تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 223 از 312 اولاول ... 123173213219220221222223224225226227233273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,221 به 2,230 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب نمیدونم یکم از بحث دور شدم چون نبودم منم فکر میکنم زیاد مهم نیست چهره ی طرف رو ببینیم اما اگه لازمه بگید تا منم عکسمو به صورت خصوصی بفرستم
    راستی dark street خیلی با حالی اما گذشته از اینا من میخوام ادامه بدم اگه حاضرری بزن قدش ببلاخره امشب نه فردا شبب نه یه شب که امکان داره هم دیگه روببینیم بقیه بچه ها هم اگه حاضرن بیان اصلا چطوره یه قراره دسته جمعی بذاریم همه باشن انسان هر کاری میتونه بکنه کافیه خودمون رو دست کم نگیریم milad_bad boy کسی مجبورت نکرده شما با ماورا کاری نداشته باشما رو هم که دوسش داریم راحت بذار فکر کنم این تاپیک هدفش معلوم باشه می تونی یه تاپیک جدا بزنی ردش کنی بحث ما رو به بیراهه نکش تازه رسیده جای حساسش
    حالا بچه ها کی حاضره؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

عزيزم
    الان با علم ماورا دارن خيلي ها رو درمان و حتي عمل جراحي مي كنن
    ايا اين توهم ذهن انهاست يا برايشان سود ندارد؟
    ميبيني كه هم اين علم سود داره و هم توهم ذهن نيست
    قبول داري يا نه؟ اگه نه دليلش چيه
    شما كه ميگيد اين علوم ساخته توهمه بايد براش مثال و مدرك بياري همونطور كه من براي اثبات حرفم مدرك اوردم
    منتظر جوابت هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

