امیدوار کننده است.»
ویانوا: «باید به مسی تبریک بگویم. او بدون هیچ تردیدی، بهترین بازیکن جهان است. هرگاه که توپ زیر پای وی می آید، فوتبال مدرن در کمال رعایت همکاری تیمی و تکنیک ارائه می گردد. ما قدر داشتن چنین نعمتی را می دانیم.»
تصاویر منتخب بازی: (منبع: اسپورت)
این بازی، یک مسابقه کاملا پرحاشیه بود که درگیری های بسیاری در میان آن دیده می شد. بارسا نمایش منطقی داشت و شاگردان گواردیولا، واقعا عالی کار کردند.
موبه تن آدم سیخ میکنه!«باید به مسی تبریک بگویم. او بدون هیچ تردیدی، بهترین بازیکن جهان است. هرگاه که توپ زیر پای وی می آید، فوتبال مدرن در کمال رعایت همکاری تیمی و تکنیک ارائه می گردد. ما قدر داشتن چنین نعمتی را می دانیم.»
دم این گواردیولا گرم............
بازی اول تو لیگ رو که باخت گفتم اینم از بارسای امسال ولی الان بسی نادمم
واقعا عجب تیمی ساخته
رکوردشکنی مسی ادامه دارد.
لیونل مسی با سه گلی که مقابل اتلتیکو مادرید، در ویسنته کالدرون، در عصر سه شنبه به ثمر رساند، رکورد شکنی خود را ادامه داد و نشان داد که رشد باورنکردنی دارد و تمام تماشاگران حریف را به تحسین خود واداشت.
بازیکن تیم ملی آرژانتین، پیشرفت غیرقابل باور خود را حفظ کرده است و در بازی که در کوپا دل ری انجام داد، رکورد های شخصی خودش را بهبود بخشید. همانطور که انتظار می رفت، او یکی از بازیکنان آماده زمین بود و او بازی به بازی، پیشرفت بیشتری می کند.
ستایش
هواداران اتلتیکو که در ورزشگاه حاضر بودند، مسی را بخاطر نمایش فوق العاده اش تشویق کردند. اوجفالوسی، مدافع حریف گفت: «مسی، اختلاف را ایجاد کرد.» او سپس گفت: «مسی در دنیا بهترین است.» مربی اتلتیکو، خاویر آگویره، نیز تحت تاثیر قرار گرفته بود. او گفت: «مسی، چه در بازی بدون توپ و چه با توپ، در سطح شگفت آوری قرار دارد.» او ادامه داد: «او می تواند یک یا دو بازیکن را پشت سر بگذارد و خودش گلزنی کند. او واقعا تکرار نشدنی است.»
بهترین
شیوه بازی و نمایش مسی در این فصل همه را به این فکر انداخته است که او به زودی بهترین بازیکن جهان خواهد شد.
رکوردهای شخصی
با سه گلی که مسی در وسط هفته به ثمر رساند، در 21 بازی، 19 گل به ثمر رسانده است که بهترین گلزن تیم است و ساموئل اتوو با یک گل کمتر، 18 گل در 22 بازی، پشت سر او قرار دارد. مسی، رکورد گلزنی اش را در چهار فصل حضور در بارسا، شکست. در فصل 08/2007، 16 گل به ثمر رساند. در فصل 07/2006، 17 گل و در فصل 06/2005، هشت گل و در فصل 05/2004 نیز فقط یک گل به ثمر رساند.
سه لیگ
نوزده گلی که لیونل مسی در چهار ماه اول این فصل به ثمر رسانده است، در سه لیگ بوده است. مهاجم آرژانتینی، ده گل در لالیگا، پنج گل در لیگ قهرمانان و چهارگل در کوپا دل ری به ثمر رسانده است. او اولین بازیکن تیم است که در هر تورنمنتی، گلزنی کرده است.
با كسب 113 راي
ژاوي بهترين بازيكن سال 2008 شد
خبرگزاري فارس: بازيساز برسلونا در ميان 500 بازيكن از 83 كشور مورد بررسي كارشناسان فيفا، به عنوان بهترين بازيكن سال 2008 انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فدراسيون بينالمللي آمار و ارقام فوتبال، ژاوي ارناندس، كاپيتان سوم بارسا و بازيكن مورد علاقه پپ گوارديولا، با كسب 113 راي و با فاصله 34 راي از نفر دوم (كريستيانو رونالدو)، به عنوان برترين بازيكن فوتبال در سال 2008 شناخته شد. در اين راي گيري ليونل مسي به رتبه سوم دست پيدا كرد.
