سلام . خسته نباشید.دوستان یه بازی میخواستم مثل alone in the dark. از این دو تا کدومش خوبه؟
1- dead space
fear2 -2
با تشکر
سلام . خسته نباشید.دوستان یه بازی میخواستم مثل alone in the dark. از این دو تا کدومش خوبه؟
1- dead space
fear2 -2
با تشکر
+sinking island (recomand), paraidse و همه بازیهای دیگه از benoit sokal
+ treasure island, cleopatra , بازیهای شرکت nobilis و kheops
اولیها قصه بهتری دارند + از benoit sokal اند که سایبریا رو کار کرده.دومی ها معماهاشون جالبه + خیلی family friendly هستند کحیط شاد بدون خشونت و ....
فکر هم کنم همه کار کنند.
به نظرم دو سبک متفاوت اند، سبک Alone به silent hill , resident evil می خوره.
بین این ها هم fear رو بازی نکردم، deadspace بد نیست یه هورده وسطهاش خسته شدم، برای شوتر بد نبود.
دوست عزیز خواهشن یک بازی ماجراجویی که توش حیوان نباشه رو با توجه به سیستمم برای دانلود معرفی کنید . با تصاویری از بازی و توضیح .
رم : 3 گیگ گرافیک : جیفورز 8500 جی تی سی پی یو : 4.5 دو هسته ای
لطفا کمکم کنید .
بازی که زیاده تو این سبک , همگی سبک اند و سیستم شما جواب میده.
من sinking island رو بدم نیومد، یه نوع خاصی بود.
شما دنبال کارهای Adventure Company بگردید، یا بازیهای nobilis البته اگه دنبال بازی pure adventure هستید.
sherlock holms Vs Jack the ripper رو خودم بازی نکردم، ولی کلا انگار بد نیست.
Yugioh عزیز میتونی تصاویری از بازی های sinking island و sherlock holms Vs Jack the ripper رو برام بذاری
شدن که میشه ولی چه فایده، این رو که تو گوگل image میشه سرچ کرد.
برین توی سایت gamespot (یا هر سایت گیم دیگه) اسم بازی رو سرچ کنید. review اش رو بخونین مخصوصا بخش نکات مثبت و منفی مفیده و امتیاز بازی، عکس هم از بازی میزاره.
این اولی sinking island فعلا عکس فقط هست.
بخش Games you may like (سمت چپ صفحه) هم پیشنهادات خود Gamespot هست اونرو هم ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم :Sherlock Holmes Vs Jack The Ripper
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین بازی هم بد نیست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باز هم پیشنهادم سرچ کردنه، بازی هایی مثل Sam & Max مخصوصا season 2 جز بهترینهای Adventure هستند ولی شاید خوشتون نیاد.
دوستان عزیز لطفا _ خواهشن یک بازی ماجرایی توپ که گرافیک بالا داشته باشه و جدید باشه رو معرفی کنید .
تو رو خدا سریعتر باشه و درست جواب دهید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)