امشب اماده هستم البته من زودتر از ساعت 1 نمي خوابم

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام سلام و سلام به همگی
    دوست عزیز من که روی برونفکنی اصلا حرفی برای گفتن ندارم چون خیلی سخته وقتی هم اتفاق میوفته سریع تموم می شه ولی نمی دونم رفتن به خواب دیگر با برونفکنی راحته یا نه؟ بگذریم بحث من سر خواب هست. قبلا توی کتابای کارلوس کاستاندا خونده بودم که رفتن به خواب همدیگه خیلی سخته اما نمی دونستم تا این حد راستشا بخواید بچه ها دیشب جاتون خالی یه بیداری با حال دیگه را تجربه کردم توپ یعنی زمان را ترکوندم. توی خواب که شب هم بود سه تا از اشنا هامون حضور داشتند که به دوتاشون در باره این مسائل گفته بودم خلاصه به محض اینکه فهمیدم بیدارم رفتم سراغشون بهشون گفتم بیایید بریم تو حیات پرواز کنیم دارید خواب می بینید یکیشون می گفت ول کن یه بار دیگهبیدار می شیم هر چی می گفتم بذار بهتون بفهمونم دارید خواب می بینید می گفت بذار بعد یکی دیگشون می گفت فرا صبح باید برم سر کلاس بذاری ه روز دیگه خلاصه با هر مکافاتی بود شروع کردم به کشیدن انگاشتای خودم و اونا هم نگاه می کردند می گفتم این غیر عادی نیست با کمی تعجب می گفتند چرا گفتم بابا خوابید دیگه بعد گفتم خودتون را نشگون بگیرید و پذسیدم درد هم اومد گفتند نه گفتم بازم نمی خواید قبول کنید خوابه اخرش با هر جون کندنی بود قبول کردند سه تا یی ایستادیم کف حیات کلی زور زدیم پرواز کنیم اماعین سنگ به زمین چسبیده بودیم با کلی تقلا یکم از زمین بلند شدیم خداییش خیلیییییی صحنه ها واقعی بود طوری که من مجبود بودم هر چند بار یکبار برای برطرف شدن شک خودم یه نشگون محکم به بدنم بگیرم و تا درد نمی گرفت باور می کگردم خوابم خلاصه یکم از دویار خونموم بالاتر رفتم یکدفعه همسایمون یه چیزایی مثل فشفشه زد توی اسمون مثل اینکه می خواست ما را بزنهاما یه جوری بود انگار همسایه واقعی نبودند یه موجود دیگه توی اون خونه بود و هوشیاری زیاد ما براش دردسر درست کرده بود خلاصه بقیه را جمع کردم یکم قایم شدیم بازم شک کردم نکنه خواب نباشه و می خواستیم پرواز کنیم همسایه شاکی شده توی خونش پیداست . می خوام بگم تا این حد ادم گول واقعی بودنش را می خوره تا نبینید باور نمی کنید. خلاصه یاد dark street افتادم خواستم برم به خواب اون سعی کردم تجسمش کنم اما خیلی کمه باید حتما چشما را بست و کامل تمرکز کرد منم تا حالا اینکارا را نکردم و می دونستم اگه چشمام را ببندم تعادلم بهم می خوره محیط خواب را از دست خواهم داد. خلاصه دوست عزیزمون که نه تنها عکس قدیمی دادند چشماشون هم پیدا منم نتونستم کاری کنم.( می دونید چیه توی خواب اگه برای بودن چیزی تمرکز کنید اون ظاهر می شه ولی نمی شه گفت حتما خودش باشه شاید یه توهم از اون باشه . حالا اگه طرف نزدیکترین عکسش را به زمان حال بده با چهره کامل امکان داره که تجسمش حتی اگه توهم باشهه بخاطر نزدیک بودن با خود طرف تا حدودی مثلا 50 درصد منجر به ورود به خوابش بشه البته این ایده منه با این تجربه هایی که داشتم) خلاصهبعدش رفتیم سراغ نفر سوم شروع کردم با اون کلنجار رفتن هر چی می گفتم یه نشگون به خودتبگیر ببین درد داره مگه می کرد همش می ترسید خلاصه با هرجون کندنی بود اون فهمید خوابه گفتم یادت نره بیدار شدی حادثه را فراموش نکنی اما نشد. بعد از بیداری هیچکدومشون از حوادث اتفاق افتاده چیزی یادشون نبود. بعد سعیکردم برم توی کوچه و یه نگاهی به مردمبندازم تا در را باز کردم یه مردی با دو تا دختراش یکی بزرگ و یکی بچه رد شدند رفتم دنبالشون اومدم با یکیشون حرف بزنم که به علت هیجان زیاد برای این کنجکاوی جدید تعادلم بهم خورد و بیدار شدم. اما خدا می دونه کلنجار رفتن بابقیه برای اینکه بفهمونم بهشون خواب می بینند چقدر خستم کرده بود . وقتی از خواب پریدم انگار اصلا خواب نبدون و دیگه خوابم هم نمی برد و تخلیه انرژی شده بدوم. ولی باز در خدمت بچه های تاپیک هستم اما خداییش یکم عکساتون واقعی تر باشه با چهره کامل اصلا کل چهره چشماش هست . اگه عینک بزنید خیلی کار سخت می شه.
    امیدوارم خوشتون اومده باشه و با انگیزه زیاد به خواب برید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میلاد جان عزیز شمااگه بدونی بعد از این زندگی . زندگی دیگه ای هست یا نه براتون فرق نداره شما اگه بدونید غذاری که میخوری کدوم مفید تره برات فرقی نداره شما اگه بفهمی بعد از غذا خوردن بعد از مردنبعد از خوابید ووووووو چه اتفاقاتی می یوفته لذت نمی بری انگیزه بیشتر پیدا نمی کنی. شاید مردم نتونند به همه چیزا دست رسی پیدا کنند ولی هر کی سهم خودش را از تلاشش می بره. گفت پیغمبر که گر کوبی دری عاقبت زان در برون اید سری . من خودم تا چند سال پیش اصلا از ماورا اطلاعی نداشتم ولی خیلی دلم می خواست توی خواب اگاه بشم اخرش هم توی اینترنت با این مسائل شنا شدم و دنبال کردم و دارم حالش را می برم و مطمئنا خیلی از سوالاتم را با پشتکار به جواب تبدیل می کنم . حالا بر فرض یکی نتونست از ماوار سر در بیاره من باید زانوی غم بغل کنم و عذا بگیرم که منم نمی تونم پس این همه نشونه که دور و بر ماست چی . بگذریم زندگی مادی یه ذره در برابر دریاست من یه پرواز توی خواب را به صدتا پرواز با هواپیما توی بیداری عوض نمی کنم. این یعنی چی یعنی لذت معنویات به مادیات البته مادیات هم جای خودش را داره بدن فیزیکی هم باید تامین بشه باید شارژ بشه از همه لحاظ پس بحث هر کدوم جداست.
    در ضمن شما از کجا می دونی شاعری که شعری را گفته چه منظوری داشته بعضیاشون توی حالت مکاشفه یه چیزی می دیدند و شاگرداشون سریع اون اشعار گفته شده را یادداشت می کردند حالا ما بیایم با درک پایین خودمون بگیم اونا چی مگند . درست نمی دونم اما یه روز یه شاعری داشته از یه محلی رد می شه می بینه سر شعرهاش و معانیش بحث می کنند و از یه بیت چندیدن معنی بیرون کشیدند و هر کی ادعا میکنه این معنی را می ده طرف تعجب میکنه که این ضعری که گفته چقدر معنی داشته و خودش خبر نداشته.
    و در ضمن وقتی طرف برونفکنی می کنه می ره اتاق دیگه می ره توی اشپزخونه افراد خانواده را می بینه و بعد از بازگشت به جسم و پرس و جو می فهمه همون کار ها را انجام می دادند یعنی مغز توهم زده . این حرف مسخره نیست. فکر نمی کنی ادم باید اول یکم روی حرف فکر کنه. این همه که زبونشون مو در اورد از بس کهگفتند دروغه . داستانهای بعد از تصادف که دانشمندان ادعا می کنند بخاطر افزایش مورفین توی خونه دروغه طرف داره دونه دونه جزئیات را تشریح می کنه حتی توی اتاق عمل و بعد به صحتش هم پی می برند اینا دروغه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه بدون منظور داری این حرفا را می زنی پس قبل از اینکه فرصت ها را از دست بدی یکم بیشتر فکر کن و تجربیات بقیه را بخون بدن خودت را تشریح کن ببین چه کرده خدا. ولی اگه می خوای بقیه را از ماورا جدا کنی این کار درست نیست و دنیا دار مکافات هست علاوه بر نتایج اخرویش . از ما گفتن بود. به امید موفقیت برای شما.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه کار جالبی را شروع کردید من که برای همه مایه می ذارم ولی اگه توی خواب اگاه شدید باور کنید که صدها بار دیگه هم اگاه میشید و خیلی بی خیال باشید باور کنید اگه دچار هیجان شدید و مثل قحطی زده ها دنبال اب دویدید تجربتون به گند می ره در ضمن این یه اصطلاح فنیه. خلاصه از خواب می پرید این به عنوان یه تجربه که بارها برام افتاده قبول کنید . و حالتون گرفته می شه.. البته این کار سختی داره ولی به قول وینتر گرل کار نشد نداره به شرطی که انگیزه را از دست ندیم.
    یه چیز دیگه چقدر بی خیال میگید فکر نکنم بودن عکس ضروری باشه. بذارید خودتون بهش برسید اونوقت می فهمید رفتن به خواب کسی که حتی اسمشا نمی دونید باید بر طبق چه اصولی انجان بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا بعد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