درخشش ژاوي در يورو 2008 يكي از مهمترين عوامل انتخاب وي به عنوان برترين بازيكن سال 2008 محسوب ميشد.
تو تاپیک بارسا خبر نمیذارم چون بروبچی هستند که خبر بگذارند و می ترسم تکراری باشه
اگه تکراری بود شرمنده
مسی اعتقادی به کریستیانو رونالدو ندارد
در تیم منتخب سال از نگاه " لیونل مسی " اثری از " کریستیانو رونالدو " دیده نمی شود، در حالی که " وین رونی " و " ریو فردیناند " در لیست او حضور دارند.
همچنین " سرالکس فرگوسن " انتخاب " مسی " به عنوان بهترین مربی سال است. ستاره آرژانتینی بارسلونا در مورد " رونی " گفت: « من اینچنین بازیکنانی را دوست دارم. او خوب شوت می زند، خوب توپ را کنترل می کند، از قدرت بدنی خود در زمین خوب استفاده می کند. او یک گلزن فوق العاده است. »
مسی همچنین در مورد انتخاب " ریو فردیناند " گفت: « او در هوا خوب عمل می کند و از پاهای قدرتمندی بهره مند است. او در پست خود بسیار سخت کوش است. »
تیم منتخب مسی بدین شرح است:
پیتر چک(چلسی)، مایکون(اینتر)، ریو فردیناند(منچستر یونایتد)، کارلس پویول(بارسلونا)، جیوانی ون برونکهورست(فاینورد)، خاویر زانتی(اینتر)، ژاوی(بارسلونا)، سسک فابرگاس(آرسنال)، آندرس اینیستا(بارسلونا)، سرجیو آگوئرو(اتلتیکو مادرید)، وین رونی(منچستر یونایتد)
با تحسین ستاره آرژانتینی؛ مسی: «مسی شبیه به مسی بازی می کند، نه مارادونا !»
به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، سرمربی تیم دوم پایتخت مادرید، در گفتگویی رسانه ای با خبرنگاران اعلام کرد، که بعد از مشاهده درخشش لئو مسی مقابل تیمش در شب سه شنبه به این نتیجه رسیده است، که لیونل شبیه مارادونا نیست، بلکه او شبیه به مسی بازی می کند و در تاریخ فوتبال تکرار نشدنی خواهد بود.
اتلتیکو مادرید اکنون در یک قدمی حذف از جام حذفی قرار گرفته است و هتریک مسی، این مشکل را برای آخیره و شاگردانش پیش آورده است.
وی در این باره اعتراف کرد: «او نه شبیه به ماردونا است و نه شبیه به هیچ ستاره دیگر، بلکه او مثل لیونل آندرس مسی بازی می کند و سبکی نوین را به فوتبال عرضه کرده است، که هیچ کس توانایی ارائه چنین مهارت هایی را ندارد و به نظر من، هرگز نخواهد داشت. به راستی که مسی در تاریخ تکرار نخواهد شد.»
آخیره افزود: «هرروز، یک بازیکن را با وی مقایسه می کنند؛ ممکن است افرادی باشند، که شبیه به وی توپ بزنند، اما مسی در حالی که فقط 22 سال سن دارد، خودش صاحب سبک می باشد و هیچ فرد را نمی توان با او قیاس کرد.»
بابت بازدید روزگذشته؛ بیمارستان بارسلونا از سران باشگاه قدر دانی نمود.
به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، مسئولین بیمارستان بزرگ بارسلونا، امروز از طریق یک پست الکترونیک، نهایت قدردانی شان را از بازدید باشگاه در روزگذشته، از بیمارستانشان را اعلام کرده و از تمامی افرادی که به آن جا رفته بودند، تشکر نمودند.
بارسلونا روز گذشته به همراه تمامی کادر و اعضای فنی، بازیکنان و ریاستی خود به هفت بیمارستان بزرگ بارسلونا رفته و از کودکان یتیم، عقب مانده ذهنی و بی سرپرستان دیدن کرد.
امروز صبح، نامه ای از یکی از این بیمارستان ها بر این عنوان در صندوق پست الکترونیکی باشگاه یافت شد: «ما از شما تشکر می کنیم. شما با حضورتان در اینجا، دل همه بچه ها را به دست آورده اید. آن ها به باشگاه شما و فلسفه شما علاقه مند شده اند و اکنون می خواهند، درباره فوتبال و تیم شما بیشتر بدانند.»
ادعا شده است، رئیس بارسلونا، خوان لاپورتا در تلاش است، بسیاری از بچه های بی سرپرست را برای یک بازی تیم، به نوکمپ، به صورت رایگان دعوت نماید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)