منظور منم همین بود.
حالا کی میدونه نتایج کی میاد؟![]()
منظور منم همین بود.
حالا کی میدونه نتایج کی میاد؟![]()
اوایل بهمن دوست عزیز
آزادم همین موقع میده !
احتمالا 2 تا میخوان با هم نتایج رو بدن .
سلام
من چندتا سوال داشتم و ازتون راهنمایی میخواستم :
من ورودی بهمن 85 آزاد رودهن بودم کاردانی و امسال بالاخره تموم کردم ( تیر ماه 89 )
و الان دارم به هر دری میزنم که کنکور قبول شم و نرم سربازی فعلا ! پارسه رفتم و کلاساشو شرکت کردم بلکا چیزایی که تو اون دانشگاه یادمون ندادنو یاد بدن و کنکورو قبول شم
سراسری امسال و مجاز شدم اما بعدش مردود :| !!!
و بعد رفتم پارسه ، آزاد و شرکت کردم اما هنوز جوابش نیومده ، میدونین جواب کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام میشه ؟
و همینطور علمی کاربردی و شرکت کردم و جواب اونم هیچی به هیچی :|
و از همه مهمتر سراسری اعلام کرده بود برای تکمیل ظرفیت چه مجاز ها و چه غیر مجازها شرکت کنن که فک کننم برای بالا بردن ظرفیت دانشگاها باشه ! حالا خواستم بدونم جواب تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی سراسری کی اعلام میشه ؟؟
و اینکه من آذر ماه دوران معافیت از خدمتم تموم شده ( همون 6 ماهی که از طرف دانشگاه نامه میدن ) الانم من مشمول شدم و بنظرم دارم اظافه خدمت میخورم کسی میدونه چقدر میاد رو استاندارد خدمتم این تاخیر که اگه هیچ کدوم از اینا قبول نشم باید برم !؟
و سوال آخر بنظرتون ارزش داره پیام نور رو هم امتحان بدم ؟ ( مهلتش تا فردائه !!! )
نتايج نهايي آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد پنجشنبه اعلام ميشود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، نتایج تکمیل ظرفیت سراسری اعلام شد
من الان ترم آخر کاردانی ام ، دارم امتحانارو میدم
تکمیل ظرفیت هم قبول شدم !
الان من باید چیکار کنم ؟
مدرک کاردانی نگرفتم هنوز ! این ترم آخرمه و دارم امتحاناتشو میدم !
برادر شرایط منم مثل تویه. ولی فکر کنم نمرات امتحانا تا 24 بهمن برسه. بعدش ما فقط یه نامه میخوایم.![]()
سلام اگه خبری از فروش دفترچه آزمون دولتی کاردانی به کارشناسی خبر بدید
ترم آخر کامپیوتر ام (کاردانی نا پیوسته) اگه اگه ثبت نام نکنم دیکه وقتی ندارم
سلام من الان دانشگاه آزاد قبول شدم .ترم اول مجازی قبول شده بودم مرخصی گرفتم الان بخوام انصراف بدم باید شهریه ثابت ترم دوم هم بدم یا نه. شهریه آزاد با مجازی چقدر فرق داره نرم افزار؟باید حضوری برم دانشگاه مجازی و انصراف بدم؟
Last edited by toraj; 20-01-2011 at 14:40.
ترم اول کارشناسی هستم ولی ازاد قبول شدم انصراف بدم برم اونجا که سربازی مشکل نداره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)