من نگفتم اسرار ماورا بد هست و برونفكني بي فاييده اما ميگم آيا اينا واقعا راه رسيدن به خدا هست؟
    قران رو قبول دارين؟مگه تو يكي از آيه هاش نميگه : ما هر كس را خواستيم گمراه كرديم و هر كس را خواسيتم به راه راست هدايت كرديم. آيش دقيق يادم نيست ولي اگه خواستي بهت اثبات بشه برات پيدا ميكنم.
    پس اين وسط ما آدما به نظر شما چكاره ايم فقط بايد جلويي قادر مطلق گردن كج كنيم چون از همه قوي تره؟؟؟؟
    آيا اين دليل عبادات و كاراي ماست؟ مگه ما به خواست خودمون به اين دنيا اومديم
    ما به اين دنيا دعوت نشديم بلكه پرتاب شديم
    من نميخوام حرفاي خودمو به كرسي بنشونم متافيزيك و ماورا رو هم خيلي قبول دارم چون باعث پيشرفت تو زندگي ميشه من خودم با همين مديتيشن بزرگترين مشكلاتمو حل كردم
    ولي واقعا هنوز هم نتونستم بفهمم دليل آفرينش جهان و آدم چي بود و فكر نميكنم هنوز كسي تو دنيا بتونه اينو بفهمه به قول خيام:
    هر چند که رنگ و بوی زیباست مرا
    چون لاله رخ و چو سرو بالاست مرا
    معلوم نشد که در طربخانه خاک
    نقاش ازل بهر چه آراست مرا

