نمیفهمم چرا سرویس 2 مگ رو برداشتن اخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتا هم که داغون کنندس بابا جان!!!!!!!!!![]()
نمیفهمم چرا سرویس 2 مگ رو برداشتن اخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتا هم که داغون کنندس بابا جان!!!!!!!!!![]()
ما رو باش با چه امیدی اومدیم فن آوا
دارم به پارس آنلاین فکر میکنم ... قبل از فن آوا هم میخواستم برم پارس ... چقدر من بد شانسم... لعنت به این فن آوا!!
شبها سر ساعت 2 برای نیم ساعت قطع میشه کلا .... تازگیا هم که قیمت هاش رو برده بالا و کیفیتش رو آورده پایین!!
خداحافظ فن آغا
این خانم ترکمان تو فن اوا قلقی چیزی نداره ؟ میگه باس پاشی بیای دفتر واسه فسخ قرارداد ! من شرق تهرانم کی حالشو داره تا خیابون کردستان بره فقط واسه فسخ اخه. میتونم برم مخابرات درخواست جمع اوری بدم ؟ من دو روز پیش اسیاتک ثبت نام کردم حالا زنگ می زنن میگن تخلیه شد یا نه.
اگه می خوای راحت بشی پاشو برو شرکت نیم ساعته دستی نامه فسخ بگیر بیا بده مخابرات بعدش 24 ساعت هم آسیاتک خط رو راه اندازی کنه .
خب كوچ ميكنيم اينترنت مخابرات. حداقل كمتر پول ميديم توقعمون رو هم مياريم پايين. نه اينكه اين همه پول بگيرن اخرشم اندازه مخابرات خدمات ندن.
اميدوارم حداقل بيان ببينن كه وقتي تو كيفيت خدماتشون ريزش ايجاد ميكنن ، كاربراشونم با همون شدت خواهد ريخت.
Last edited by Extreme-Forces; 10-10-2012 at 22:20.
من که منتظرم تا اکونتم تموم بشه از شرشون خلاص شم
ولی یچیزی تا میتونید زنگ بزنید پشتیبانی ( 82185-2-3) یا صدای مشتری (82185-2-5) شکایت کنید و رو اعصابشون برید ... مطمئن باشید خیلی تاثیر داره
اگر هم تاثیر نداشته باشه حداقل ادم رو خالی میکنه!!! ( مثل خودم)
من که روزی دو یا سه بار رو حداقل میزنگم .... دیگه همشون رو میشناسم.... مخصوصا این ترکمان که خیلی بی شرفه!!!
والا من يکی که مشکل خاصی ندارم
از وقتی هم شبانه ام مثل اکانت روزانه ام
2 مگ شده مشکلی ندارم...3-4 ماه هم
از قراردادم مونده ولی واسه بعدش که ديگه
2 مگ نيست نمی دونم چيکار کنم متاسفانه
تو منطقه ما هم شرکت خوب ديگه اي نيس ظاهراً..
من چون شبانم ديگه مثل قبلش نيست پايان دوره ديگه تمديد نميكنم. بهشون 2 3 بار زنگ زدم گفتن درست ميشه اما نشده. موقع فسخ قرارداد ميفهمن چه خبره !
والا همه اين شرکتا سر و ته يه کرباسن..
فکر نکن جای ديگه بری خيلی بهتره..
مگه اينکه تعرفه يا شرايطش خيلی فرق کنه..
اگه نزديک به همه خودتو اسير ISP عوض کردن نکن..
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)