در ضمن تو اين دوره با وجود بمب هاي اتمي ويران گر و موشكهاي قاره پيما يكم اين معلومات ماوراي زير علامت سوال ميرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من نگفتم اسرار ماورا بد هست و برونفكني بي فاييده اما ميگم آيا اينا واقعا راه رسيدن به خدا هست؟
    قران رو قبول دارين؟مگه تو يكي از آيه هاش نميگه : ما هر كس را خواستيم گمراه كرديم و هر كس را خواسيتم به راه راست هدايت كرديم. آيش دقيق يادم نيست ولي اگه خواستي بهت اثبات بشه برات پيدا ميكنم.
    پس اين وسط ما آدما به نظر شما چكاره ايم فقط بايد جلويي قادر مطلق گردن كج كنيم چون از همه قوي تره؟؟؟؟
    آيا اين دليل عبادات و كاراي ماست؟ مگه ما به خواست خودمون به اين دنيا اومديم
    ما به اين دنيا دعوت نشديم بلكه پرتاب شديم
    من نميخوام حرفاي خودمو به كرسي بنشونم متافيزيك و ماورا رو هم خيلي قبول دارم چون باعث پيشرفت تو زندگي ميشه من خودم با همين مديتيشن بزرگترين مشكلاتمو حل كردم
    ولي واقعا هنوز هم نتونستم بفهمم دليل آفرينش جهان و آدم چي بود و فكر نميكنم هنوز كسي تو دنيا بتونه اينو بفهمه به قول خيام:
    هر چند که رنگ و بوی زیباست مرا
    چون لاله رخ و چو سرو بالاست مرا
    معلوم نشد که در طربخانه خاک
    نقاش ازل بهر چه آراست مرا

در ضمن تو اين دوره با وجود بمب هاي اتمي ويران گر و موشكهاي قاره پيما يكم اين معلومات ماوراي زير علامت سوال ميرن
    سلام میلاد عزیز .
    چرا میخوای دلیل افرینش رو بفهمی ؟ ایا جوابش تو مسیر تکامل و رشد بهت کمک میکنه ؟ خیلیها میدونن دلیل افرینش چی بوده . کسانی که در معنویت رشد کردن . ما با دونستن این موضوع رشد نمیکنیم بلکه با رشد کردن در مسیر معنویت خواهیم فهمید که قضیه چی بوده .این سوالها سریه و هر کسی نمیتونه ازش سر در بیاره . یعنی زمانی که بتونی حجابها رو کنار بزنی و به یک سری رمز و راز الهی دست پیدا کنی .هیچ وقت به این حقیقت نمیرسی تا ارتباطت رو با حضرت حق قوی کنی . و مطمئن باش اگر هم کسی بفهمه نمیاد جار بزنه و جایی بازگو کنه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هيچكس هنوز نتونسته اينو قطعي ثابت كنه اين داستانهاي تجربه مرگ و برونفكني ها هم همه نتيجه توهومات مغزه
    دوست عزيز آيا تو قبل از تولدت رو يادت مياد؟؟؟؟
    من نميگم روح وجود داره يا نداره و نميگم دنياي بعدي هم هست يا نيست ميگم هيچكس نميتونه به اين اسرار دست پيدا كنه حتي اگه فيلسوف باشه

سلام میلاد جان .

تو اگر در مورد مسئله ای چیزی نمیدونی و تجربه خاصی در موردش نداری ، نیازی نیست که منکرش بشی و بگی وجود نداره . بهتره ریلکس بشینی و مطالب بچه ها رو بخونی و چیز یاد بگیری .
    موفق باشی .

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه کار جالبی را شروع کردید من که برای همه مایه می ذارم ولی اگه توی خواب اگاه شدید باور کنید که صدها بار دیگه هم اگاه میشید و خیلی بی خیال باشید باور کنید اگه دچار هیجان شدید و مثل قحطی زده ها دنبال اب دویدید تجربتون به گند می ره در ضمن این یه اصطلاح فنیه. خلاصه از خواب می پرید این به عنوان یه تجربه که بارها برام افتاده قبول کنید . و حالتون گرفته می شه.. البته این کار سختی داره ولی به قول وینتر گرل کار نشد نداره به شرطی که انگیزه را از دست ندیم.
    یه چیز دیگه چقدر بی خیال میگید فکر نکنم بودن عکس ضروری باشه. بذارید خودتون بهش برسید اونوقت می فهمید رفتن به خواب کسی که حتی اسمشا نمی دونید باید بر طبق چه اصولی انجان بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا بعد
    سلام
    چقدر خوش به حالتونه که هر شب بیدار میشین من که فعلا دارم خاطرات خوابمو مینویسم اصلا یه طورری شده انگار زندگیه اصلیم همون شب هاست همیشه خوش حالم که وقتش میرسه اما تنبلیم میگیره حتی یه تمررکز ساده هم نمیکنم میگیرم میخوابم در ضمن من که گفتم نمیتونم عکسامو همینطوری بذارم تو تاپیک عکسای من هم واضضحه هم وااسه همین چند رروزه هم از نزدیک اصلا چندد تا بهتون میدم کاففیه یه قرار بذارید نا on شیم جفتمون اون وقت دیگه حتما میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •